Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já sem asi fakt přestanu chodit. Zrovna jsem zjistil, že nutně potřebuji lepší špunty, protože apple earpods hrají fakt hrozně a nemám v tašce místo pro větší. Objednával jsi z toho odkazu jak jsi sem dával? Dej pak vědět jak jsi spokojený. Jsou moc hezky provedené...

Jinak obecně lama dotaz. Nikdy jsem slušné špunty neměl a nějak si neumím představit jak asi hrají. Mám zkušenosti s koss porta pro. Dá se to nějak srovnat? Předpokládám, že tak mohutné basy jako porty asi žádné špunty nevytvoří, ale zbytek je třeba nějak srovnatelný?

Ano, objednával jsem přímo z odkazu, tak uvidím co dojde a jak to bude hrát, sám jsem velmi zvědavý:-).

Co jsem četl recenze, tak by měly mít čistší a jasnější zvuk, než třeba porty a basy by měly bít přirozené, trošku posílené. Mám porty pro, takže pak můžu srovnat, pokud nespěcháš.

Jinak porty nemají až tak přestřelené basy. Myslím, že ty co jsem radil Vrabymu, Klipsch S3, jsou na tom s basama ještě trochu líp, neboli mají jich víc a zároveň hrají jasněji a slyšíš více detailů. Ale teď si nejsem úplně jistý, jestli se nepletu:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec jsem se rebelsky vydal jinou cestou - Xiaomi Pistons 2...
Sice trochu problém sehnat v ČR ale nakonec se podařilo...četl jsem zatím samou chválu.
Ale díky za snahu kluci! :)
http://www.head-fi.org/t/703651/the-xiaomi-pistons-thread

Edit: a za necelých 700kč.

Upraveno uživatelem Trojan
Odkaz ke komentáři

Tak nakonec jsem se rebelsky vydal jinou cestou - Xiaomi Pistons 2...

Sice trochu problém sehnat v ČR ale nakonec se podařilo...četl jsem zatím samou chválu.

Ale díky za snahu kluci! :)

http://www.head-fi.org/t/703651/the-xiaomi-pistons-thread

Edit: a za necelých 700kč.

Můžeme pak vyměnit postřehy, před pár dny jsem taky objednával.

Odkaz ke komentáři

Sakra proč se u nás neprodává někde to iBasso? Třeba FiiO X5 je u mimozemšťana právě přijímáno na sklad.

Takhle nevím co vybrat, byl jsem nakloněn té DX90.

Objednej ibasso přímo ze stránek, není s tím absolutně žádný problém a za týden ho máš doma.

Odkaz ke komentáři

Konečně tu nejsem mezi Ibassaáky jedinej Fiiař  :cheers: . Nevím, jestli nějak sleduješ dění kolem Fiia, ale ten nový firmware má být "revoluční", jak do uživatelského prostředí, tak do podání hudby, máme se tedy na co těšit. 

Že já sem lezl! 

Vybral jsem AKG 550 a k němu Fiio X3, díky Duke650 :)

Nějaká další doporučení? Díky moc :)

Odkaz ke komentáři

Konečně tu nejsem mezi Ibassaáky jedinej Fiiař  :cheers: . Nevím, jestli nějak sleduješ dění kolem Fiia, ale ten nový firmware má být "revoluční", jak do uživatelského prostředí, tak do podání hudby, máme se tedy na co těšit. 

https://disk.yandex.com/public/?hash=jI9IOUVFZiZqJvo1hA9xnLEmMYVfmg4q0Kk7aEghKXw%3D

fw 2.16 beta

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...