zrno Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 1ks navy,velikost M nebo S (těžko říct .. je někde tabulka rozměru/velikostí? )
gunman Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 K těm velikostem - kupuju trika v normálních sockaobchodech jako CaA, Kenvelo a Sportisimo a XXXL mi tak akorát sedí, takže předpokládám, že to bude správně.
ondralbc Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 OK v pondělí to nahodim do tabulky díky
Vit Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 OK v pondělí to nahodim do tabulky díky Díky za ochotu se tomu aktivně věnovat.Neukončoval bych to dříve než za 14 dní, spousta lidí je na dovolené.Prodejci určitě zmiň, že je zde potenciál odběrů i do budoucna (viz kšiltovky, které se moc povedly a objednávají se už poněkolikáté).Třeba se potom bude více snažit.
wizard-ov Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 objednávám 1ks XXXL královská modrá, díky...
kilosunky Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Ja by som tiez vzal 1ks modre a 1 ks cierne velkosti M..
Mechac Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 1 ks modrá M1 ks černá M Jestli jsi je nepoptal, zkus přímo Adler, spousta shopů má nabídku od nich (včetně toho natextil.cz). Dobrou zkušenost mám taky s firmou Danielson.
ondralbc Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Tak jsme překonali maxickou hranici 50ks, kdyby byl v tabulce překlep - ozvěte se mi. Díky
Radimk Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Proč jsou u první chlapské velikosti otazníky? Ona není jistá?
ondralbc Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Proč jsou u první chlapské velikosti otazníky? Ona není jistá?Nejsem si jisty (nemám potvrzeno) ze tato velikost bude. Nicméně s největší pravděpodobnosti ano. Jakmile dostanu zpětnou vazbu zveřejníme i detailní tabulku velikosti
Kid_A Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 ses machr Ondro. Big Up! Tak jsme překonali maxickou hranici 50ks, kdyby byl v tabulce překlep - ozvěte se mi. Díky
ondralbc Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 1 ks modrá M1 ks černá M Jestli jsi je nepoptal, zkus přímo Adler, spousta shopů má nabídku od nich (včetně toho natextil.cz). Dobrou zkušenost mám taky s firmou Danielson.Danielson prodává jen reklamkam a firmám z oboru, ty mas tento typ živnosti?
Mechac Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Mam firmu na velkoplosny a sublimacni tisk, ale ne technologii pro potisk tricek. Obcas to po nas nekdo chce, a ten Danielson je jedna z firem, se kterou spolupracujeme. Muzu ti to zkusit klidne poptat a preposlu ti to pro srovnani, jestli chces.
Ičo Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Mam firmu na velkoplosny a sublimacni tisk, ale ne technologii pro potisk tricek. Obcas to po nas nekdo chce, a ten Danielson je jedna z firem, se kterou spolupracujeme. Muzu ti to zkusit klidne poptat a preposlu ti to pro srovnani, jestli chces. Tuším sme ale zvažovali primárne výšivku...
Mechac Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) Ano, to oni dělají také. My tiskneme 90% vlajky, nemáme stroje na trika (ani na potisk, ani na výšivky) Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem Mechac
Návštěvník dabelM Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Byl bych také spíše pro vyšívku !!!
martar Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) Nelezou sem zas tak často, takže předem hlásím, ze kdyby nebyla velikost XXXL, vezmu XXL, aspoň bude motivace na lehké zeštíhlení :-) Edit: Tak určit?, pět let stará klubová trika s výšivkou, co mám, vypadají stále dobře, tříletá a dvouletá trika s potiskem sítotiskem a s gumopolepem už jsou leda tak na zahradu.... Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem martar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se