Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ahojte, vie mi niekto poradit rozumne kvalitny in ear headset (teda s mikrofonom na rozumnom mieste nech viem telefonovat ked treba a nekricim, zaroven ale nech sa to da pouzit na pocuvanie hudby) ?
Testy sa mi nepodarilo najst len na headsety a zatial poskulujem po SENNHEISER MOMENTUM IN-EAR, ale nepodarilo sa mi ich pocut este.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám vyzkoušený Fidue A73. Velmi dobrý ( zvukově lepší, než Fidue ) jsou Trinity Audio Atlas nebo Delta. U těch výrobce dává do balení několik kabelů a jeden z nich je s mikrofonem. Jinak asi jakýkoliv špunty s výměným kabelem a k tomu kabel s mikrofonem. Důležitý je hlavně vědět jaký zvuk člověk hledá a kolik za něj chce utratit. To co jsem házel já je cca kolem 5k.

Odkaz ke komentáři

....Jinak asi jakýkoliv špunty s výměným kabelem a k tomu kabel s mikrofonem....

Dakujem za TIP, o tomto som nevedel a vyzera to byt spravna cesta. Riesi to zaroven aj problem s poskodenim kabla aj s iphone/android kompatibilitou.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Vy s tím tady budete mít určitě mnohem bohatší zkušenosti. Hraju si teď s nastavením FiiO X5 a narazil jsem i na ekvalizér. Zatím jsem zjistil jen to, že "nejvíc" to hraje na OFF a že lze měnit dokonce i ta předdefinovaná, což je fajn. Máte někdo tip na dobrý CUSTOM, příp. ještě lépe na úpravu nastavení těch jednotlivých předdefinovaných (při zkusmém přepínání jsem zjistil, že pravděpodobně nejsou nic moc)? A používáte vůbec nastavení EQ, nebo je lepší nechat to na OFF? Příp. uvítám i nějaký ten odkaz na specializované fórum, kde se podobné věci řeší.

A ještě jedna prosba. Chci si koupit nabíječku s USB kabelem (originál v balení nebyl) do klasické zásuvky a vůbec se v tom nevyznám. Rád bych se vyhnul těm levným, resp. nekvalitním a také zbytečně předraženým. Četl jsem, že některé méně kvalitní mohou mít za následek delší dobíjení než deklarované 4 hodiny. V oficiálních materiálech FiiO je navíc uvedeno, že ten jejich USB kabel (DC 5V, 2A) je konstruovaný tak, aby byly minimalizovány ztráty v průběhu nabíjení. Máte pro mne nějaký tip? Nebo to zbytečně hrotím?

Odkaz ke komentáři

Decentní hrátky s EQ (+/- 3 dB) Tě zabaví na pár večerů...

nějakou dobu zabere hledání věrohodného grafu pro tvoje sluchátka,

pak se budeš babrat s jednotlivými frekvencemi,

v horším případě to budeš dopočítávat na optimální Harmannovu křivku :-)

časem možná zjistíš, že je nejlepší nechat to na OFF.

Rozhodující je nakonec to, jak to slyšíš Ty, a ne to, co někde někdo napsal

Odkaz ke komentáři

U FiiA je lepsi nechat ekvalizaci vypnutou. Zatim jediny prehravac, kde ma smysl si s tim hrat je Cowon. U vsech ostatnich co jsem kdy mel, to vic zvuku ublizi, nez pomuze. Lepe je vyzkouset jina sluchatka. X5 uz toho zmakne hodne.

USB kabel lze pouzit jakykoliv. Totez plati o nabijecce. Koukni na Alzu, vyber nejakou dobre hodnocenou a nakupuj.

https://www.alza.cz/nabijecky-pro-mobilni-telefony-na-230v-recenze/18854865.htm

Odkaz ke komentáři

Zdravim tunajšie osadenstvo :)

chcel by som Vás požiadať o radu. Chcel by som lepšie ozvučiť svoju obývačku a hľadám na to vhodnú techniku. Výstupné zariadenia sú pc a ps. Plán je preniesť signál z týchto dvoch zariadení do receivera a potom do repro sústavy aspon podľa toho čo som čítal by to malo byť možné. Pár chvíľ som venoval aj hladaniu vhodného receivera avšak neviem sa rozhodnúť že ktorý je naj resp ktorá značka. Hľadám receiver ktorý bude kompatibilný so spotify a podobnými internetovými službami bude mať bt a podobne. Dúfam že tu nájdem to čo hladám :)

Dakujem za každú radu :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, neměl by někdo typ na in ear sluchátka. Momentálně poslouchám hifiman re 400 a přemýšlím o něčem lepším. Cena kolem 5-6 tisíc. Muzika s iphonu či macu spíše elektro, ale celkově v podstatě od každého kousek. Docela se mi zamlouvají RHA T10. Díky za rozšíření obzoru ))

A ještě jeden dotaz, na doma zvažuju něco malého k poslechu. Máte zkušenost z Sonos play 1?

Upraveno uživatelem patriknapr
Odkaz ke komentáři

Ahoj, neměl by někdo typ na in ear sluchátka. Momentálně poslouchám hifiman re 400 a přemýšlím o něčem lepším. Cena kolem 5-6 tisíc. Muzika s iphonu či macu spíše elektro, ale celkově v podstatě od každého kousek. Docela se mi zamlouvají RHA T10. Díky za rozšíření obzoru ))

A ještě jeden dotaz, na doma zvažuju něco malého k poslechu. Máte zkušenost z Sonos play 1?

Trinity Audio Atlas, za ty penize jedna z nejlepsich voleb. Pokud nevyhovuje kabel vedeny za uchem, tak Delty.

Odkaz ke komentáři

Zdravim tunajšie osadenstvo :)

chcel by som Vás požiadať o radu. Chcel by som lepšie ozvučiť svoju obývačku a hľadám na to vhodnú techniku. Výstupné zariadenia sú pc a ps. Plán je preniesť signál z týchto dvoch zariadení do receivera a potom do repro sústavy aspon podľa toho čo som čítal by to malo byť možné. Pár chvíľ som venoval aj hladaniu vhodného receivera avšak neviem sa rozhodnúť že ktorý je naj resp ktorá značka. Hľadám receiver ktorý bude kompatibilný so spotify a podobnými internetovými službami bude mať bt a podobne. Dúfam že tu nájdem to čo hladám :)

Dakujem za každú radu :)

Jaké máš reprobedny?

Jaký je rozpočet?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...