Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

K těm velikostem - kupuju trika v normálních sockaobchodech jako CaA, Kenvelo a Sportisimo  a XXXL mi tak akorát sedí, takže předpokládám, že to bude správně.

Odesláno

OK v pondělí to nahodim do tabulky díky

Díky za ochotu se tomu aktivně věnovat.

Neukončoval bych to dříve než za 14 dní, spousta lidí je na dovolené.

Prodejci určitě zmiň, že je zde potenciál odběrů i do budoucna (viz kšiltovky, které se moc povedly a objednávají se už poněkolikáté).

Třeba se potom bude více snažit.

Odesláno

1 ks modrá M
1 ks černá M

Jestli jsi je nepoptal, zkus přímo Adler, spousta shopů má nabídku od nich (včetně toho natextil.cz). Dobrou zkušenost mám taky s firmou Danielson.

Odesláno

Proč jsou u první chlapské velikosti otazníky? Ona není jistá?

Nejsem si jisty (nemám potvrzeno) ze tato velikost bude. Nicméně s největší pravděpodobnosti ano. Jakmile dostanu zpětnou vazbu zveřejníme i detailní tabulku velikosti

Odesláno

ses machr Ondro. Big Up!

Tak jsme překonali maxickou hranici 50ks, kdyby byl v tabulce překlep - ozvěte se mi. Díky

Odesláno

1 ks modrá M1 ks černá M

Jestli jsi je nepoptal, zkus přímo Adler, spousta shopů má nabídku od nich (včetně toho natextil.cz). Dobrou zkušenost mám taky s firmou Danielson.

Danielson prodává jen reklamkam a firmám z oboru, ty mas tento typ živnosti?

Odesláno

Mam firmu na velkoplosny a sublimacni tisk, ale ne technologii pro potisk tricek. Obcas to po nas nekdo chce, a ten Danielson je jedna z firem, se kterou spolupracujeme. Muzu ti to zkusit klidne poptat a preposlu ti to pro srovnani, jestli chces.

Odesláno

Mam firmu na velkoplosny a sublimacni tisk, ale ne technologii pro potisk tricek. Obcas to po nas nekdo chce, a ten Danielson je jedna z firem, se kterou spolupracujeme. Muzu ti to zkusit klidne poptat a preposlu ti to pro srovnani, jestli chces.

Tuším sme ale zvažovali primárne výšivku...

Odesláno (upraveno)

Ano, to oni dělají také. My tiskneme 90% vlajky, nemáme stroje na trika (ani na potisk, ani na výšivky)

Upraveno uživatelem Mechac
Odesláno (upraveno)

Nelezou sem zas tak často, takže předem hlásím, ze kdyby nebyla velikost XXXL, vezmu XXL, aspoň bude motivace na lehké zeštíhlení :-)

Edit: Tak určit?, pět let stará klubová trika s výšivkou, co mám, vypadají stále dobře, tříletá a dvouletá trika s potiskem sítotiskem a s gumopolepem už jsou leda tak na zahradu....

Upraveno uživatelem martar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...