Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, oni ty sporty zase moc neizolují. Zkusím ty téčka. Ještě jsem vypozoroval takové jakoby rušení (že by náušnice?) a že se po kabelu přenáší ruchy ze tření. Že jsem nezůstal u těch Kossů... :)

Tomu se říká mikrofonní efekt a dá se to omezit např tak že si kabel připneš na triko nejčastěji na hrudníku, tudíž volně plandá menší kus kabelu a neotírá se o oděv. A dražší cesta je výměna kabelu s menší náchylností na přenos zvuku tření o oděv, jak psal mrazík

Odesláno

No nevím, bluetooth brát jen pokud ti je přednější komfort poslechu než jeho kvalita

No, tak u bazénu těžko chtít nějakou kvalitu :)

Tam jde jen o komfort...

Odesláno

Tomu se říká mikrofonní efekt a dá se to omezit např tak že si kabel připneš na triko nejčastěji na hrudníku, tudíž volně plandá menší kus kabelu a neotírá se o oděv. A dražší cesta je výměna kabelu s menší náchylností na přenos zvuku tření o oděv, jak psal mrazík

Tak v příslušenství Vyrus je i klips, tak ho zítra vyzkouším...

Odesláno

Ahojte, aké reproduktory by ste odporučili k zosiku denon 720ae? Cena tak 250? +-. Uvažujem o wharfedale 121. Čo vy na to?

Tak pokud nechceš respektovat zlaté pravidlo cena zesilovač: bedny = 1:2, tak bych vyzkoušel nějaký jetý kusy: https://elektro.bazos.cz/inzerat/64310554/Quadral-Sonologue-AQ-9.php

nebo cokoliv jinýho, co ten chlapík nabízí (už jsem od něj něco koupil...)

Odesláno

Duke650: vďaka za tip preskúmam.

Elloco: toto zlaté pravidlo vidím prvý krát. Vďaka za info. Reproduktory pekné ale moc veľké. Bude všetko pripojené k PC (rekreacne hry, hudba filmy) neskôr k TV.

Odesláno

Duke650: vďaka za tip preskúmam.

Elloco: toto zlaté pravidlo vidím prvý krát. Vďaka za info. Reproduktory pekné ale moc veľké. Bude všetko pripojené k PC (rekreacne hry, hudba filmy) neskôr k TV.

Vždy je to o preferencích. Nevím, co od bedýnek očekáváš, ale nečekej,  že ti 13 cm středobasy v malých ozvučnicích zahrají hluboké tóny.

Odesláno

No, tak u bazénu těžko chtít nějakou kvalitu :)

Tam jde jen o komfort...

A kabel v bazénu, tam jde o život. Proti tomu je BT zkreslení zvuku prkotina.

Odesláno

A kabel v bazénu, tam jde o život. Proti tomu je BT zkreslení zvuku prkotina.

:) :) kabel jack-cinch od tabletu k microsystému :) :) a tablet leží na kraji bazénu. 220 kabel bych si do vody opravdu nevzal :) :)

Odesláno (upraveno)

:) :) kabel jack-cinch od tabletu k microsystému :) :) a tablet leží na kraji bazénu. 220 kabel bych si do vody opravdu nevzal :) :)

A ta věž běží na baterky? Že se na špatně namotaném trafu dotkne drát z primáru sekundárního vinutí není zas tak nemožné. Pak je od sebe dělí jen pár setin mm laku.

Většinou se nic nestane, ale jak říká pan Murphy, "Co se může pokazit, to se taky pokazí."

Jinak tě vidím, jak Bohuša, na křesle uprostřed bazénu s tabletem v ruce a drátem vedoucím na břeh :)

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

No nevím, bluetooth brát jen pokud ti je přednější komfort poslechu než jeho kvalita

asi se ptám blbě ale přenos přes bluetooth je míň kvalitní než kabelem? myslel jsem že jsou to jen data nějaký mp3 a dorazí to do repráku stejně. jak velký je rozdíl?

Odesláno

To by mě taky zajímalo. Pres BT poslouchám a žádný rozdíl proti kabelu jsem nezjistil. Jak u BT sluchátka do ucha, tak u prenosneho reproduktoru nebo přes zesilovač s bednami připojený přes ten Logitech. Co mám hledat, v čem je rozdíl?

Odesláno

Z repráků asi moc ne, ale ze slušných sluchátek by asi rozdíl slyšet byl. Respektive byl by zřetelnější. I rozdíl mezi kabely je slyšet. Zvláště u HiRes formátů.

Odesláno

Ahoj hoši, vybírám na doma přenosný repro. Vůbec se v tom neorintuji. Chci jen reprák co má v sobě baterku a tak nějak dobře hraje. spojení přes bluetooth. u kamaráda jsem viděl a slyšel Bose https://www.alza.cz/bose-soundlink-mini-ii-carbon-black-d2808043.htm?catid=18857210

což mi přišlo jak je to malý že hraje dobře. Jít do toho nebo najdu lepší?

Ahoj co se týká bezdrátových reproduktorů, tak tady v testu: https://www.dtest.cz/testy-vyrobku-516/test-bezdratovych-a-dokovacich-reproduktoru vyhrál: https://www.mall.cz/reproduktory-iphone/bose-soundlink-color-bluetooth-speaker?gclid=COn1ie72184CFRI6GwodOz0M5A Je to už tedy starší test, ale zase je tam dost modelů a za ten rok a pár měsíců se asi moc nezměnilo. Myslím, že na přehrávání mp3 z mobilu a poslech v místnosti bude naprosto ok, stejně jako ten, co jsi vybral. Na ven bych pak vybral spíše něco od JBL. Mají i vodotěsné modely a v podstatě vše od nich hraje na danou kategorii velmi slušně. Samozřejmě , ale ozvučit venkovní prostor je něco úplně jiného, než poslech v místnosti. Taky většina těchto malých bluetooth reperoduktorů je dost směrová, tak je potřeba s tím počítat.

Odesláno

asi se ptám blbě ale přenos přes bluetooth je míň kvalitní než kabelem? myslel jsem že jsou to jen data nějaký mp3 a dorazí to do repráku stejně. jak velký je rozdíl?

Zjednodušeně řečeno: BT přenos audio využívá ztrátovou kompresi dat. Někomu to nevadí. Spousta lidí nepozná ani rozdíl mezi CD a mp3 (což je taky ztrátová komprese). Je to o prioritách. Chci bezdrátový komfort = smířím se s BT. Chci nejlepší možnou kvalitu = tahám dráty.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...