kubson Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 Zdravím všechny příznivce leteckých hodinek. V souvislosti se zvednutým zájmem o letecké Steinhard uhren (alias Robert), který ale zase rychle opadl, jsem zauvažoval nad "vlastní" edicí leteckých hodinek, založených na Archimede od Icklera. Jelikož Archimedy už mám také v nabídce (ehm ), byla by cena "vstupního materiálu" - tj. sériových Archimede za příznivé ceny. Otázkou už jen zůstávají custom úpravy, které by z již tak velmi dobrých Archimédů udělaly téměř dokonalé Flieger watch. Dovolil jsem si připravit soupis základních úprav, na kterých se asi shodne velká část zájemců a budu velmi rád, když přispějete se svou konstruktivní trochou do mlýna - jestli by byl vůbec zájem, kde a za kolik by úpravy byly proveditelné, vlastní návrhy úprav apod. Archimede Pilot LE založeno na ref.: UA7919-A1.5 (alternativně na UA7939-C1.1 s Etou 7750) specifikace sériového modelu - ETA 2824 - průměr 42mm, 10mm tloušťka, letecká korunka - 50m vodě odolnost - průhled na strojek minerálním skl. - ploché safírové sklíčko základní úpravy - konvexní safírové sklíčko (ideálně s vnitřní AR úpravou) - ciferník bez popisů a datumky - oranžová vteřinovka další úpravy - označení LE na pouzdru? - nápisy na dýnku? - dekorace strojku? rotoru? - vlastní řemen? - plné dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 Mě by se to líbilo, jenom ta Eta mě trochu vadí, kdyby bylo něco s ručním nátahem, byl bych radši. Při nejhorším ETA s ručním nátahem by tam nešla? Omlouvám se možná za blbou otázku, ale neznám rozměry strojků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basic Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 no napada me reseni vytahnout z te 2824 rotor a jaka je ta predstava o cene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 A kdo by prováděl ty úpravy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 A kdo by prováděl ty úpravy ? to je otázka do diskuze, nemám s tím zkušenosti, ale věřím že by se to dalo (ciferník prim? nějaký umělec v asii? nebo zdejší rezidenti by se mohli angažovat mechano? - nevím...) ad. ruční nátah - výměna strojku, to už by nebyla customizace to mi přijde nereálné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 Sorry ze plevelim vlakno. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6705 Vydrzelo Ti to 10 dni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 Sorry ze plevelim vlakno. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6705 Vydrzelo Ti to 10 dni ... nojo ale dyk víš, nedělám to pro sebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 no napada me reseni vytahnout z te 2824 rotor a jaka je ta predstava o cene? V hanhartech je také ruční nátah s ETA, ikdyž teď mě napadá, že asi jenom v chronografech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 Šel bych do toho, ale úpravy cenu podstatně navýší. Pravděpodobně pak překoná i novou limitku Steinhard. Když to porovnám, dostanu dvoje, až na velikost, stejné hodinky. Každé budou mít jedno plus. Steinhard větší pouzdro a Archimede dýnko s průhledem. Někdo z členů fóra už obdobnou úpravu dělal. Jeremy? A "autorská" práva na číselník, předělaný v ELTONu, dal k dispozici. Tím by cena mohla o pár korun klesnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 Kubson: něco podobného? http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3512&p=1 To se mi líbí, ale jak jsem psal, nesmí to překročit cenu LE 333 ks Steinhard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 super - to je přesně ono! zajímala by mě kalkulace "transformace" počítám, že když bude kusů více, budou i zajímavější ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 Kubson: něco podobného? http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3512&p=1 To se mi líbí, ale jak jsem psal, nesmí to překročit cenu LE 333 ks Steinhard. Ale to ji určitě překročí, Archimedy i kdyby za 7000Kč, nový ciferník za 3000Kč a klenutý safír taky 3000Kč, dejme tomu, rozborka+sborka a limitka je za 425 eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 já si myslím že do 400 EUR se vlezem... sériové archimédy dodám za velmi výhodnou cenu, ciferník by měl být levnější když už existuje vzor (domnívám se...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pachollini Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 Co oranžová vteřinovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 Co oranžová vteřinovka? vypadá zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2007 hmm. s oranzovou vterinovkou, bez napisu a dat. okna-super Byl bych ochoten akceptovat max. hranici 350 Eur. Myslite, ze to je realne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2007 uvidíme, rozhodil jsem sítě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2007 mne osobne sa hodne pacia aj v originale takze ak by ste nahodou potrebovali ( napriklad za ucelom poklesu ceny) zvysit pocet nakupovanej "seriovej suroviny" tak by som sa s tou velmi vyhodnou cenou rad zviezol a mam za to ze par podobnych clenov by sa este naslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2007 taky bych seriovky přidal do sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2007 pokud máte zájem o sériovky, napište mi maila, věřím že se na pěkné ceně dohodneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se