RomanP Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Mám iBasso DX90 a od začátku se mi ho nepovedlo rozchodit jako USB DAC na macovi. Dlouho nebyl firmware, co to uměl i v OSX, teď už dávno je, ale stejně mi to nejde. Připojím, iBasso přepne na linux/osx, v preferences na macovi vidim iBasso jako zvolený output device (nebo jak to tam je) a v momentě, kdy pustím muziku třeba přes VLC přehrávač, nebo na test něco z youtube, tak iBasso jako hardware zmizí a hrajou repro v iMacovi.
Duke650 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Máš poslední FW 2.4.0?Na http://www.ibasso.com/down.php nevidím driver pro OSX, on to má umět nativně bez ovladače?
RomanP Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Poslední FW mám, tedy vlastně Lurker, ale tam snad změny nedělal. Jestli to umí nativně nevím, ale tak nějak jsem s tím počítal, když se mi iBasso objevilo jako audio out namísto vnitřních reproduktorů.
misoo Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Caute hi-fi borci Mam otazku ohladne streamovania na klasickom hi-fi komponente... Kupil som streamer marantz na6005 a pre vyssiu kvalitu a odstránenie reklam potrebujem kupit premium ucet.Ako to zaplatim? Klasicky stiahnem apku cez App store, v telefone sa regnem a zaplatim, a potom uz len dakde v menu streamera zadam svoje udaje a ficim?Ak ano, viem pouzivat Spotify naraz aj v streameri aj v mobile?dikes
adamo Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Jestli se ptáš na spotify, tak se registruješ normálně na webu (nevím jestli to jde i přes appku) a pak se na všech zařízeních jenom logneš. Jeden účet přehrává vždy jenom na jednom zařízení. Jde si teď ale předplatit rodinné předplatné za 9 eur a je to až 5 účtů, tedy jde přehrávat na 5-ti zařízeních najednou. Obecně zřejmě počítají s tím, že jeden člověk nedokáže poslouchat více zdrojů najednou, tedy jeden účet je určen pro jednu osobu.
misoo Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 (upraveno) ano spotify, dik no, az tak mi nejde o to, ze pocuvat naraz v rovnakom case. skor tak, ze napr. v praci pocuvam z mobilu a vecer doma si pustim z aparatury. ale asi to bude vyzadovat zakazdym logout/login... to radsej rodinny ucet a aspon na to naucim starku a bude si pocuvat vo svojom tel a casom aj krpec Upraveno 16. června 2016 uživatelem misoo
adamo Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Tak tak to jde. Měli jsme do nedávna s manželkou jeden účet a na něm jeli takto. Jenom holt jsme nemohli poslouchat najednou na více zařízeních. Vždycky mohl poslouchat jenom jeden. Ale samozřejmě jestli jsi to zapnul na telefonu, pc, tabletu, tak ti to maximálně napsalo, že posloucháš na jiném zařízení. Ale zařízení jde v rámci jednoho účtu střídat. A login je trvalý, takže není třeba se pokaždé znova logovat, zalogovaný můžeš být na několika zařízeních najednou.
StanoBare Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 (upraveno) Poprosil by som o radu k výberu slúchadiel. Som v tom totálny laik, tak pardon za nejasné informácie. Ide o to, aby som po práci po nočnej mohol normálne zaspať, nebyť rušený hlučnými susedmi. Klasické štuple do uší nepomáhajú. Proste si pustím nejakú pohodovú hudbu na štýl space ambient, vážnej hudby, Slowdive, Radiohead atď, alebo rozhlasové hry. Prečítal som si, že niečo ste tu už riešili proti hluku v kancli a to špuntami Vsonic, Comply...ja však žiadne tie štuplové slúchatká nemám, na ktoré by som ich nasadil. Dokonca som uvažoval nad Otíkovými pracovními slúchadlami, ale tak nech už aj hudbu v tom popočúvam. Chcel by som náušníky, ktoré mi zakryjú celé ucho, polstrovaný náhlavník. Cena tak do 90 - 100EUR. Strčím kolík do rádia, alebo noťasu. iPad, iPod, či ako sa to volá, nemám, mám len starší obyčajný mobil. 1. Momentálne mám vo výbere Sennheiser HD 429S a HD 280 Pro. Píšu, že sú dobe odhlučnené, uzavretý systém, dobré polstrovanie, tak snáď aj zvuk bude v pohode2. Dá sa v tých štuplových slúchatkách + polstrovaný nástavec proti hluku aj spať? Netlačí to moc do ucha?3. Existuje spôsob upozornenia zvonenia mobilu, že slúchadlá rozoznajú jeho melódiu a tú do slúchadiel prepustia? To je pre prípad, ak mám slúchadlá zapnuté len v rádiu. Díky. Upraveno 23. června 2016 uživatelem StanoBare
Duke650 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Dejme tomu, že se sluchátky fakt usneš. Ale nikdo nespí celou noc nehybně v jedné poloze na zádech. Takže se vzbudíš v půl třetí nad ránem na to, že tě něco tlačí. To nepotěší.
StanoBare Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 O pol tretej som ešte v práci Nie je to ideál, ale už to mám odskúšané na starých. Slúchadla sa aj samé posunú, v polospánku stiahnem len dole a chrním ďalej. No na začiatku v tom hluku neviem zaspať, potom to už ide.
mrazik Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Pohádka pro oči strojaře a uši milovníka kvalitního poslechu. To je Campfire Audio Nova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mrazik Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 No je to hliník, tak moc ne. V uchu o nich ani nevíš. Jsou na trhu větší bambule.
Duke650 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Mrazíku moc pěkné to máš. Nové z US nebo jete z headfi? Jak clo a dph?Proč jsem si myslel, že máš objednané Jupitery?
mrazik Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Jsou nove z akce na Massdropu. Koupil jsem je na slepo jeste pred srazem. Nedosahuji kvalit Jupiteru, ale musim je poradne rozehrat. Clo slo pres postu. Nebyla to zadna slava, ale slo to.
Duke650 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 V rámci nekončícího kolotoče upgradů nabízím v inzerci téměř nový iBasso DX80 plus megahafo hires muziky jako bonusSorry za komerční vsuvku
misoo Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 (upraveno) tak sa pochvalim novou zozstavickou... marantz integrovany zosik + marantz network streamer + sonus faber chameleon t Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. července 2016 uživatelem misoo
mrazik Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Sonusy jsou klasa, vypada to pekne pane. Gratulace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se