African Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Včera obrovský zážitek Waters v Sennheiserech, každý nástroj krásně čistě slyšet, i mluvené slovo reálné jak kdyby Roger stál s vámi v místnosti :-) Už se těším až děti odpadnou a jde se na další koncert, filmy počkají :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Pánové, prosím o radu. Chtěl bych si koupit nová sluchátka. Budu je používat doma na poslech CD, přehrávač Sony (cca 15 let starý, typ nevím) + AV receiver Yamaha RX-V 630. Případně mikrosystém Yamaha MCR-040. Momentálně používám už prastaré Sennheiser PX 100 I a chtěl bych se posunout někam dál...Cena kolem 3 tis.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Pokud máš možnost.zajeď si do Brna a poslechni si je v prodejně Audigo:https://www.audigo.cz/Sluchatka/Domaci-uzavrena/Sennheiser-HD-449https://www.audigo.cz/Sluchatka/Domaci-otevrena/Sennheiser-HD-518https://www.audigo.cz/Sluchatka/Domaci-otevrena/Sennheiser-HD-558-Easthttps://www.audigo.cz/Sluchatka/Profesionalni/Studiova-46518/AKG-K-141-MKIIhttps://www.audigo.cz/Sluchatka/Profesionalni/Studiova-46518/AKG-K240-MKII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Díky, dobrý nápad, to Brno asi vyzkouším.Nejvíc jsou mi sympatické AKG K 141 MKII, uvidíme jaký bude zvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Vyrábí se u nás sluchátka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Pod domácí značkou asi těžko. V NJ se něco možná dělá pro BO. Na Slovensku se dělají tuším AKG, ale jen některé modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Díky. A dělá Pro-Ject mimo gramce i ostatní věci u nás? Vím, že tam má zajímavé sluchátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman2277 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Na domácí poslech mám repro Canton LE a na cesty Koss Porty Pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Questyle pověsil na trubku "dramatické" video... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Po několika týdnech abstinence jsem dnes v práci nahodil toto kombo a je to těžko popsatelná lahůdka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Máte někdo typ na jack 3,5mm ??Potřebuji krátký na připojení MP3 a zesilovač na cestu a delší na doma ....něco na způsob Fiio Lky https://www.alza.cz/fiio-l8-black-d2143159.htm?catid=18843317 Jsou ty kabely stejný (za 50Kč a za 500Kč) ? Nebo skoro stejný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Asi tam drobný rozdíly budou. Já teď kupoval 20cm kabel u headphones.cz do auta. http://www.headphones.cz/inshop/prislusenstvi/kabely-redukce/nuforce-transient-mm-0-2m-propojka-3-5-jack.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Jak jsem psal již dříve, udělal jsem si radost a objednal jsem si Onkyo DP-X1. Mám ho druhý týden a zatím naprostá spokojenost. Zvukově perfektní, ovládání oproti iBassu mnohem přívětivější a intuitivnější.Velkou výhodou je přímá podpora Tidalu (lossless streamovací služba). Nekompromisně řešené provedení. Hardwarová tlačítka jsou přesně ty, co člověk potřebuje. Prostě mi dělá Onkyo velkou radost. Jo a aby té radosti nebylo málo, pořídil jsem i chord MoJo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Pekny, gratuluju. Jake jsou Tve dojmy s Moja? Pouzivas jako transport to Onkyo nebo i telefon? Budu ho mit pristi tyden, jsem na nej hodne zvedavej. A kdyz porovnas Mojo a Onkyo? Ja ho porizuju k telefonu a chtel bych uplne nahradit DAP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Lukine gratuluju, Onkyo byl muj kandidat na nastupce DX90, ale tehdy jeste nebyl k mani v EURozdil zvukove proti DX90 vnimas jak?Kdyz tak SZ, kde jsi objednal, za kolik a jak dlouho jsi cekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Mobil + Mojo znamena, ze kdyz ti zavolam, tak ti prerusim poslech hudby, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Mobil + Mojo znamena, ze kdyz ti zavolam, tak ti prerusim poslech hudby, ne?No když mi někdo zavolá, tak bych asi stejně měl přestat poslouchat, ne?Spíš jde o to, že Mojo nemá úplně šikovně vyřešený odpojení při hovoru.Nicméně já to mám tak, že mám dva telefony. Služební a privátní. Na ten soukromý mi v zásadě nkdo nevolá, takže k tomu bych si to Mojo připíchnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Jo tak to raději zůstanu u separace ... nesnesl bych nečekané přerušení songu. Když mám v uchu špunty, beru cca každý pátý příchozí hovor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Takže pár prvních zkušeností s Onkyem. Zvukově výborné. Ke srovnání s iBassem bych zatím řekl, že oba přehrávače hrají malinko jinak, nedá se říct co je správnější. Mám pocit, že u Onkya je trochu více detailů. Každopádně obsluha a ovládání je u Onkya díky android prostředí daleko komfortnější a intuitivnější. Důležité je, že fungují streamovací služby jako Tidal či Spotify. Ještě si musím najít čas a pořádně vše otestovat, každopádně rozdíly v poslechu jsou opravdu minimální, jsme v kategorii přístrojů, kde se to i tak nějak očekává. Co se týče Moja, tak to bylo pro mne velké překvapení. Zvukově perfektní, obrovská výkonová rezerva. Provedení je špičkové. Při poslechu je poznat s jakou rezervou Mojo hraje, vše přednáší tak nějak samozřejmě a sebevědomě. Spousta detailů, pevné basy. Špatně se to popisuje, je to třeba slyšet.Nyní Mojo provozuji s mobilem a iBassem. S Onkyem jsem zatím nesrovnával, jelikož je Mojo na službě u kamaráda. Až se vrátí, ještě vše vyzkouším a porovnám.Zatím to vypadá, že si nechám jak Mojo, tak Onkyo. Každý stroj je trochu jiný a jinak využitelný. Každopádně už teď vím, že má Mojo mnohem větší výkon a měl by snáze utáhnout pořádné sluchátka. Takže mne ještě čeká upgrade sluchátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Ono to Luki na té Ryjaně stejně není poznat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se