Leviathan Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 no, bunda pred par dnami dorazila, a v pondelok sup naspat. BARBOUR INTERNATIONAL MEN'S V FOUR WAX JACKETVelkost XL..by aj sedela, ale oproti mojej oblubenej "Joules Lockhart Mens Wax Jacket" prilis mastna. A nema karo podsivku. Karo podsivka je MUST!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Notykokso, a preco si si nepozrel obrazky tej bundy ? By si zistil ze nema karo podsivku. Ja mam na ceste boty a sveter, sveter uz skoro dva tyzdne putuje, boty v piatok objednane a v pondelok by tu mali byt. Tak verim ze oboje mi sadnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Pozrel. Ale povedal som si ze nevadi. Ale vadi. a moc. Doma som uz za blbca. Tak mi treba.Asi s tym uz prestanem. Ako sa blizi koniec roka, tie doby dorucenia sa budu len natahovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Ja si v tomto pocasi plne uzivam Torridon http://www.barbour.com/eu/categories/mens/waxed-jackets/barbour-torridon-wax-jacket/p/MWX1105NY92 Ale zistujem ze jedna bunda nestaci tak spekulujem cim to doplnit aby bolo univerzalne kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Tohle forum fakt miluju. Zacalo to hodinkama, pokracuje botama (mam na Instagramu snad vic "boot" kanalu nez hodinek) a ted bundy. Samozreme, ze potrebuju nejakou quilted jacket a pak taky nutne bundu, co nosil Daniel Craig ve Skyfallu na blatech . Jedina klika je, ze nikde pobliz neni obchod Barbour a pres web takovou vec kupovat nebudu... EDIT: jeste linkyhttp://www.barbour.com/eu/categories/mens/quilted-jackets/barbour-rowlock-quilted-jacket/p/MQU0774NY71http://www.jamesbondlifestyle.com/product/barbour-x-ki-beacon-heritage-sports-jacket Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Jedina klika je, ze nikde pobliz neni obchod Barbour a pres web takovou vec kupovat nebudu...preco by si nekupoval cez web ? Mam ti pomoct s vyberom velkosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 preco by si nekupoval cez web ? Mam ti pomoct s vyberom velkosti ? Tohle bych já určitě potřeboval... od včera držím prst na spoušti, ale v těch velikostech se fakt nevyznam a bohužel nemám v příštích dnech příležitost vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 no temu som poctivo precitala a furt som z toho jelen..prosim teda pritomnych panov o radu..chcem kupit wax bundu pod strom..ma to byt pre osobu rozmerov 170/63 + kratke ruky..velkost konfekcie 46 pripadne 48/kabat/ strih asi radsej vypasovanejsi tie klasicke Bedale a pod vyzeraju jak vrecia..takze chlape, rad! a este aky je rozdiel medzi Barbour a Barbour INT.? /asi sa pytam blbo..no/ Vopred dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Velikost, nemoznost si danou vec vyzkouset nazivo, jak se mi bude libit a sedet. A nerad po objednani vracim zbozi jen proto, ze jsem si blbe vybral velikost = kupuju jen veci, o kterych jsem si jisty, ze budou OK, jinak kamena prodejna.preco by si nekupoval cez web ? Mam ti pomoct s vyberom velkosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Tohle bych já určitě potřeboval... od včera držím prst na spoušti, ale v těch velikostech se fakt nevyznam a bohužel nemám v příštích dnech příležitost vyzkoušet ja som sa zorientoval podla tohoto... https://www.outdoorandcountry.co.uk/sizeguide/barbour.aspx Hint: Lifestyle collection, tailored fit velkost L je na 190/85 akurat, aj dlzka rukavov sedi. edit: zo skusenosti B.Int ma prilehavejsie kusy s dostatocne dlhymi rukavmi, ale neviem ci to plati univerzalne na celu kolekciu B. Int. Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Www.barbour.com Stranka padla pod naporom black friday zaujemcov vid titulna stranka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Já mám naštěstí nakoupeno. Trošku jsem si na Barbouru uletěl, začal jsem letos na jaře a jsem na pěti kouscích bund. Košile, Fair Isle svetry, pola, to už ani nepočítám... Nahoře Dixby, dole zleva pak Nairn (kabát), Norton and Sons Navy Quilted Jacket (kabát), Heritage Liddesdale, Summer Fortnum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Ty vole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 V čom je výhoda wax jacket? Neošúpe sa to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Prosim vas sponge clean only znamena ze zoberem hubku na riad, namocim do studenej vody a zaspinene miesto zlahka posucham? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 ivan 989 Ano, přesně tak. Slovenština je krásná. To je ovšem pouze začátek. Po létech, ve finále do ní řežeš z obou stran hadicí 10 atm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Tak dnes dorazily Torridon a Liddesdale z Country Attire s 25% slevou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Tak dnes dorazily Torridon a Liddesdale z Country Attire s 25% slevou.Jak ti sadol Torridon ? Ja si ho neviem vynachvalit, velmi rad ho nosim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Měl jsem dilema,jestli L,nebo XL,nakonec jsem zvolil XL,při tělesných mírách 195/97 jsem to trefil perfektně (i díky tvým recenzím Ivane),ale Liddesdale jsem bral L,chtěl jsem něco slim,taky sedí úplně přesně,kupodivu má o něco delší rukávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Super ! Tak uzivaj...ja som tusil, ze v liddesdale L by som pri svojich mierach plaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se