Hasňa Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 DO kanad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Kanady boty staré vojenske Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Hasňa se asi diví tomu "do", ne kanadám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Jj nevšiml jsem si kapitálek, No jo no. Skauting. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Děcka kupte to někdo...mi to škube rukama, ale co teď s tím, na léto https://www.countryattire.com/mens/jackets/casual-jackets/barbour-international-x-triumph-men-s-locking-jacket-black-mwx1091bk51.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Děcka kupte to někdo...mi to škube rukama, ale co teď s tím, na léto https://www.countryattire.com/mens/jackets/casual-jackets/barbour-international-x-triumph-men-s-locking-jacket-black-mwx1091bk51.html XXL - do toho nejdu ; ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Děcka kupte to někdo...mi to škube rukama, ale co teď s tím, na léto https://www.countryattire.com/mens/jackets/casual-jackets/barbour-international-x-triumph-men-s-locking-jacket-black-mwx1091bk51.htmlBudes se tesit na podzim, idealne na zimu... Mam ji a je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Máš ji? Vypadá, aspoň na fotkách, skvěle! Já teda nemám úplně modelovskou postavu, takže mi sedí spíš ty jejich hubertusy, ale kurňa tahle je drsná jak sviňa...a to já jsem! Jak moc je teplá? Vypadá že bude docela dost, fakt na zimu. Co to píšu... Nic, vůbec mě to nezajímá!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 No, kdyz te to teda nezajima, tak jeste doplnim... strihove to opravdu hubertus neni, ale zas to neni slim fit. Je tezka, bytelna a spis do zimy (i kdyz do 10 stupnu jenom s trickem proc ne). Jo a za ty prachy fakt super kauf. Tos ale asi nechtel slyset, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 No teď se mi to teda jakože úplně nehodí. V pátek jsem tam hledal nějakou jarní harringtonku...a taky objednal...a narazil jsem tam na tohle. No a celý víkend mi to straší v hlavě. Ta černá s červenou vypadá super. Celkově se mi to fakt líbí. Ale zas se mi nechce vypláznout šestku a čekat půl roku, než to ponosím. Nehledě, že jsem poslední dobou nějak finančně nevyrovnaný, abych tak řek Ale zas si říkám, že za ty prachy... Kurňa to jsou dilemata! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Jasne. Vono se treba zadari za podobnou cenu i na podzim. A propos, koukal's na predpoved pocasi na tenhle tejden? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 ...to nestihne přijít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Aspon XL keby bola, ale na vysku 185cm a 90kg by to bolo aj tak moc, ci nie? Co nato odbornici? Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem laurin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 já jsem 178 / 95 a risknul bych to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 No neviem.Som 176/82 a kúpil som L.Síce iný model a tenmi je akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 na 180/120 by to mohl být, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 S těma velikostma je to u Barbouru na levačku. Voskovky, celkem tři, mám "L" (ramena, rukávy OK, v pase by mohly bejt o fous užší), protože "M" táhne v ramenou, Arielku "M" a sedí perfekt. Teď jsem si objednal tuhle: https://www.countryattire.com/mens/barbour-international-men-s-track-tailored-jacket-black-mca0362bk11.html v "L" a plandá všude, takže sem ji vrátil... Tak a babo raď. Jo, 177/74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Hmm, s tema velikostma to je fakt loterie. Bedajlu mam 44, coz je podle tabulky L...a je mi vetsi. Vetsinu hadru mam XL, nektere XXL, L velmi vyjimecne... Ted jsem objednaval tu harringtonku od Lyle&Scott a podle jejich tabulky je 44/XXL. Pak neco nakupujte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Chlapi, u barbour hra dolezitu ulohu nie len L alebo XL, ale ci to je slim, tailored alebo regulat fit a aj kolekcia, (heritage, lifestyle atd). Skratka neni L ako L.Na outdoorandcountry.co.uk maju pri tovare podrobnejsi popis. Ze aky je to fit a kolekcia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 No nevim, vsechny mam tailored Int. a taky je v tom rozptyl... A ta posledni sustakovka byla uplne mimo... Idealni je objednat si dve velikosti a tu nehodici se vratit. Ackoliv, za postu zpet jsem platil pres ctyri kila, takze zas tak idealni to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se