moco Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 (upraveno) Chlapi ahoj,koupil jsem si kecky Barbou v zelené barvě a s membránou a už si nepamatuji, který model a hlavně velikost jsem měl a zatoužil jsem zase po bundě co smrdí a tak divně se leskne.:-) Vypadám asi tak jako Frantik akorát mně neberou ty Festiny. 188 cm a asi 116 kg tedy je v inzerci i když modrá, ale XL a to nevím, jestli mi nebude malá ? Poradíte mi prosím někdo? Klidně do S.Z. DěkujiSe zeptej prodejce na míry a od toho se odpíchni. Pokud měří 188cm a váží 116kg a je mu akorát, tak tobě bude taky sedět. Ale, si myslím, budeš mít krátké rukávy. Upraveno 9. října 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Se zeptej prodejce na míry a od toho se odpíchni. Pokud měří 188cm a váží 116kg a je mu akorát, tak tobě bude taky sedět.Ale, si myslím, budeš mít krátké rukávy.Tak jsem s velikostí znovu na začátku. Byl jsem druhý a prodejce bundu prodal :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Tak jsem s velikostí znovu na začátku. Byl jsem druhý a prodejce bundu prodal :-(U tebe bych to viděl na XXL regular fit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Maj nekde v CR nejakej rozumnej vyber bund k vyzkouseni? jde mne idealne o beacon. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 (upraveno) Moc ne. Mozna tak v Denimheads nejake zakladni modely. Upraveno 18. října 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Moc ne. Mozna tak v Denimheads nejake zakladni modely.Nově, nebo relativně nově, mají něco tady: https://www.gentlemanstore.cz/Vyrobce/barbour A pak mám dojem že na Příkopech bylo něco v Pánský pasáži nebo tam někde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 U tebe bych to viděl na XXL regular fit. Moc díky.Už jsem dohodnutý s místním sympaťákem a ambasadorem značky, co se nesmí říkat nahlas, že se potkáme a navleču se do dvou jeho kousků ohledně zjištění velikosti. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 diky za typy. V Gentlemans storu toho podle eshopu moc nemaji a Na příkopě v Nákupní galerii Myslbek je ta prodejna už zrušená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Bylo mi líto vyhodit tuhle rozdrápanou a mrtvou voskovku, tak ji kluci z denim heads a jejich švadlenka zachránili... Celkem 15 záplat :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Super, tak to ma bejt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Bylo mi líto vyhodit tuhle rozdrápanou a mrtvou voskovku, tak ji kluci z denim heads a jejich švadlenka zachránili... Celkem 15 záplat :-)To musela být dlouhá cesta z hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Jo a cestou se zamotal do ostnateho dratu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Jo a cestou se zamotal do ostnateho dratuTa byla roztrhaná vod toho, jak se na mě sápaly pěkný holky, taky bys byl rád za takovou bundu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Přesně takovou jsem viděl v kontejneru ve sběrným dvoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Když se tam prehrabujes, tak najdeš různý věci, to je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 (upraveno) Ta byla roztrhaná vod toho, jak se na mě sápaly pěkný holky, taky bys byl rád za takovou bunduNevim no...mi se holky po rukavech nesapaly...dycky to odnes zip u gati...ale tak kazdy to ma jinak Upraveno 27. října 2019 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Nevim no...mi se holky po rukavech nesapaly...dycky to odnes zip u gati...ale tak kazdy to ma jinakA hodils ty kalhoty do sbernyho dvora, nebo nechal opravit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr82 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Včera jsem byl ve Freeportu v Hatích a v obchodu Vermont mají poměrně slušný výběr výběr bund - vše -70 %,. Bylo tam i několik Bedale a Beaufort za cenu lehce přes 3 tis. a to už za výlet celkem stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Clapci, kamaradi. Mam tu jednu Barbour Putney v barvě NAVY na prodej. Je nošená, ale super stav. Moc sem ji nenosil a uz ji ani neunosim, tak snad se tady mezi fandama chytne :-) Pekna velikost pro chlapy XXL. Za 2 000,- Fotka z webu a dalsi na vyzadani, ale jak rikam, je jako nova a na podzim ideal :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Tak vosk už je skladem: https://www.gentlemanstore.cz/obleceni/bundy/ochranny-vosk-na-bundy-barbour-thornproof-dressing-200-ml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se