xmickey Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 (upraveno) Africane, ses frajer, zes ji neotevrel!Mozna je Tvuj boj dulezitej i pro jiny, kteri neudelaj "coming-out", ale inspirujes je, tak vydrz edit: kdysi jsem cetl, ze vytvareni navyku trva vetsine lidi 28 dni, tak zkus minimalne mesic Upraveno 30. ledna 2014 uživatelem xmickey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Vyděržaj, pijaněr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Pokud by velmi nepříjemný třes rukou přetrval do večera, vyhlastal bych ji, už jsem toho měl dost a bylo by mě to jedno" Teď by mě to asi štvalo, protože to mohlo být nervama z práce, nebo cokoliv jiného. Jak dlouho ještě, týden ? to nebylo nervama z práce hustej žes to zvládnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 No zvladnul, ale tak na půl. Koupil si láhev, kterou dnes samozřejmě vyhodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Afri, fuj je to:-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 No zvladnul, ale tak na půl. Koupil si láhev, kterou dnes samozřejmě vyhodí v tomhle procesu se musí chválit za každou maličkost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 To bych si musel ruce useknout Přítelkyně nebo náštěva si s tím poradí" No zvladnul, ale tak na půl. Koupil si láhev, kterou dnes samozřejmě vyhodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Vlasto jsi dobrej!Ještě to asi bude bolet, tak to nevzdávej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Definitivně s chlastem seknout nechci, je se mnou celý život a mám k němu vcelku pozitivní vztah, zní to divně, ale nikdy mě nějak neublížil" Sibiř to vystihl přesně, nesmíš nad ním ztratit kontrolu a právě tím jsem si už poslední dobou nebyl něják moc jistej. Jak jsem již zmínil, poslední dva roky jsem dával flašku až tři červeného každý večer, ale když jsem odjel na cesty, tak jsem přestal ze dne na den a třeba měsíc se chlastu ani nedotkl, ale je pravda, že na cestách má člověk trochu jiné starosti, tak jsem si chtěl vyzkoušet jak to zvládnu doma. Až zjistím, že s tím nemám problém, rád bych se vrátil na úroveň jako jsem byl před dvěmi lety, opít se, když je nějáká akce, a čas od času si dát doma skleničku, dvě červeného, jen tak na chuť Je to docela v pohodě, až na ty večerní stavy, je mě fakt blbě, takže už jsem to asi poslední dobou přeháněl, tělo si vytvořilo malou závislost, dnes mě bylo dokonce i blbě i po probuzení" Jinak je to na dobré cestě, dnes koupila mladá vínko k večeři i přes to, že ví, že abstinuji , tak jsem ho otevřel, nalil jí dvojku a já si nedal, nic nehrotím, ale chci to prostě zkusit se trochu vyčistit a pak se pojede dál Dám si láhev nebo tři To je dost dobrej rozptyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 A viete čo? Aj ja sa pridám. Som sa opil ako taký debil včera. Mně je tak blbě, že nemám ani tužku. Je 31.1, dnes aj tak chlastat nebudem a od 1.2 sa to aspoň bude dobre počítať. Dám mesiac? Dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 A viete čo? Aj ja sa pridám. Som sa opil ako taký debil včera. Mně je tak blbě, že nemám ani tužku. Je 31.1, dnes aj tak chlastat nebudem a od 1.2 sa to aspoň bude dobre počítať. Dám mesiac? Dám. Podle mě na tom není nic špatnýho, když jí člověk jednou za čas má jak prase cvičky :-) Když to není každej tejden, tak se snad nic neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 tak držím pěsti a nebuď máslo a trošku se kousni a vydrž,je to jak na kole když jedeš nějakej hang a už si myslíš že to nedáš ale stoupneš do pedálů a vyjedeš to jinak doporučuju zkusit začít třebas s kávou nebo čajem,chutí a druhů spousta takže má člověk o čem přemýšlet a nemyslet na chlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Myslím si že je tohle vlákno naprostá blbost ale budiž, únor je idealní kdy seknout s chlastem : http://web.ilom.cz/programy/mui-mum/akce/625-suchej-unor.html já jdu na pivo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Já už nepil od 13.12.2013! (předtím tak cca 2x týdně za cca 10-15k měsíčně). Teď je mi krásně! Dnes se plánuje nějaká office party, snad to ustojím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Já už nepil od 13.12.2013! (předtím tak cca 2x týdně za cca 10-15k měsíčně). Teď je mi krásně! Dnes se plánuje nějaká office party, snad to ustojím..8 x mesicne za 15 litru, to je 1875,- za jeden vecer? Slusnej rozpocet! Sampansky a kaviar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 8 x mesicne za 15 litru, to je 1875,- za jeden vecer? Slusnej rozpocet! Sampansky a kaviar? Lahvinka Zacapy X.O. a čtyři rohlíky s vlašským salátem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Lahvinka Zacapy X.O. a čtyři rohlíky s vlašským salátem 2 x tejdne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 2 x tejdne? To je fakt dost. Ale tak .... může dát místo vlašáku třeba rybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Ani ne. 10x+ gin&tonic a nějaká slušná dýška k tomu, abych nemusel čekat frontu na baru a 2,500 bylo za večer pryč jako nic. Když jsem pozval na panáka pár kolegyň, tak byla dvojka v háji za 15 minut Moety apod jsem nekupoval, to by mě večer vyšel na min. dvojnásobek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Ani ne. 10x+ gin&tonic a nějaká slušná dýška k tomu, abych nemusel čekat frontu na baru a 2,500 bylo za večer pryč jako nic. Když jsem pozval na panáka pár kolegyň, tak byla dvojka v háji za 15 minut Moety apod jsem nekupoval, to by mě večer vyšel na min. dvojnásobek..Ja chodim taky 2x tydne a mam to celkem 2 x 7 Plzniček x 40, takze pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se