blackhead Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Ja mam moony plastaky uz par let, a hesalit poskrabany nemam, naopak se sam lesti pri noseni od kosile. Takze se toho nebojte, je to povera!
moco Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Mno, vybírám každý den ...to jde i bez chechtáků )))jj....window shopper :-)
kuncák7 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Mno, vybírám každý den ...to jde i bez chechtáků )))To sice jde, dělám to taky, ale pak je mě v realitě do breku.
LovecK Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Z meho pohledu Moony az jako dalsi hodinky do kolekce: duvody vyse - rucni natah, bez datumu, wr50, ale samozrejme maji sve kouzlo, ale pokud prvni lepsi hodinky tak bych zacal necim jinym.
steel Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 pokud moony tak teda hesalit, a voda jim fakt nevadi, mam to odzkouseny ;-)
financ Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Dablsafír :-)A do bazénu i do vířivky s nima taky chodím
ssss Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) moja skusenost - vyberal som velmi dlho ako Ty. Predtym som mal jedny hodinky - Casia s chronom a datum, biely cifernik - tam som sa naucil nosit hodinky a nebuchat nimi do zarubni (neveril som aky problem to moze byt, kym nezacala prvy krat nosit hodinky priatelka a vsade nimi tukla, kedze dovtedy tam nic nemala) Vzdy som si hovoril, ze si kupim Speedy, dlho... ked to zacalo byt vaznejsie a zacal som riesit naozaj nakup - zrazu sa mi po rozhladeni sa na ostatne nejak nepozdavali... chvilku (rok a pol ) som vyberal, vahal, cital forum.. presiel som cestou:Breitling SOH -> TH Carrera (tie som skoro kúpil tu z fóra, keby mi predajca po dohode nenapísal, keď som za ním išiel už s peniazmi na stretnutie, čo sme mali mať o hodinu, že ich predal inde) -> Rolex Submariner rôzne IWC atď. kedy už som sa začal dostávať k úplne iným sumám ... potom vychladnutie chvíľu Nakoniec som zacal odznova - tu sa mi ukazalo co som od zaciatku chcel. Klasicky model speedov, co najblizsie k originalu. Dnes ich mam na ruke treti mesiac>- nevadi mi WR (nikdy ich nenamacam),- nevadi mi absencia datumu (par krat som ich otocil, ked som rozmyslal nad datumom s jemnym usmevom ),- ocenujem hesalit (je makky, lestitelny, uzasne odolny - po trojmesacnom kazdodennom noseni bez skrabanca) zhodou okolnosti, ked som ich bol kupovat v butiku / bol tam niektory z miestnych clenov prave s moonmi na ruke ukazoval mi ich po 3 rokoch tusim - mal ich v hesalite s 4 skrabancami, nikdy ich nelestil (vsetky bolo vidno len pod uhlom)- bez hesalitu by som nemal znak omega v strede ciferniku na nom (uzasny detail)- striedam remene - zakazdym nove hodinky - este som nevidel remen, na ktorom by nevyzerali dobre- nosim ich k obleku aj dzinam - vzdy sadnu, vprataju sa pod manzetu- zadny priehlad neriesim - rad sa pozeram na vypracovanie (aj ked som si myslel, ze mi to bude vadit - pravdupovediac ten obrazok a napisy sa mi pacia tiez)- je to klasika, s historiou a moj dobry pocit a splneny sen je uz len bonus- nie je nic krajsie ako rano vstat a natiahnut ich (naozaj sa trosku tazsie natahuju - zvykol som si a nevnimam to uz) P.S. - nie som razny zastanca absolutne povodneho stavu/modelu k originalu - po zvazovani a vsetkom ostatnom mi tento proste vyhovuje viac a aj sa mi viac paci... Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem ssss
ssss Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 este doplnim - su to moje prve lepsie hodinky - s remenmi dokupenymi su to moje aktualne stvorjedine hodinky nenosim ich iba na cvicenie, do lesa a na miesta kde som hodinky nenosil aj predtym
moco Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Problem Béčka je, nebo mi to tak připadá (nejsem odborník), že cena je vyhnaná PR oddělením a připadá mi, že více investují do reklamy než do hodinek. Nové SOH na kůži se da sehnat na chrono24 od 50k, ale na meshi to začíná přibližně od 70k.....takže člověk si myslí,že za 70k si koupí kvalitní hodinky ...a v reálu si koupí hodinky za 50k na předraženém meshi s předělanou základní etou....jinak SOH jsou pro mě nejkrásnější Brejtle. (ceny berte s rezervou)Kdežto omega si nemusí na nic hrát, jsou to vyspělé hodinky s 50tiletou zkušeností a nádherným inhouse strojem a hodinky stojí podobně na jakemkoliv řemenu či tahu v nabídce....a kdyby nebylo Jamese Bonda, tak značku široká veřejnost nezná :-) ....I přesto mě stále SOH přitahuje.Takže po mé výše napsané úvaze (jen jsem nahlas přemýšlel) bych to shrnul: "Nesuď knihu podle obalu"Ale oboje hodinky stojí za to je mít doma
Frantik Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) Problem Béčka je, nebo mi to tak připadá (nejsem odborník), že cena je vyhnaná PR oddělením a připadá mi, že více investují do reklamy než do hodinek. Nové SOH na kůži se da sehnat na chrono24 od 50k, ale na meshi to začíná přibližně od 70k.....takže člověk si myslí,že za 70k si koupí kvalitní hodinky ...a v reálu si koupí hodinky za 50k na předraženém meshi s předělanou základní etou....jinak SOH jsou pro mě nejkrásnější Brejtle. (ceny berte s rezervou)Kdežto omega si nemusí na nic hrát, jsou to vyspělé hodinky s 50tiletou zkušeností a nádherným inhouse strojem a hodinky stojí podobně na jakemkoliv řemenu či tahu v nabídce....a kdyby nebylo Jamese Bonda, tak značku široká veřejnost nezná :-) ....I přesto mě stále SOH přitahuje.Takže po mé výše napsané úvaze (jen jsem nahlas přemýšlel) bych to shrnul: "Nesuď knihu podle obalu"Ale oboje hodinky stojí za to je mít domaV Omega Moonwatch je take ETA (chronograf) a zadnej inhouse. V obchode se nove Moonwatche nekde prodavaji take za 60 nebo 70 takze o nich muzes rict, ze jsou predrazene. A z duhe ruky je koupis za 40. Podivej se nekdy, jak se vyrabi hodinky Breitling a co ma ta firma za historii a pak pochopis, ze pises trochu nesmysly :-) Hlavne co se tyka reklamy a marketingu. Srovnej to s Omegou, kde jejich reklamy s celebritami jsou na kazdem rohu. Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem Frantik
USER47 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Huh? Já se teda v Omegách moc neorientuju, ale v moowatchích je snad manuální inhouse vycházející z nějaký Lemanie, ne?
Frantik Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Huh? Já se teda v Omegách moc neorientuju, ale v moowatchích je snad manuální inhouse vycházející z nějaký Lemanie, ne?To je mozne. Ale inhouse to neni, ne?
Návštěvník dlubix Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Inhouse to neni a Eta taky ne I tak jsou to zajímavější hodinky než SOH. U B. je problém, že celá nová kolekce, až snad na Navitimer s inhousem, je na zblití (čistě osobně za mě i SOH). Z B. bych když už tak už vybíral něco ze starší kolekce,... chrono evo, SO chrono, Navi., apod.Jinak ale jednoznačně palec nahoru za moony.
Frantik Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 To je fakt, jsem pitomec. Nicmene neni to inhouse Omega - to jsou az nove stroje 8500 a 9300
Kostra Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Já bych doporučil odzkoušet je oboje na ruce a řídit se pocity. Taky jsem se do Moonů virtuálně zamiloval a docela dlouho po nich toužil, ale při prvním živém kontaktu jsem docela dost vystřízlivěl. Na fotkách to jsou a určitě i zůstanou nejkrásnější hodinky na světě (charisma jako kráva, příběh, atd. atd.), ale pocit v reálu a na ruce jsem z nich osobně měl hodně zvláštní. SOH jsem v ruce neměl, takže nemůžu soudit.
Chosef76 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Kluci, mně je úplně jedno, jestli to je a nebo není inhouse ....při pohledu na ten krásný strojek:
moco Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Kluci, mně je úplně jedno, jestli to je a nebo není inhouse ....při pohledu na ten krásný strojek: Jen škoda,že v "pravých" moonech je zakrytej
ZdenekS Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Po přečtení všech příspěvků vyplývá, že Moony jsou hodinky, které mají duši! Sám to mohu potvrdit.Pokud se ti tak líbí, jak píšeš, tak si je pořiď. Opravdu nebudeš litovat.A potom, věř mi, u jedněch hodinek nezůstaneš. Pak si pořídíš SOH.Na 99% to tak skončí. Moje rada je ber jedny a pak druhé. pořadí si urči sám.
Kristian.nov Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Mimochodem vi nekdo kde se ta lemanie vyrabi?? Nedela si ji Omega sama? Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se