Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Hmmm dík. To XDOO jsem bral spíš jako tip na provedení přehrávače (možná jsem se blbě zeptal). Prostě bych rád něco s reálnejma knoflíkama na ovládání, ideálně třeba něco jako ipod classic. Líbí se mi třeba i straší modely od Ibasso, tuším že do řady DX90. A vlastně z hlediska provedení i třeba fiio X1, ale to asi nebude žádná sláva ze zvukem. Taky se mi docela líbí HIDIZS AP60, ale kvůli těm ovladačům právě spíš první verze než současná II.

A to dragonfly jsem myslel jen jako k mobilu, když nemám přehrávač, ale asi je to kravina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dragonfly k mobilu bude voser imho

DX90 jsem měl, za málo peněz hodně muziky. Ze tří iBasso co jsem měl (DX50, DX90, DX80) byla devadesátka moje nejoblíbenější.

Něco jako iPod classic se tváří moje QP1R, ale to kolečko se naštěstí nemusí vůbec používat a všechno zvládají senzorová "tlačítka"

Odkaz ke komentáři

S ušima ještě počkám na novej přehrávač. IBasso DX 90 sice maji třeba na Mallu, ale ješte nejsem úplně naladěnej dát 14 t.

Ale ještě znova jsem se díval na to X3 II a recenze mi nepřijdou úplně blbý (např. zde https://penonaudio.com/music-players/portable/xduoo-x3ii.html?sort=p.price&order=ASC ). A navíc jsem koukal na Avmanii, že Mrazík si aspoň v nějaký fázi XDuoo celkem chválil (byť jinej model), tak ještě počkám, co na to poví.

Odkaz ke komentáři

Osobně bych DX90 obešel obloukem. Na dnešní poměry je to už mimo a za 14k je to absolutní nesmysl. To už by bylo lepší pořídit u Audiga Astell&Kern AK70. xDuoo je taková zvláštní firma. Uměj udělat výborně hrající přehrávače, ale totálně dlabou na kvalitu a zákaznická podpora je nulová. Pokud je člověk smířen s loterií, že to může fungovat či nebo taky nemusí, tak ho klidně zkus. Já měl 2x X10. První mi odešla cca po roce, druhá po 2 měsících. Mě už xDuoo do baráku nesmí. Já myslím, že v současné době je těh možností mraky a je z čeho vybírat.

Z toho co jsem měl já v ruce nebo o tom uvažoval:

Aune M1s - puristickej offline přehrávač s výdrží kolem 11h a špičkovým neutrálním zvukem. Je to trošku cihla, ale hraje špičkově, přehraje všechny formáty, má symetriku a protože jde sehnat už jen z druhé ruky, jde sehnat lacino, cca do 3,5k.

Shanlig M0 - mrňavej přehrávač s podle mne průměrnou výdrží, ale docela slušným zvukem a slušnou technickou výbavou

Hiby R3 - naprosto špičková mašina s perfektní technicou výbavou, výborným zvukem, slušnou výdrží a rozumným rozměrem

Hidizs AP80 - taková chudší verze R3, výbava takřka stejná, zvuk laděn trošku světleji, někdo si to chválí někdo ne

Cowon Plenue J - hodně slušnej, celkem neutrální zvuk, solidní provedení, nepřehraje DSD, baterka dá víc jak 20h

Cayin N3 - slušnej přehrávač s teplejším zvukem, malinko šumí, ale jinak je celkem povedenej, střeva má takřka stejný jako xDuoo X10, to je ale laděné blíže k neutrálnímu projevu.

Alternativy dostupné v ČR:

FiiO řada M - někteří si to chválí. Mě osobně trošku FiiO vypadlo z oka, ale nebudu trdit, že ta emka stojí za pendrek, páč jsem je neslyšel. Nicméně dá se to tady vyzkoušet a případně nekoupit

iBasso DX120 - četl jsem na něj celkem samou chválu. Já se do iBassa nikdy nezamiloval, ale třeba DX80 mi celkem nevadila.

Alternativy pro dobrodruhy:

Prakticky cokoliv z Ali. Jednak Číňan to prostě umí a občas se tam fakt najde perla. Jest pravdou, že je to vždy o kompromisu a to zejména v oblasti OS, jeho odezvy, stability a v neposlední řadě šumu na pozadí. Aktuálně jsem jednu perlu ulovil i já - QNGEE X2. Zodpovědně říkám, že to jeden z nejlepších přehrávačů co jsem kdy měl v ruce. Bohužel šumí, systém je divný, nic krom hraní to neumí, ale to jak to hraje je naprosto famozní. Pak jsou tu různí Benjie, Ruizu, Colorfly C10, atd. 

Celkem se vyplatí sledovat clearence na advancedmp3players.co.uk, občas se tam vyskytne slušný přehrávač za super kačky.

Odkaz ke komentáři

Ano.Nechci 2 zařízení. Chci jen sluchátka na hlavě. Špunty bytostně nesnáším, takže chci uzavřené mušle. Duku, a jak tak vidím Tvůj avatar, tak ty sluchátka jsou dost dobrý. Takže sem nějaký dobrý tip pls lípni :-)

Odkaz ke komentáři

Btw. co jsem tak vysledoval z reakcí, tak hidizs 80 je přesná a světlejší, hiby R3 je zábavnější a temnější. A údajně dobře vybalancované něco mezi je FiiO M6.

Nejvíc mě zatím láká hidizs a nejspíš jej nakonec vemu.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Berte dej tomu čas. Mám předchozí model a na běhání, nebo podobné pohybové činnosti, nic lepšího není. Ovládání intuitivní, po ruce, žádné hledání něčeho v kapse.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...