gas Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 20 remen narvanej na 19 vypada blbe, zkusenost s mark XV ...
cigi Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 (upraveno) Šedou kaučukovou dvacítku bych moc rád, jestli ji někdo hromadně objednává, ale do jiných hodinek. Tady je 19mm rozteč nožek, víc netřeba dodávat. Upraveno 20. března 2014 uživatelem cigi
Honza.manta Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Ta se bude řešit v "projektu Orlík".
doktor584 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Jen se dovoluji vrátit k těm sponám s logem, jestli to zkusíme......, nebo každý indivindi ? Nechal jsem si poslat foto jak to vypadá (foto měly jen se zlatou přezkou). Motýlová 650,- (ta asi na kůži,né) a ta zlatá 400,-. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Jen se dovoluji vrátit k těm sponám s logem, jestli to zkusíme......, nebo každý indivindi ? Nechal jsem si poslat foto jak to vypadá (foto měly jen se zlatou přezkou). Motýlová 650,- (ta asi na kůži,né) a ta zlatá 400,-.Cekam kolik zajemcu se posklada, pak se zeptam.
doktor584 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Cekam kolik zajemcu se posklada, pak se zeptam.OK,takže počkám, není kam spěchat,vždycky si jí mohu objednat indi.
Bob Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Ja bych asi vzal tu motylovku pokud se to bude hromadne objednavat ...
financ Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 (upraveno) Ja bych asi vzal tu motylovku pokud se to bude hromadne objednavat ...To nebude, budu resit pouze gravirovani loga. Za jakou cenu. Pro 5 lidi moc velkou slevu necekejmeObjednavku si kazdy dela sam Upraveno 20. března 2014 uživatelem financ
Bob Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 (upraveno) Ja se v tom moc neorientuju, tak sorry za blbej dotaz, ta spona je od Primu? Nebo koupena solo a pak jim poslana na gravirovani? Upraveno 20. března 2014 uživatelem Bob123
financ Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Ja se v tom moc neorientuju, tak sorry za blbej dotaz, ta spona je od Primu? Nebo koupena solo a pak jim poslana na gravirovani?Spona je od Eltonu, je součástí řemene. Buď na kaučuku, nebo se dá od Eltonu objednat kožený. Případně se dá přiobjednat motýlovka, viz foto o pár postů výš.Bavíme se o gravírování loga Elton na sponu, Elton za to chce 400, cigi to chce gratis.
Chosef76 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Motýlovku jsem na Igeny objednal, pač je stejně budu nosit na kůži. Ten kaučuk je kvalitní a pohodlný, ale musíme si přiznat, že na pohled to žádná paráda není. Pokud by byly k dispozici šedé kaučuky 19mm, pak bych ho jako alternativu určitě bral. Pokud na něm bude trnovka signovaná Prim, zlobit se nebudu. Gratis...hm, na to si počkám
JZED Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 To chceme vyjednávat slevu na gravírovanou sponu za 400,- ???
cigi Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 (upraveno) Prosím, přihlašte se, kdo si v rámci limitky objednává řemen prim a bude k němu chtít sponu s logem prim jako bonus. Bonus je výhradně to logo prim, pravděpodobně gravírovaný. Pro jistotu: Kdo si neobjednává řemen prim, nemá nárok ani na tento bonus. Kdo si objednává řemen prim mimo tuto limitku, nemá nárok na tento bonus. Kdo chce motýlovou sponu prim ( připlácí si ji) na řemen prim v rámci této limitky, má nárok na tento bonus. Nic jiného se neřeší, než to logo, kdo chce jakékoli extras, musí si je zaplatit a dohodnout s primem. Jestli se nepřihlásíte, a rafinovaně vyčkáte, nebude pro vás mít financ možnost bonus vyjednat a bude se to brát tak, že na sponě logo nechcete. Tady je poslední aktuální seznam, uzávěrka je dle financovy nálady 4 Bob 123 - kůže11.cigi - kaučuk18. jovani - kaučuk28 hirsch - kaučuk31.Chronař - kaučuk (mám to na objednávce) Upraveno 21. března 2014 uživatelem cigi
Lamiczka Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Tady je poslední aktuální seznam, uzávěrka je dle financovy nálady 4 Bob 123 - kůže11.cigi - kaučuk18. jovani - kaučuk28 hirsch - kaučuk31.Chronař - kaučuk (mám to na objednávce)16. Lamiczka
Bob Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 (upraveno) Ok, zmenil jsem trnovku za motylovku a pokud bude logo zdarma bude to PRIMa, pokud ne tak si ho zaplatimEdit: tak mi ted napsala ze spona s logem stoji 650,- komplet, mam to objednat nebo cekat na spolecnej dotaz? Upraveno 21. března 2014 uživatelem Bob123
habadej Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Tady je poslední aktuální seznam, uzávěrka je dle financovy nálady 4 Bob 123 - kůže11.cigi - kaučuk18. jovani - kaučuk28 hirsch - kaučuk31.Chronař - kaučuk (mám to na objednávce)16. Lamiczka19. habaděj - mám na objednávce kaučuk
cigi Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 (upraveno) Ok, zmenil jsem trnovku za motylovku a pokud bude logo zdarma bude to PRIMa, pokud ne tak si ho zaplatimEdit: tak mi ted napsala ze spona s logem stoji 650,- komplet, mam to objednat nebo cekat na spolecnej dotaz? Za tu cenu to můžeš objednat dycynky, já tyhleto příslušenství nechávám, až na poslední chvíli. Pánové, nyjčko jsem mimo - co to prosím znamená, : "mám to na objednávce" ?? Znamená to : Objednal jsem si ho omylem, ale nechci ho, objednadnal jsem si ho záměrně, protože ho chci, ..... reverzní případy a dalších spousta variant Takže pro začááteční primkaře moje subjektivní zkušenost s řemeny Prim určenými manufakturou na sportI/Igen/elton sport ( rozteč 19mm) Kožený - nošeny dva kusy, stejný typ ( ze Slovinska) černé, hovězina, bez perforace, žlutě prošité - velice měkký a příjemný na nošení, zapínání a tak, trvanlivost řekl bych, běžná, plochý a opticky bezvadně pasující k retro vzhledu hodinek. Jedině je nutno si pohlídat délku - při druhé zásilce mi nevím proč ( protože ELTON očividně ) poslali část s dírkami dvakrát delší, než bývá zvykem, takže zapínám na poslední dírku a volný kousek se mi plandá - je to přesně na hraně. Kaučuk - nošen 1 kus, černý. Velice příjemný na nošení a velmi trvanlivý. Nemá perforaci a tak se pod ním trochu potí ruka, ale méně, než třeba pod řemenem Traser. Velmi pěkný, ale profilace se podle mne k sportI stylově příliš nehodí. loga prim na trnové sponě :frézovaný (1kus) - bezva po všech stránkách, jen se v tom drží špínagravírovaný (5 kusů) - příliš mělký, aby to budilo nadšení. Přijatelný, každopádně lepší, než prázdná spona, ale o dost horší, než frézování. Upraveno 21. března 2014 uživatelem cigi
Chronař Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Pánové, nyjčko jsem mimo - co to prosím znamená, : "mám to na objednávce" ?? Znamená to : Objednal jsem si ho omylem, ale nechci ho, objednadnal jsem si ho záměrně, protože ho chci, ..... reverzní případy a dalších spousta variant To je na mne - to jsem jen zbytečně rozvířil. Byla to jen poznámka, nenech se tím nijak vykolejit. Když bude spona v ceně OK, když ne nějak si ji obstarám sám.Sorry za komplikace...
doktor584 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Neumim se tam připsat na seznam "kaučuk s logem",kdo to umí pomůže?29.doktor584
kadakii Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Tady je poslední aktuální seznam, uzávěrka je dle financovy nálady 4 Bob 123 - kůže11.cigi - kaučuk15. Kadakii - kaučuk18. jovani - kaučuk28 hirsch - kaučuk31.Chronař - kaučuk (mám to na objednávce)16. Lamiczka19. habaděj - mám na objednávce kaučuk29. Doktor584- kaučuk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se