Hasňa Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Ja oba svoje Barboury kupoval v pasazi na namesti v Bayreuthu. Zena toho sveho taky. Mela tam a mozna jeste ma obchod zenska, co je do Barbouru fanda. Jinak nejlepsi a nejvice naskladneny kseft je v Londyne na Regent Street asi 100 metru od Piccadilly. Neni to jejich firemni prodejna, ale z hecu davaji vsechny bundy tak o 10 liber levneji a maji vsechno ve vsech velikostech. Jejich firemni je pak asi 10 minut pesky od teto prodejny pres Leicestar Square smerem k Covent Garden na ulici Long Acre. Ale ti byli paradoxne hure predzasobeni nez ten kseft u Piccadilly. Nemeli ani jejich ikonickeho Beauforta v zelene, tak jsem ho brachovi koupil prave na Regent St. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 (upraveno) Ja oba svoje Barboury kupoval v pasazi na namesti v Bayreuthu. Zena toho sveho taky. Mela tam a mozna jeste ma obchod zenska, co je do Barbouru fanda. Jinak nejlepsi a nejvice naskladneny kseft je v Londyne na Regent Street asi 100 metru od Piccadilly. Neni to jejich firemni prodejna, ale z hecu davaji vsechny bundy tak o 10 liber levneji a maji vsechno ve vsech velikostech. Jejich firemni je pak asi 10 minut pesky od teto prodejny pres Leicestar Square smerem k Covent Garden na ulici Long Acre. Ale ti byli paradoxne hure predzasobeni nez ten kseft u Piccadilly. Nemeli ani jejich ikonickeho Beauforta v zelene, tak jsem ho brachovi koupil prave na Regent St. Jednou si uděláme výlet a spojíme příjemné s ještě příjemnějším...Až to bude možné. Upraveno 22. ledna 2014 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Ja oba svoje Barboury kupoval v pasazi na namesti v Bayreuthu. Zena toho sveho taky. Mela tam a mozna jeste ma obchod zenska, co je do Barbouru fanda. Jinak nejlepsi a nejvice naskladneny kseft je v Londyne na Regent Street asi 100 metru od Piccadilly. Neni to jejich firemni prodejna, ale z hecu davaji vsechny bundy tak o 10 liber levneji a maji vsechno ve vsech velikostech. Jejich firemni je pak asi 10 minut pesky od teto prodejny pres Leicestar Square smerem k Covent Garden na ulici Long Acre. Ale ti byli paradoxne hure predzasobeni nez ten kseft u Piccadilly. Nemeli ani jejich ikonickeho Beauforta v zelene, tak jsem ho brachovi koupil prave na Regent St.Sakra práce, v Londýně jsem nebyl ani nepamatuju, naposledy na The Stranglers asi před třemi lety, tak jsme se ženou letos plánovali návštěvu, jenže se teď se vyskytla možnost jet do Izraele a volnýho času je tak málo, takže oboje asi nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Já si snad zajedu do toho Mnichova. To je jak koukám asi tak nejblíž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Ja oba svoje Barboury kupoval v pasazi na namesti v Bayreuthu. Zena toho sveho taky. Mela tam a mozna jeste ma obchod zenska, co je do Barbouru fanda. Jinak nejlepsi a nejvice naskladneny kseft je v Londyne na Regent Street asi 100 metru od Piccadilly. Neni to jejich firemni prodejna, ale z hecu davaji vsechny bundy tak o 10 liber levneji a maji vsechno ve vsech velikostech. Jejich firemni je pak asi 10 minut pesky od teto prodejny pres Leicestar Square smerem k Covent Garden na ulici Long Acre. Ale ti byli paradoxne hure predzasobeni nez ten kseft u Piccadilly. Nemeli ani jejich ikonickeho Beauforta v zelene, tak jsem ho brachovi koupil prave na Regent St. Jednou si uděláme výlet a spojíme příjemné s ještě příjemnějším...Až to bude možné. O tom zadna. Koupime si tu samou, ukecame minimalne dalsich 5 liber mnozstevni slevy. Bude na kolu v hotelovem baru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 V Norimberku je asi šest kšeftů, kde Barbour prodávají. Sám jsem tam svůj kupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) Skvela kombinacka. Takovou kravatu si musim koupit. A jednu pletenou.<br />><br /><br /> Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Tak jsem bundu objednal v countryattire.com. Classic Bedale za 180?, storm kapuce jako darek a posta zdarma. DPD by melo dorucovat ve stredu. Trikrat jsem premeril aktualni bundy, srovnal s modelem na strankach a velikost risknul. Tos uvidime Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Neska som odskusal tie Barbour bundy, v reale celkom sklamanie (moc mi strih nepasoval) a este k tomu vsetko ma premna prilis kratke rukavy mam sveter na zips a to je najlepsi sveter aky som kedy mal, skoda, dufal som ze aj bundy budu a nevyslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Bavi me sledovat postup baliku. V poledne vyzvednuto u obchodnika, za hodinu sklad, preklad, odjezd, ve tri rano venku z UK, za par hodin v Holandsku, preklad do kontejneru do CR a pak tri dny nic... A tak to je vzdycky. Z USA, ze Singapuru...za dva dny v Evrope, zapsany kazdy prd, dalsi den v CR a pak ani carka a za tri dny telefon "jakto ze nejste doma, neco vam vezem" Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) Drazi v Kristu. Hmm, lepsi by bylo drazi v Kralovne. Ale to by si mohl nekdo spatne vylozit Nic, k veci... Prave jsem si na DPD vyzvedl objednanou Barbour Classic Bedale. No a jak uz tusite, jsem nadsen. Z bundy samotne i z obchodu - vypada to jako original, mastne jak spek, tri pr. kopy brozurek a visacek, odznacek atd. Nejvic spokojeny jsem s velikosti. Sedi! Takze napoveda v e-shopu nelhala! Bunda v provedeni medium weight sice nebude na -20, ale na beznou zimu mi bohate vystaci. Vzal jsem si kapku vetsi velikost, tak se mi tam vleze i ta jejich chlupata vlozka. Rukavy jsou mi akorat...nejsem zadny smrtibracha Za me palec nahoru. Jak za bundu, tak za countryattire.com Edit: velikosti bych oznacil za vetsi nez obvykle. Mam 44, podle napovedy by mi mela sedet i 42, ale mel jsem strach. Uvazoval jsem i nad 46, ktera by lip odpovidala mym beznym velikostem, ale byla by uz dost velka. Tvarilo se to tak i na tom srovnavaci, ale moc jsem mu neveril. Nakonec vsak mel pravdu. Jsem opravdu spokojen. Jinak piksla s voskem v baliku nebyla... Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Nickolas: takže gratulace ! Pochlub se potom i fotkou S tím voskem : buď si jej potom dokup (ale potřebovat ho budeš až za pár let), nebo holt budeš muset využít nabídky ze stránek barbouru a poslat ji na renovaci do jejich "čistírny"...samozřejmě za poplatek .Ať slouží ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 M10, diky...vosk dokoupim s vlozkou a dalsimi produkty me nove oblibene znacky. Ovsem az me prestane bolet penezenka Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 M10, diky...vosk dokoupim s vlozkou a dalsimi produkty me nove oblibene znacky. Ovsem az me prestane bolet penezenka Odesláno z mého Z10 pomocí TapatalkTak ať dobře slouží, já se k té SVÉ ještě nedokopal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Mimo Beauforta som si našiel ďalšieho favorita... http://www.countryattire.com/shop-by-brand/barbour-clothing/barbour-men-s-cowen-commando-wax-jacket-sage-mwx0036gn91.html F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Snad vám to tady nebude vadit. Dnes jsem doplnil šatník tímhle kusem. Mám tyhle klokany celkem rád, koupil jsem si už světlejší, klasický western styl, taky oilskin, ale jsem nešťastný z její údržby. Hrozně je vidět špína na rukávech. Snad tahle černá bude v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Tak to je paradni bunda. Kde jsi ji koupil? Upraveno 27. února 2014 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Mrkni na scippis na google - scippis cruiser jacket. Ja ji koupil v kamennem obchode v Pardubkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Romane muzu se zeptat kde v Pardubicich prodavaj takovyhle pekny bundy?maj tam v tomhle stylu vyber? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 fjallraven Byť jsem je tu dřív taky zapropagoval, po zakoupení modelu Greenlad je už ale nemůžu doporučit. Materiál nestojí za nic, zpracování taky mizerný, takže na to, že bunda stála skoro sedmičku, je to velký zklamání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se