quest987 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 ty s tou zlatou lunetou jsou lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Tak a jsem tu Ještě že nedělají víc barev. Prošel jsem si SCVS003>SARB033>SARB035. Uvidíme, jestli to bude můj jediný 38mm model u mě doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Já to věděl,že Ti nedají spát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 longines 33mm, datejust 36mm. a nikdy mi neprisly uplne maly:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) a pro srovnani - stowa 42mm (?) Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Neskutečně pohodlná velikost!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Neskutečně pohodlná velikost!!To si vravia aj zeny ked si obuju topanky bez opatku. Ale aj tak potom nosia vysoke stekle, lebo su v nich viac sexy aj ked su nepohodlne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 ty vole, to je teda poeticke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Neskutečně pohodlná velikost!!hodinky na vsetko a vsade... pre mna najlepsie univerzaly... koniec cesty... preto ho mam tak vzdialeny v dobrom zavidim, uzivaj dlho a v zdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 pani, este ma tak napadlo ze by sme sem mohli prispievat aj hodinkami v nasej velkosti, ktore nas zaujali v poslednom case. mohla by to byt dobra inspiracia do buducnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 38mm - 38,5 mm - 39 mm - 41 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 pekne to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Nový přírůstek:<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 (upraveno) Nic naplat, sednou ti líp. Tak je opatruj... Upraveno 5. února 2014 uživatelem DaLo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Nic naplat, sednou ti líp. Tak je opatruj...Ten ti asi včera nedal pokoj, co? Když jsem odcházel, tak o prodeji nebyla ani zmínka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Ten ti asi včera nedal pokoj, co? Když jsem odcházel, tak o prodeji nebyla ani zmínka.Hehe, já je vůbec neplánoval prodávat. Dobrá společnost, hladina alkoholu, uznání všech přítomných, že mu teda sednou víc + slušná nabídka, holt nešlo nic dělat. Co bych to byl za chronomagora že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Dost te nahlodaly ty Hamiltony na stole řekl bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 38mm - 38,5 mm - 39 mm - 41 mm Těch 41 mm tam teda nejspíš už nepatří, ale i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Dost te nahlodaly ty Hamiltony na stole řekl bych No, vidíš, ješte ty:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se