YPO Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 teď už jenom dokoupit tohle https://milehighsupplies.com/shop/ecap-c-pioneer/ a máš to kompletní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) M2s dorazil ... tak jsem byl hned vybírat sluchátka a jsem z toho zase jelen ... šel jsem pro AT 50. Ale nakonec jsem si poslechnul i MSR 7 a MSR7 SE a jako že jooo ... hraje to peckově, teď jen které ... všechny hrajou super, cenově je to 3,5K vs. 5K vs 10K a teď babo raď, musím se tam vrátit, protože Prodigy mi v těch sluchátkách skoro ustřelili šišku. A to jsem myslel, jak spokojeně odejdu s padesátkama ... Upraveno 20. března 2019 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Mám domluvený taky poslech AT, které jsou mým favoritem, ale uvidí se až co na to uši. Zkoušel si i jiné značky k porovnání AT, třeba nějaké Sennheizery? Pár prodejců mě už i doporučilo MJ že tam je nějaká Elektrostatz technologie a že prý ty sluchátka jsou fantastický, určitě si je také poslechnu. https://www.htpshop.cz/sluchatka/mitchell-johnson-gl2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Dal jsem si závazek, že ti Afri nebudu radit s výběrem sluchátek a počkám si, jaký krumpl ověšený padesáti certifikáty hi-res a výkřiky "unikátní mušle z přírodního dřeva" si pořídíš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Dal jsem si závazek, že ti Afri nebudu radit s výběrem sluchátek a počkám si, jaký krumpl ověšený padesáti certifikáty hi-res a výkřiky "unikátní mušle z přírodního dřeva" si pořídíš ...Hm, takže asi nebrat říkáš...Poslechneme a uvidíme. Tu značku neznám, jen že už v pár recenzích psali že hrají pěkně. No hlavní favoriti jsou stále Audio Technica nebo Sennheizer :-) Ty otevřené od Sennheizeru by asi fakt mohl být problém pro okolí, takže zavřená konstrukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Malá odbočka. Včera jsem šel na kafe s kámošem. Přišla řeč na muziku a taky na zdroje poslechu atd. Jelikož jsem ještě pořád nadšenej ze změny, kterou přinesl poslech z YT do sluchátek přes DAC, tak jsem se o tom poněkud zakecal. On souhlasně pokyvoval a pak povídá, že tomu rozumí, protože si pořídil BT repráček k NTB a taky je to zvuková pecka ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Malá odbočka. Včera jsem šel na kafe s kámošem. Přišla řeč na muziku a taky na zdroje poslechu atd. Jelikož jsem ještě pořád nadšenej ze změny, kterou přinesl poslech z YT do sluchátek přes DAC, tak jsem se o tom poněkud zakecal. On souhlasně pokyvoval a pak povídá, že tomu rozumí, protože si pořídil BT repráček k NTB a taky je to zvuková pecka ;-). Nemáš ležet v posteli a připravovat se na venčení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 všechno to vypadá skvěle, ale já naprosto nutně potřebuju, aby to umělo FM a ideálně i DAB. A ideálně aby to bylo malé, poslouchám zejména při běhání a já běhám docela často.nemáte někdo typ na něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Afri priznam se ze uz jsem mel v kosiku M50 BT ale pak jsem si rikal ze mi to Dukovo latereni nestoji za to ....... tak sem ten kosik zase vysypal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Hm, takže asi nebrat říkáš...Poslechneme a uvidíme. Tu značku neznám, jen že už v pár recenzích psali že hrají pěkně. No hlavní favoriti jsou stále Audio Technica nebo Sennheizer :-) Ty otevřené od Sennheizeru by asi fakt mohl být problém pro okolí, takže zavřená konstrukce.Já nic neříkám. Já tady nesmím ani naznačovat. Bobřík mlčení za tři, dva, jed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Afri priznam se ze uz jsem mel v kosiku M50 BT ale pak jsem si rikal ze mi to Dukovo latereni nestoji za to ....... tak sem ten kosik zase vysypal Chápu :-) Já si to musím poslechnout, ty rozdíly ve výstupu různých značek jsou docela velké, každý si drží tu svoji laťku. Do teď jsem měl všechno od Sennheizera a byl jsem happy, škoda jen že dělají všechno lepší co bych asi chtěl pouze otevřenou konstrukci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Mám domluvený taky poslech AT, které jsou mým favoritem, ale uvidí se až co na to uši. Zkoušel si i jiné značky k porovnání AT, třeba nějaké Sennheizery? Pár prodejců mě už i doporučilo MJ že tam je nějaká Elektrostatz technologie a že prý ty sluchátka jsou fantastický, určitě si je také poslechnu.Zkoušel jsem jako alternativu Senny i BeyerDynamic, proti AT mi nesedlo ani jedno. Obecně se nerad propadám do nerozhodnosti, jak jsem psal výše, šel jsem tam pro AT50x a jak to dopadlo? Zase jsem se nechal ukecat na zkoušku, ale faktem je v přímém porovnání ceny, tak ty 50 hrajou super. MS7, případně SE taky super, ale na poslouchání z přehrávače už je to pro mě moc, nejsem žádnej audiofil ... Čili rozhoduji se mezi 50 vs. MS7. Tam bych ten rozdíl akceptoval, ale stejně mi vyhovují basy v 50, tak je to o tom, tam skočit, poslechnout a uvidíme. Dal jsem si závazek, že ti Afri nebudu radit s výběrem sluchátek a počkám si, jaký krumpl ověšený padesáti certifikáty hi-res a výkřiky "unikátní mušle z přírodního dřeva" si pořídíš ...Mě bys ale poradit mohl, jestli Tě můžu požádat ... i když jak píšu, asi to budou stejně 50 s káblem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 (upraveno) Víte kluci, když nemáte naposloucháno, tak se do toho moc nenořte a pořiďte si to co lahodí Vašemu sluchu. Jestli to vyrobil ten nebo onen, jestli to má takovej nebo makovej certifikát, případně jaká je použitá technologie, fakt pro radost z poslechu moc důležitý není. Upraveno 21. března 2019 uživatelem mrazik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Přesně mraziku, plný souhlas, co se bude líbit poslechově beru bez ohledu na značku :-) Už slyším jak musím být úplně hluchý cože jsem to koupil, cha :-) Teď jdu běhat což úplně bytostně nesnáším a vlastně si uvědomuji proč si kupuji toho Pionýra... no protože si myslím že mě to s ním začne bavit :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Čili rozhoduji se mezi 50 vs. MS7. kup si ty 50 .... ....spousta radosti za mrzký peníz ..... možná bych se ještě rozmýšlel nad 50 BT verzí (na ven), která je vlastně to samé a drát se do toho dá taky kdykoli píchnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Mrazík to s Vámi myslí dobře, ten co má naposloucháno Afri neodjezdí a nevytelefonuje do důchodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 kup si ty 50 .... ....spousta radosti za mrzký peníz ..... možná bych se ještě rozmýšlel nad 50 BT verzí (na ven), která je vlastně to samé a drát se do toho dá taky kdykoli píchnoutJojo, půjdu do nich, hrajou super. Osobně si vezmu kabelovky. Včera jsem si říkal, jestli si obhájím ty SE, ale že by hrály za tu cenu jednou tak dobře, to určitě ne. A jak píše Mrazík, já ten rozdíl stejně neuslyším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Dnes dorazí Pionýr, tak se chci jenom zeptat jak tam mám tu muziku nacpat. Všechny cédéčka mám počítači v knihovně, a do teď jsem to do telefonu normálně přetáhl jako zkopírovat. Mám to udělat stejně, nebo to mám dělat přes nějaký program? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Dnes dorazí Pionýr, tak se chci jenom zeptat jak tam mám tu muziku nacpat. Všechny cédéčka mám počítači v knihovně, a do teď jsem to do telefonu normálně přetáhl jako zkopírovat. Mám to udělat stejně, nebo to mám dělat přes nějaký program?ripuj do Flacu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 ripuj do Flacu To já nikdy nezvládnu :-) Ale jo, zkusím se na to poptat a něco vygůglit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se