Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem vůl. Když jsem tam objednával ty Trinity, tak jsem si těch Comply nevšiml... Když jsem je zadal do googlu, vyběhlo Audigo... Volal jsem tam, protože jsem tam měl v běhu jinou objednávku (náušníky na Senny - úplně se rozpadly - shitovej matroš), tak jsem to chtěl přidat.

Mám tak nějak vyzkoušeno, že mi nejlépe vyhovují náušníky z paměťové pěny. Nicméně pánové, vy jste úplně jiná liga a máte toho vyzkoušeno mraky a já ani nevím, co k tomu říct (SpinFit). Jak jsem na ty Vyrus dal náušníky z Kossů, tak i když tam zjevně nepasují, tak se mi po duši rozlilo blaho. Na rozdíl od přiložených náušníků, které vůbec netěsnily (a tudíž ani nebasovaly), tak ty Kossí mi tu díru ucpaly fest :)

I když jsem dosud dával přednost poslechu z beden a FiiO jsem si pořizoval pouze do fitka, tak včera při poslechu Fiio + Vyrus jsem se usmíval jak debil. A NECHCI vědět, že by to mohlo hrát lépe. Už takhle mám dost pastí na peníze....

Mám radost, že máš radost, ať Ti to vydrží :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Ahoj hoši, vybírám na doma přenosný repro. Vůbec se v tom neorintuji. Chci jen reprák co má v sobě baterku a tak nějak dobře hraje. spojení přes bluetooth. u kamaráda jsem viděl a slyšel Bose https://www.alza.cz/bose-soundlink-mini-ii-carbon-black-d2808043.htm?catid=18857210

což mi přišlo jak je to malý že hraje dobře. Jít do toho nebo najdu lepší?

Můžu jedině doporučit,hraje to luxusně,beru ho všude na dovolený,fakt super.Zkoušel jsem všechny možný bluet. repráky a nic mi nehrálo líp(mejm uším).Podstatně líp mi hrál až Bang Olufsen Beolit,to je ale jednou tak dražší.

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Poznámka na okraj: na doma je to dobrý, ale já to chtěl ven, k bazénu a tam tomu dochází dech...

Odesláno

Poznámka na okraj: na doma je to dobrý, ale já to chtěl ven, k bazénu a tam tomu dochází dech...

Jak to myslíš? Trošku to rozveď.

Odesláno

Venku nebývá takové ticho, jako doma. Kór u bazénu. Měl jsem to půjčený od kamaráda a představoval jsem si, že budu ležet v bazénu na nafukovacím křesle, v hubě doutník a v ruce sklenku vína a na tabletu si budu volit hudbu. Kdybych tam byl sám, asi by to možná šlo, ale hovor (řev?), cákání vody, běžný dopravní ruch (sice mám 3m vysoký betonový plot, ale nestačí) to spolehlivě přehluší. Měl jsem to postavený na stolku, cca 3m od bazénu a byly chvíle, kdy jsem neslyšel nic. To jak proud unášel mé křeslo :) Takže jsem se s pokorou vrátil k microsystému Sony, který ovládám pomocí tabletu v nepromokavým obalu + kabel. Jinak nedávno měla dcera oslavu na zahradě a já dělal DJ. Krmil jsem to bi-amp 2x Marantz 2x 2x 50w (starý receivery) + Quadral a taky se to venku celkem ztrácelo...

Odesláno

No tak to jsem druhej. Já myslel, že si stěžuješ na ta sluchátka. Repro jde mimo mne. Pardon.

Asi jsem měl citovat... Dnes poprvé ve fitku. Nasadil jsem na zkoušku tmavé silikony. Zajely do zvukovodů jak po másle. Bohužel jsem pozoroval při rytmickém pohybu (bosu, běžecký trenažer) jakési cyklické zesilování a zeslabování ("siréna") a rozdíl ve vnímání zvuku při "hlava rovně" a "hlava brada na prsa". Nevím, jak je to možné - přece zvukovod se (snad?) nijak nedeformuje??

Odesláno

Malinko jo a to je právě důvodem těch změn. Když si necháváš dělat otisky na custom sluchátka, tak pro to existuje postup, který zahrnuje i zkousnutí něčeho, aby se sevřela čelist. Když se to nepovede, sluchátka nebudou sedět. S dobře sedícíma špuntama se nedá při poslechu ani jíst. Musel bys malinko polevit v izolaci použitím silikonových nástavců, ale ani tak by si to zcela neeliminival.

Odesláno

No, sakra to je věda! Je zajímavé, že s dosavadními Koss The Plug jsem nezaznamenal ani náznak takových problému. Asi proto, že to byl low end :) Anebo, že ta tvarová pěna pohltí možné změny tvaru zvukovodu?? Já to kurva nechci vědět. Já jsem psychiatrický pacient. Já se musím léčit a né abych objevoval další okruhy toho, čemu se věnovat...

Odesláno

No, oni ty sporty zase moc neizolují. Zkusím ty téčka. Ještě jsem vypozoroval takové jakoby rušení (že by náušnice?) a že se po kabelu přenáší ruchy ze tření. Že jsem nezůstal u těch Kossů... :)

Odesláno

Ten kabel se dá vyměnit. Dej tomu teď, ale chvilku čas. Sluchátka se rozehrajou, mozek se přeladí a bude to dobrý.

Odesláno

Nechápej mě špatně. Já si nestěžuju. Ten zvuk je prostě o třídu vejš a hraje to jako prase. Jen vyladit ty náušníky. Jó a když si dám kabel přes (za) uši, tak bych potřeboval delší šńůru (mám 193 cm). Stejně zatím nejlepší poslech s nabastlenejma Kossíma pěnama. Krásný basy. Už aby dorazily ty Comply :)

Odesláno

No psal jsem, že kabel můžeš dát jinej. Je celá řada výrobců, co Ti udělá kabel jak dlouhej chceš. Já myslím, že nějakej měďák by ani nevyšel na majlant a zvukově by to mohlo být ještě o fous lepší. Kabel taky hraje svou roli.

Odesláno

Venku nebývá takové ticho, jako doma. Kór u bazénu. Měl jsem to půjčený od kamaráda a představoval jsem si, že budu ležet v bazénu na nafukovacím křesle, v hubě doutník a v ruce sklenku vína a na tabletu si budu volit hudbu. Kdybych tam byl sám, asi by to možná šlo, ale hovor (řev?), cákání vody, běžný dopravní ruch (sice mám 3m vysoký betonový plot, ale nestačí) to spolehlivě přehluší. Měl jsem to postavený na stolku, cca 3m od bazénu a byly chvíle, kdy jsem neslyšel nic. To jak proud unášel mé křeslo :) Takže jsem se s pokorou vrátil k microsystému Sony, který ovládám pomocí tabletu v nepromokavým obalu + kabel. Jinak nedávno měla dcera oslavu na zahradě a já dělal DJ. Krmil jsem to bi-amp 2x Marantz 2x 2x 50w (starý receivery) + Quadral a taky se to venku celkem ztrácelo...

Místo kabelu jde použít něco takového

https://www.mall.cz/hi-fi-prislusenstvi/logitech-bluetooth-audio-adapter-35-mm

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...