Marfael Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Já sem asi fakt přestanu chodit. Zrovna jsem zjistil, že nutně potřebuji lepší špunty, protože apple earpods hrají fakt hrozně a nemám v tašce místo pro větší. Objednával jsi z toho odkazu jak jsi sem dával? Dej pak vědět jak jsi spokojený. Jsou moc hezky provedené... Jinak obecně lama dotaz. Nikdy jsem slušné špunty neměl a nějak si neumím představit jak asi hrají. Mám zkušenosti s koss porta pro. Dá se to nějak srovnat? Předpokládám, že tak mohutné basy jako porty asi žádné špunty nevytvoří, ale zbytek je třeba nějak srovnatelný?Ano, objednával jsem přímo z odkazu, tak uvidím co dojde a jak to bude hrát, sám jsem velmi zvědavý:-). Co jsem četl recenze, tak by měly mít čistší a jasnější zvuk, než třeba porty a basy by měly bít přirozené, trošku posílené. Mám porty pro, takže pak můžu srovnat, pokud nespěcháš.Jinak porty nemají až tak přestřelené basy. Myslím, že ty co jsem radil Vrabymu, Klipsch S3, jsou na tom s basama ještě trochu líp, neboli mají jich víc a zároveň hrají jasněji a slyšíš více detailů. Ale teď si nejsem úplně jistý, jestli se nepletu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Super chlapci, díky... a teď nějaký do těch 2k jo? Hifiman RE400 stojí 99 USD, jo je to lehce přes limit, ale stojí za kazdou korunu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Jinak porty nemají až tak přestřelené basy. )S tím bych si dovolil lehce nesouhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipder Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Super chlapci, díky... a teď nějaký do těch 2k jo? tak do 2k bych vam doporucoval sennheiser cx 400 II ( 1500kc ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 (upraveno) Tak nakonec jsem se rebelsky vydal jinou cestou - Xiaomi Pistons 2...Sice trochu problém sehnat v ČR ale nakonec se podařilo...četl jsem zatím samou chválu.Ale díky za snahu kluci! http://www.head-fi.org/t/703651/the-xiaomi-pistons-threadEdit: a za necelých 700kč. Upraveno 14. května 2014 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Tak nakonec jsem se rebelsky vydal jinou cestou - Xiaomi Pistons 2...Sice trochu problém sehnat v ČR ale nakonec se podařilo...četl jsem zatím samou chválu.Ale díky za snahu kluci! http://www.head-fi.org/t/703651/the-xiaomi-pistons-thread Edit: a za necelých 700kč. Můžeme pak vyměnit postřehy, před pár dny jsem taky objednával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Že já sem lezl! Vybral jsem AKG 550 a k němu Fiio X3, díky Duke650 Nějaká další doporučení? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Sakra proč se u nás neprodává někde to iBasso? Třeba FiiO X5 je u mimozemšťana právě přijímáno na sklad.Takhle nevím co vybrat, byl jsem nakloněn té DX90. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Že já sem lezl! Vybral jsem AKG 550 a k němu Fiio X3, díky Duke650 Nějaká další doporučení? Díky moc Hodne lidi musi 550 prihnout pro vetsi pritlak, aby se neztracely basy. Nebyt tohoto problemu, tak bych je asi mel taky. Ale prihnutim mostu se to pry da poresit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Sakra proč se u nás neprodává někde to iBasso? Třeba FiiO X5 je u mimozemšťana právě přijímáno na sklad.Takhle nevím co vybrat, byl jsem nakloněn té DX90.Objednej ibasso přímo ze stránek, není s tím absolutně žádný problém a za týden ho máš doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Konečně tu nejsem mezi Ibassaáky jedinej Fiiař . Nevím, jestli nějak sleduješ dění kolem Fiia, ale ten nový firmware má být "revoluční", jak do uživatelského prostředí, tak do podání hudby, máme se tedy na co těšit. Že já sem lezl! Vybral jsem AKG 550 a k němu Fiio X3, díky Duke650 Nějaká další doporučení? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Patrik: koukal jsem, že se dá platit paypalem a ta možnost se mi líbí.Jen jsem si zafixoval, že to frčí z Číny a tak jsem odhadoval měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Ha ha po přečtení mojí poslední SZ asi přitlačíš na šrajtofli :-)))Že já sem lezl! Vybral jsem AKG 550 a k němu Fiio X3, díky Duke650 Nějaká další doporučení? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Fiio X5 je skladem v Brně http://www.headphones.cz/inshop/prehravace/fiio-x5.htmSakra proč se u nás neprodává někde to iBasso? Třeba FiiO X5 je u mimozemšťana právě přijímáno na sklad.Takhle nevím co vybrat, byl jsem nakloněn té DX90. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 FiiO tady k sehnání je, mám třeba tu Alzu 30 minut autem, ale to iBasso k porovnání sem nikdo nevozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipder Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Že já sem lezl! Vybral jsem AKG 550 a k němu Fiio X3, díky Duke650 Nějaká další doporučení? Díky moc ATH-M50 nebo MDR-1R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 DX50 i DX90 v pohodě koupíš přímo na ibasso.comOba modely stojí za doporučení FiiO tady k sehnání je, mám třeba tu Alzu 30 minut autem, ale to iBasso k porovnání sem nikdo nevozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipder Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Konečně tu nejsem mezi Ibassaáky jedinej Fiiař . Nevím, jestli nějak sleduješ dění kolem Fiia, ale ten nový firmware má být "revoluční", jak do uživatelského prostředí, tak do podání hudby, máme se tedy na co těšit. https://disk.yandex.com/public/?hash=jI9IOUVFZiZqJvo1hA9xnLEmMYVfmg4q0Kk7aEghKXw%3Dfw 2.16 beta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Díky zipder, dnes jsem ale řešil členství v testovací skupině Fiia a vypadá to, že jsem byl přijat, tak jen čekám na nasdílení fws a vyzkouším rovnou ten poslední. https://disk.yandex.com/public/?hash=jI9IOUVFZiZqJvo1hA9xnLEmMYVfmg4q0Kk7aEghKXw%3Dfw 2.16 beta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se