Vit Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 V 10. 4. 2014 v 18:04, Kristian.nov napsal: Pořídil sem novej foťák... tvl těch několik generací je znát... sem nadšenej... už se těšim na víkend až ho pořádně prubnu... Jako že buděš dělat ještě hezčí fotky než dosud?To snad ani není možné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 V 18. 4. 2014 v 7:27, Alda napsal: Krasne Hojerky. Jen mi k nim ten remen moc nesedi. Vypada moc moderne. Ale na zivo to muze byt jinak. Hodinky i fotky samozrejme paradni. Určitě máš pravdu, dává jim to takovej moderní náboj... Běžně je nosím na origo tahu, tak jsou podle mě nejlepší, ale tohle je občas příjemná změna:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 V 18. 4. 2014 v 8:15, Vit napsal: Jako že buděš dělat ještě hezčí fotky než dosud?To snad ani není možné. Moc mi nelichoť nebo mi to vleze do hlavy:-D Zatím se s nim zaučuju a musím koupit redukci na moje starý sklo, který je parádní... Ale jinak sem z něj nadšen, největší skok je v možnosti ISO, stará 510 už při 400 začínala šumět, tady fotím v šeru klidně na 1600 ISO a nádhera. A rychlost ostření je taky skok jak hrom... No vyhraju si:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 V 18. 4. 2014 v 10:53, Kristian.nov napsal: Moc mi nelichoť nebo mi to vleze do hlavy:-D Zatím se s nim zaučuju a musím koupit redukci na moje starý sklo, který je parádní... Ale jinak sem z něj nadšen, největší skok je v možnosti ISO, stará 510 už při 400 začínala šumět, tady fotím v šeru klidně na 1600 ISO a nádhera. A rychlost ostření je taky skok jak hrom... No vyhraju si:-) Přesně, ISO je pro mě největším přínosem přechodu z Canon D10 na 650D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 V 18. 4. 2014 v 10:53, Kristian.nov napsal: Moc mi nelichoť nebo mi to vleze do hlavy:-D Zatím se s nim zaučuju a musím koupit redukci na moje starý sklo, který je parádní... Ale jinak sem z něj nadšen, největší skok je v možnosti ISO, stará 510 už při 400 začínala šumět, tady fotím v šeru klidně na 1600 ISO a nádhera. A rychlost ostření je taky skok jak hrom... No vyhraju si:-)Fotky parádní a na jaký stroj na focení jsi upnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Diky:-) Olympus E M5... Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Jednoduchost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Nová parádička od mistra Zrna:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Prijemna kuzicka vid ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Tak to je super retro, kluci. Bych přísahal, že to je přes 40 let stará a nenošená kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 V 25. 4. 2014 v 12:20, zrno napsal: Prijemna kuzicka vid ? Tvl to pohodička...:-) fakt příjemná, měkoučká, pohodlná... Sem ti chtěl psát co to je vlastně přesně za kůži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 To má zrno kůžičku z předk.. ehm.. no nic. Mně k těm Speedům tak nějak víc sedí hnědá, ale tohle je parádní kombíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) V 25. 4. 2014 v 20:41, emef napsal: To má zrno kůžičku z předk.. ehm.. no nic. To by ledacos vysvětlovalo Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Mě se to líbí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 A mam ještě jeden na Helvetie:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 A když už sem byl v tom focení, vyndal sem moje drahoušky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Jsou perfetkní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Ty Helvetie jsou taky super. Jejich podoba se Zenith Special je čistě náhodná, byl to tehdejší trend pilotek nebo spolu měly něco společného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 V 28. 4. 2014 v 21:17, michalval napsal: Ty Helvetie jsou taky super. Jejich podoba se Zenith Special je čistě náhodná, byl to tehdejší trend pilotek nebo spolu měly něco společného? No abych se přiznal, nevim a ani jsem po tom nepátral... Ale klidně věřim, že ty zenitky obšlehli, pač jsou fakt podobný, i když v podobným stylu dělalo mnoho firem, tyhle Helvetie jsou asi hodně blízko. Ale možná to byl tenkrát prostě mustr jako třeba B-Uhr. Kdo ví kdo byl první...Každopádně jim to na duši neubírá:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se