Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám iBasso DX90 a od začátku se mi ho nepovedlo rozchodit jako USB DAC na macovi. Dlouho nebyl firmware, co to uměl i v OSX, teď už dávno je, ale stejně mi to nejde.

Připojím, iBasso přepne na linux/osx, v preferences na macovi vidim iBasso jako zvolený output device (nebo jak to tam je) a v momentě, kdy pustím muziku třeba přes VLC přehrávač, nebo na test něco z youtube, tak iBasso jako hardware zmizí a hrajou repro v iMacovi.

Odesláno

Poslední FW mám, tedy vlastně Lurker, ale tam snad změny nedělal. Jestli to umí nativně nevím, ale tak nějak jsem s tím počítal, když se mi iBasso objevilo jako audio out namísto vnitřních reproduktorů.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Caute hi-fi borci :)

Mam otazku ohladne streamovania na klasickom hi-fi komponente... Kupil som streamer marantz na6005 a pre vyssiu kvalitu a odstránenie reklam potrebujem kupit premium ucet.

Ako to zaplatim? Klasicky stiahnem apku cez App store, v telefone sa regnem a zaplatim, a potom uz len dakde v menu streamera zadam svoje udaje a ficim?

Ak ano, viem pouzivat Spotify naraz aj v streameri aj v mobile?

dikes ;)

Odesláno

Jestli se ptáš na spotify, tak se registruješ normálně na webu (nevím jestli to jde i přes appku) a pak se na všech zařízeních jenom logneš. Jeden účet přehrává vždy jenom na jednom zařízení. Jde si teď ale předplatit rodinné předplatné za 9 eur a je to až 5 účtů, tedy jde přehrávat na 5-ti zařízeních najednou. Obecně zřejmě počítají s tím, že jeden člověk nedokáže poslouchat více zdrojů najednou, tedy jeden účet je určen pro jednu osobu.

Odesláno (upraveno)

ano spotify, dik :)

no, az tak mi nejde o to, ze pocuvat naraz v rovnakom case. skor tak, ze napr. v praci pocuvam z mobilu a vecer doma si pustim z aparatury. ale asi to bude vyzadovat zakazdym logout/login... to radsej rodinny ucet a aspon na to naucim starku a bude si pocuvat vo svojom tel a casom aj krpec :)

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Tak tak to jde. Měli jsme do nedávna s manželkou jeden účet a na něm jeli takto. Jenom holt jsme nemohli poslouchat najednou na více zařízeních. Vždycky mohl poslouchat jenom jeden. Ale samozřejmě jestli jsi to zapnul na telefonu, pc, tabletu, tak ti to maximálně napsalo, že posloucháš na jiném zařízení. Ale zařízení jde v rámci jednoho účtu střídat. A login je trvalý, takže není třeba se pokaždé znova logovat, zalogovaný můžeš být na několika zařízeních najednou.

Odesláno (upraveno)

Poprosil by som o radu k výberu slúchadiel. Som v tom totálny laik, tak pardon za nejasné informácie. Ide o to, aby som po práci po nočnej mohol normálne zaspať, nebyť rušený hlučnými susedmi. Klasické štuple do uší nepomáhajú. Proste si pustím nejakú pohodovú hudbu na štýl space ambient, vážnej hudby, Slowdive, Radiohead atď, alebo rozhlasové hry.

Prečítal som si, že niečo ste tu už riešili proti hluku v kancli a to špuntami Vsonic, Comply...ja však žiadne tie štuplové slúchatká nemám, na ktoré by som ich nasadil. Dokonca som uvažoval nad Otíkovými pracovními slúchadlami, ale tak nech už aj hudbu v tom popočúvam. Chcel by som náušníky, ktoré mi zakryjú celé ucho, polstrovaný náhlavník. Cena tak do 90 - 100EUR. Strčím kolík do rádia, alebo noťasu. iPad, iPod, či ako sa to volá, nemám, mám len starší obyčajný mobil.

1. Momentálne mám vo výbere Sennheiser HD 429S a HD 280 Pro. Píšu, že sú dobe odhlučnené, uzavretý systém, dobré polstrovanie, tak snáď aj zvuk bude v pohode

2. Dá sa v tých štuplových slúchatkách + polstrovaný nástavec proti hluku aj spať? Netlačí to moc do ucha?

3. Existuje spôsob upozornenia zvonenia mobilu, že slúchadlá rozoznajú jeho melódiu a tú do slúchadiel prepustia? To je pre prípad, ak mám slúchadlá zapnuté len v rádiu.

Díky.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Dejme tomu, že se sluchátky fakt usneš. Ale nikdo nespí celou noc nehybně v jedné poloze na zádech. Takže se vzbudíš v půl třetí nad ránem na to, že tě něco tlačí. To nepotěší.

Odesláno

O pol tretej som ešte v práci :) Nie je to ideál, ale už to mám odskúšané na starých. Slúchadla sa aj samé posunú, v polospánku stiahnem len dole a chrním ďalej. No na začiatku v tom hluku neviem zaspať, potom to už ide.

Odesláno

Jsou nove z akce na Massdropu. Koupil jsem je na slepo jeste pred srazem. Nedosahuji kvalit Jupiteru, ale musim je poradne rozehrat. Clo slo pres postu. Nebyla to zadna slava, ale slo to.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...