sibirnaya Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Tak panove, uz sem trochu vystrizlivel, tudiz podavam kratky report, bo se k tomu nikdo nema. Jak jste asi pochopili, vcera se v Brne konal nulty rocnik Rolex klubu CR setkani majitelu hodinek s korunkou. Kdo ma Rolexy, byl pozvan, kdo chtel, ucastnil se. Normalni fotky budou asi pozdejs, az gougy doklati sestnactky, ja jsem si vzpomnel na fotak az ke konci srazu + neco malo, co mi prislo mobilem.. sraz organizoval znamy brnensky herec takhle si lib zkousi hodinky von se teda vobecne rad foti prijeli sevci gruppensex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 To musela být děsná snobárna. Na stole nevidím žádné panáky ani flašky! A Libororek taky vypadá střízlivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ja myslim, zes měl radsi zustat ozralej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ja len pridam, ze zastupenie mali aj vychodniari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 No to přece musi byt o snobárně, co by to bylo za Rolex sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Diky panove za prijemny vecer a zvlastni podekovani Honzovi za perfetni organizaci cele akce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Super akcia, rad som Vas vsetkych spoznal<br /><br />Sent from my GT-I9300 using Tapatalk<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 super fotky, dvakrat skoda, ze mi to nevyslo:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Snad se mi podaří zůčastnit se prvního ročníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Bezva akce. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) Taky se mi akce moc libila. Petrovi diky za odvoz. Po dlouhy dobe jsem si dal nedovareny spagety na 350korun a za toho Junáka dostanes Sibir na p.r.d.e.l! :-). Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Cyrile ty jsi bral s sebou i kytaru nebo ti ji pujcili v hospode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Na těch pět lidí je tam hodinek celkem dost A celkem chápu, vzhledem k objemu banku, že to šlo na pozvánku jen pro účastníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Skoda, ze jsem nejel, mel jsem pracovní povinnosti. Příště jedu ;-) Pilo se tam vůbec - nebo to byla seriozní diskuze? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Bandi, naštěstí Cyber prozradil jen město setkání...stačilo na veřejném fóru ještě dodat přesné místo a čas a mohlo to být ještě mnohem napínavější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 To by se tam pak mohla objevit i URNA :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Skoda, ze jsem nejel, mel jsem pracovní povinnosti. Příště jedu ;-) Pilo se tam vůbec - nebo to byla seriozní diskuze? :-)seriózní. Diskutovalo se, četla poezie, meditovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 seriózní. Diskutovalo se, četla poezie, meditovalo...to jsem si myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 seriózní. Diskutovalo se, četla poezie, meditovalo... Jen sibiř chlastal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Jako byla to zajímavá večeře a bezvadnej nultej ročník , rád jsem viděl staré známé i nové chronotváře, příště zůstávám přes noc..Ani jsem bohužel moc nefotil (malej foťák, malý Fšechno..), jen Pandy a Pátky (mimochodem i v reálu - nejen na fotkách, prudce nositelné..) (na 1. ročník uděláme regulérní fotokoutek a něco na fotky vyberem.. )Díky moc za organizaci a hlavně za to, že jste dorazili! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se