Přejít na obsah

Bundy Barbour

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...

Máš ji? Vypadá, aspoň na fotkách, skvěle! Já teda nemám úplně modelovskou postavu, takže mi sedí spíš ty jejich hubertusy, ale kurňa tahle je drsná jak sviňa...a to já jsem! ;)

Jak moc je teplá? Vypadá že bude docela dost, fakt na zimu.

Co to píšu... Nic, vůbec mě to nezajímá!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No teď se mi to teda jakože úplně nehodí. V pátek jsem tam hledal nějakou jarní harringtonku...a taky objednal...a narazil jsem tam na tohle. No a celý víkend mi to straší v hlavě. Ta černá s červenou vypadá super. Celkově se mi to fakt líbí. Ale zas se mi nechce vypláznout šestku a čekat půl roku, než to ponosím. Nehledě, že jsem poslední dobou nějak finančně nevyrovnaný, abych tak řek :D Ale zas si říkám, že za ty prachy... Kurňa to jsou dilemata!

Odkaz ke komentáři

S těma velikostma je to u Barbouru na levačku. Voskovky, celkem tři, mám "L" (ramena, rukávy OK, v pase by mohly bejt o fous užší), protože "M" táhne v ramenou, Arielku "M" a sedí perfekt. Teď jsem si objednal tuhle: https://www.countryattire.com/mens/barbour-international-men-s-track-tailored-jacket-black-mca0362bk11.html v "L" a plandá všude, takže sem ji vrátil...

Tak a babo raď.

Jo, 177/74

Odkaz ke komentáři

Hmm, s tema velikostma to je fakt loterie. Bedajlu mam 44, coz je podle tabulky L...a je mi vetsi. Vetsinu hadru mam XL, nektere XXL, L velmi vyjimecne...

Ted jsem objednaval tu harringtonku od Lyle&Scott a podle jejich tabulky je 44/XXL. Pak neco nakupujte...

Odkaz ke komentáři

Chlapi, u barbour hra dolezitu ulohu nie len L alebo XL, ale ci to je slim, tailored alebo regulat fit a aj kolekcia, (heritage, lifestyle atd). Skratka neni L ako L.

Na outdoorandcountry.co.uk maju pri tovare podrobnejsi popis. Ze aky je to fit a kolekcia.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...