lukin_ova Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Dnes jsem se dostal k novým Monstrům. Už tady nějaká fota proběhla, nicméně vedle sebe myslím ještě ne. Je to sice srovnání starých černých (Seiko SKX779K1) s novými oranžádami (Seiko SRP309J1), ale rozdíly tam jsou a můžou někomu pomoci při výběru nového přírůstku. Oranžády jsem nahodil na Isofrane. Černé jsem nechal na původní gumě. Nuže do toho: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Tak oranžová/oranžová je super! Foto na ruce by bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heisn Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 (upraveno) Díky moc. Zrovna váhám jestli stará, nebo nová monstra a je fajn je vidět takhle vedle sebe. A ještě se chci zeptat na jednu věc. Vypadají černá suma na ruce subjektivně menší, nebo se mi to jen zdá z fotek? Upraveno 2. ledna 2014 uživatelem heisn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Zdá se mi to a nebo ty indexy u nových jsou lehce namodralé? Ještě by bylo super srovnání lumi, děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 U mě teda bodují nové, že bych si je zase pořídil? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 oboje dvoje po téhle úpravě,ale raději černé. Rychlo úprava,omlouvám se lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 V 2. 1. 2014 v 15:53, Peta-Biker napsal: Zdá se mi to a nebo ty indexy u nových jsou lehce namodralé? Ještě by bylo super srovnání lumi, děkuji moc. Na indexech je použité takové černošedé lesklé lemování a podle úhlu pohledu to má modrý nádech. Musel jsem na ně chvíli koukat, abych to pochopil. Záleží na světlu a odkud se díváš. Ale sám jsem si toho všimnul až na fotkách. Mám je teprve pár hodin.Přikládám detailnější pohled, kde to je trochu vidět.Lumi bude následovat později, ale taky bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 já jsem asi konzerva, ale u mě stále vedou původní příšery. Ale to lemování na nových už jsem si všim u někoho jinýho a to je pěkný taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Jo starší jsou hezčí, stále mi tam nesedí ta korunka a indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Dovolím si taky trošku přispět...Na starých monstrech jsem nemohl překousnout ta čísla u indexů, jinak bych už je dávno měl.Když se objevila nová monstra tak nebylo co řešit. Navíc nový strojek s hackingem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MutraBG Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 To srovnání lumi bude zajímavé i v tom, jaký vliv má tvar lumi na rychlou orientaci, protože na starých hned vidím "dvanáctku".. Jinak barevně se mi tady více líbí oranžová, je to bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Je fakt, že mi hledání rozdílů chvíli trvalo, ale každopádně dík za srovnávací foto. Zrovna nedávno při očumování monster jsem si říkal, čím se asi liší nová generace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Přidávám další ze dneška. Ještě se pak chystám na to lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heisn Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Už na ty fotky brejlím dva dny a pořád se nemůžu rozhodnout nad barvou. U toho staršího modelu v černé mi přijde, že jak jsou ty čísla u indexů, že je těch informací na cifru moc a že mě odečítání času přes den bude štvát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 V 5. 1. 2014 v 9:39, heisn napsal: Už na ty fotky brejlím dva dny a pořád se nemůžu rozhodnout nad barvou. U toho staršího modelu v černé mi přijde, že jak jsou ty čísla u indexů, že je těch informací na cifru moc a že mě odečítání času přes den bude štvát.Můžu ti říct, že já čísla u indexů nějak nevnímám. Možná by bylo dobré blejskout vedle sebe starou a novou variantu, ale ve stejné barvě černá/černá a oranžová/oranžová. Na stejných tazích nebo gumě. Takhle mě při porovnávání pořád něco rozptyluje, ale kdo má doma obě varianty, že. Snad, až se hodinky sejdou na nějakém srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 5. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 A pokud by to rozhodování vypadalo jako jednoduché a rozhodnuté, pak jsou tady v oranžové ještě třeba tyhle a tyhle. Fota už tady někde proběhla, ale myslím, že to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heisn Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 V 5. 1. 2014 v 9:56, Jeronimo napsal: Můžu ti říct, že já čísla u indexů nějak nevnímám. Možná by bylo dobré blejskout vedle sebe starou a novou variantu, ale ve stejné barvě černá/černá a oranžová/oranžová. Na stejných tazích nebo gumě. Takhle mě při porovnávání pořád něco rozptyluje, ale kdo má doma obě varianty, že. Snad, až se hodinky sejdou na nějakém srazu.Já je tedy taky nevnímal do doby, než jsem viděl tyhle fotky s porovnáním. Od té doby se toho pocitu nemůžu zbavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 moc pekne srovnani. za me osobne stara varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 5. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Ještě přidám detail korunky. Na nových Monstrech je to jedna z nejvýraznějších změn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraff Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Mě více baví nová verze, indexy i korunka, akorát pomerančová nee..díky za srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se