Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Africane, ses frajer, zes ji neotevrel!

Mozna je Tvuj boj dulezitej i pro jiny, kteri neudelaj "coming-out", ale inspirujes je, tak vydrz

edit: kdysi jsem cetl, ze vytvareni navyku trva vetsine lidi 28 dni, tak zkus minimalne mesic

Upraveno uživatelem xmickey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 336
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pokud by velmi nepříjemný třes rukou přetrval do večera, vyhlastal bych ji, už jsem toho měl dost a bylo by mě to jedno" Teď by mě to asi štvalo, protože to mohlo být nervama z práce, nebo cokoliv jiného. Jak dlouho ještě, týden ? :lol2:

to nebylo nervama z práce  :cool02:

hustej žes to zvládnul

Odkaz ke komentáři

Definitivně s chlastem seknout nechci, je se mnou celý život a mám k němu vcelku pozitivní vztah, zní to divně, ale nikdy mě nějak neublížil" Sibiř to vystihl přesně, nesmíš nad ním ztratit kontrolu a právě tím jsem si už poslední dobou nebyl něják moc jistej. Jak jsem již zmínil, poslední dva roky jsem dával flašku až tři červeného každý večer, ale když jsem odjel na cesty, tak jsem přestal ze dne na den a třeba měsíc se chlastu ani nedotkl, ale je pravda, že na cestách má člověk trochu jiné starosti, tak jsem si chtěl vyzkoušet jak to zvládnu doma. Až zjistím, že s tím nemám problém, rád bych se vrátil na úroveň jako jsem byl před dvěmi lety, opít se, když je nějáká akce, a čas od času si dát doma skleničku, dvě červeného, jen tak na chuť :guitar: Je to docela v pohodě, až na ty večerní stavy, je mě fakt blbě, takže už jsem to asi poslední dobou přeháněl, tělo si vytvořilo malou závislost, dnes mě bylo dokonce i blbě i po probuzení" Jinak je to na dobré cestě, dnes koupila mladá vínko k večeři i přes to, že ví, že abstinuji :lol2: , tak jsem ho otevřel, nalil jí dvojku a já si nedal, nic nehrotím, ale chci to prostě zkusit se trochu vyčistit a pak se pojede dál :cheers:

Dám si láhev nebo tři :D To je dost dobrej rozptyl :D

Odkaz ke komentáři

A viete čo? Aj ja sa pridám. Som sa opil ako taký debil včera. Mně je tak blbě, že nemám ani tužku. Je 31.1, dnes aj tak chlastat nebudem a od 1.2 sa to aspoň bude dobre počítať. Dám mesiac? Dám.

Podle mě na tom není nic špatnýho, když jí člověk jednou za čas má jak prase cvičky :-) Když to není každej tejden, tak se snad nic neděje.

Odkaz ke komentáři

tak držím pěsti a nebuď máslo a trošku se kousni a vydrž,je to jak na kole když jedeš nějakej hang a už si myslíš že to nedáš ale stoupneš do pedálů a vyjedeš to :clap:

jinak doporučuju zkusit začít třebas s kávou nebo čajem,chutí a druhů spousta takže má člověk o čem přemýšlet a nemyslet na chlast

Odkaz ke komentáři

Já už nepil od 13.12.2013! :) (předtím tak cca 2x týdně za cca 10-15k měsíčně). Teď je mi krásně! :) Dnes se plánuje nějaká office party, snad to ustojím..

8 x mesicne za 15 litru, to je 1875,- za jeden vecer? Slusnej rozpocet! Sampansky a kaviar?

Odkaz ke komentáři

Ani ne. 10x+ gin&tonic a nějaká slušná dýška k tomu, abych nemusel čekat frontu na baru a 2,500 bylo za večer pryč jako nic. Když jsem pozval na panáka pár kolegyň, tak byla dvojka v háji za 15 minut :) Moety apod jsem nekupoval, to by mě večer vyšel na min. dvojnásobek..

Odkaz ke komentáři

Ani ne. 10x+ gin&tonic a nějaká slušná dýška k tomu, abych nemusel čekat frontu na baru a 2,500 bylo za večer pryč jako nic. Když jsem pozval na panáka pár kolegyň, tak byla dvojka v háji za 15 minut :) Moety apod jsem nekupoval, to by mě večer vyšel na min. dvojnásobek..

Ja chodim taky 2x tydne a mam to celkem 2 x 7 Plzniček x 40, takze pohoda  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...