ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Ďakujem, aj som si myslel. Toto bude len taky test ci ma bude baviť streamovat hudbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Je to návykově snadné a člověk může každý den objevovat novou muziku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Tak som kúpil ten microstreamer a pecka. Moj prehistoricky audio set je v zrazu v 21. storočí. Inštalácia bez problémov. Stovky rádio staníc roztriedene podla žánrov a štátov su príjemný bonus ku komerčným službám. A par komerčných služieb (Tidal, Spotify Napster, Deezer, ...) s tým si asi vystacim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Tak se mě praleté Sennheisery odporoučeli a na nové mám rozpočet tak do deseti max, jelikož rok 23 budu mít finančně sakra náročný Jsem chtěl pouze na kabel a kluka bezdrátové JBL mě mile překvapili jak dobře hrají, takže asi proč ne. Líbí se mi Sennheiser Momentum 4 a vychází i dobře recenze, máte tip na něco lepšího už v tak osekaném rozpočtu než na ně kliknu? https://lepsizvuk.cz/product/6883-sennheiser-momentum-wireless-4-cerna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 (upraveno) Jo, Audio-Technica MX50 BT. Mam a nemuzu vynachvalit. A jako bonus usetrenych 5000. edit: ne uplne 5…AT stoji cca 5 Upraveno 11. ledna 2023 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Jestli nevadí drát, tak v tomhle rozpočtu výborně vychází sluchátka Meze 99 Classic/Neo. Jsou nenáročná na zdroj, takže k ním není potřeba sluchátkový zesilovač, byť i ten zvládnou ocenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Ja mam Momentum 3 a kvuli konstrukci bych je uprednostnil pred 4kama. Zvuk bude asi stejne sakra dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Díky za postřehy, omrknu a poslechnu jak pojedu na cesty. Samozřejmě zvuk je na prvním místě, ale zároveň mám rád strohé, nenápadné věci, takže upřímně ten design Meze už je na mě trochu moc funky. To Ondrais: Zvuk myslíš že bude u trojek stejný jako u čtyřek? Zkusím které budou sedět lépe, na obchodě mají oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Ja nedavno kupoval Audio Technica M20x BT - supr poslech za me https://www.audioreporter.cz/na-cem-poslouchat/recenze-techniky/audio-technica-ath-m20xbt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 2 hodinami, cityfly napsal: Ja nedavno kupoval Audio Technica M20x BT - supr poslech za me https://www.audioreporter.cz/na-cem-poslouchat/recenze-techniky/audio-technica-ath-m20xbt/ Vypadají dobře, hlavně cena velmi příznivá, mrknu...díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 15 hodinami, African napsal: To Ondrais: Zvuk myslíš že bude u trojek stejný jako u čtyřek? Zkusím které budou sedět lépe, na obchodě mají oboje. Kamos ma 4ky, tak to muzu porovnat ale papirove jsou parametrama nastejno. 3jky rozhodne na hodne vysoke urovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 2 hodinami, Ondrais napsal: Kamos ma 4ky, tak to muzu porovnat ale papirove jsou parametrama nastejno. 3jky rozhodne na hodne vysoke urovni. Asi nemusíš, díky, tu možnost mám také Každopádně ty čtyřky jsou prý lepší, řekl mi to nejeden z prodejců a i porovnávací recenze vycházejí lépe. Kupujícím se prý moc nelíbí nový plastový design který mají trojky o dost líbivější, takže každý kdo přijde pro čtyřky si je chce nejdříve zkusit, navíc jsou levnější. Čtyřky jsou sice nudné, ale mají prý lepší pohodlnější polstrování náušníků a to je nejdůležitější, jiný, pro nakupující lepši zvuk, hlavně se zapracovalo na basové složce a středech. Takže nakonec si prý každý odnese nové čtyřky, aspoň tak mi to prodejci sdělili..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 (upraveno) Taková blbá otázka neználka, do teď jsem měl pouze sluchátka na kabel, takže se chci zeptat. Všechny wireless bluetooth mají různé neduhy jako šum a další, ale zároveň většina jde použít přes kabel. Takže otázka, když je připojím přes kabel, jdou neduhy stranou a mám z nich plnohodnotná sluchátka se stejně kvalitním přednesem jako kdybych měl pouze kabelová? Upraveno 12. ledna 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 To ti neodpovím, ale odpovím, že strach z toho šumu atd. mít fakt nemusíš. Fakt vyzkoušej ty AT50. Já jsem je původně zavrhoval hlavně proto, že stály polovinu toho co slovutné značky. Pak jsem je zkusil a s “otevřenou hubou” koukal jak hrajou. Ale museli mě k nim někteří fakt dokopat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 ATH-M50 jsou legenda, a poměr cena/výkon je neuvěřitelný. Sice nevydrží navěky, koženka se ošoupe, ale náhradních náušníků jsou na webech mraky. Synovi se teď asi po 6 nebo kolika letech ošoupal i hlavový most, tak zdědí moje to-be-repaired Focal Elegia, a ten zvuk Elegií není 5x nebo 6x lepší btw Focal nebrat, hlavový most se zlomí dříve nebo později, žabožrouti totiž mají přeházené priority, a český dovozce stojí za vyližprdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 51 minutami, nickolas napsal: To ti neodpovím, ale odpovím, že strach z toho šumu atd. mít fakt nemusíš. Fakt vyzkoušej ty AT50. Já jsem je původně zavrhoval hlavně proto, že stály polovinu toho co slovutné značky. Pak jsem je zkusil a s “otevřenou hubou” koukal jak hrajou. Ale museli mě k nim někteří fakt dokopat Jop, mám je napsané a příští týden vyzkouším, dík To Duke650: Jop, ty Focaly byli docela překvápko, byl to můj favorit v době co jsi je kupoval ty. To fakt naštve, hlavně přístup dovozce a v tom případě i výrobce. Co si myslíš o nových KEF Mu7? Tvé oblíbené značce pokud se nepletu. https://www.whathifi.com/news/kef-takes-on-sony-with-new-mu7-wireless-anc-headphones Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Bezdráty nejsou můj šálek čaje, neporadím. Jen vím, že existuje BT verze padesátek. Za dobu existence klasických padesátek se v branži rozjely stovky hypetrainů, aby po půl roce vyšuměly do ztracena - kdežto 50 je stálice a trvalka https://www.profi-dj.cz/hi-fi-technika/hi-fi-sluchatka/bezdratova-sluchatka/audio-technica-ath-m50xbt/?selectedVariant=52615 Články na whathifi bych bral s veeelkou rezervou. Je velká škoda, že obě kamenné prodejny Audigo Brno + Praha jsou po smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 (upraveno) Jop, Audiga škoda, není pořádně kde testovat Sennheisery Momentum 3,4 mám domluvený poslech společně s Technics A800, moji srdcovkou ale moc jim nedávám. Technicy 50 nemám kde poslechnout, takže jedině koupit, poslechnout a popřípadě vrátit, což se mi v případě sluchátek moc nechce. Zvuk prý mají vymazlený všechny troje, akorát mě trochu štve ta špatná kvalita naušníků u Technicy, taková stálice a že s tím nic neudělají. Prodejci se tak nějak shodli, že do dvou let půjdu pro nové za 590,-Kč. To je jejich slabost o které se ví, třeba Sennheiser ač dražší je prostě celkovou kvalitou prý úplně někde jinde a to i použitím kvalitnějších plastů, konec konců své jsem měl osm let s původními náušníky. To mě malinko upřímně odrazuje.... Upraveno 13. ledna 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Chápu to dobře, že když budu chtít použít sluchátka doma bez kabelu na poslech se zesilovače, budu muset použít bluetooth vysílač jako je třeba tento? Creek co jsem vyčetl z manuálu má pouze přijímač. https://www.hifisound.cz/sennheiser-bt-t100/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Mně se koženkový náušníky rozdrbaly okamžite i u Sennheiserů. Stejně jako třeba u těch Meze 99. Nepřijde mi, že by v tom byl mezi výrobci nějaký rozdíl teda. Ani s přihlédnutím k ceně sluchátek. Prostě ten koženkovej paskvil z náušníků časem úplně odrbu a poslouchám dál. Dobře vyřešený to mají třeba Sennheisery HD 6XX, tam jsou takový příjemný semišový náušníky, heboučký jak obláček To jen přihazuji názor, že já bych zrovna podle tohoto faktoru ATH rozhodně z výběru nevyřazoval. A abych byl i trošku on topic. Mám doma staré bezdráty Sennheiser ještě z dob, kdy se to nepřipojovalo přes "modrej zub" ale přes rádiové frekvence. U těchto sluchátek bylo to rušení dost výrazný a bylo to velmi náchylný na pohyb a výskyt dalších zařízení v okolí (logicky). V mých představách jsem tenkrát očekával něco, co cca odpovídá úrovni sluchátek dnešní doby - tj. po nějakých 10 letech dalšího vývoje. Takže jsem byl zákonitě zklamán a od té doby si nic bezdrátovýho nekoupil. Brácha si koncem roku pořídil výprodejové Sony WH-1000XM3 (takže dnes už 2x překonanou verzi), a musím přiznat, že sem takovej obrovskej posun fakt nečekal. S rušením nemá problém vůbec, vydrží to hrát na baterii neskutečně dlouho, po zvukové stránce fakt příjemnej zážitek, používat klasicky drátově jdou taky ale to jsem já osobně nezkoušel. Rozhodoval se mezi právě ATH-M50xBT a některými ze Sony (nakonec prostě pořídil to, co sehnal nejlevněji). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se