Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 11. 2014 v 18:32, Anela napsal:

a já se v rámci seznamování se šicími technikami na stroji pouštím do experimentování s různými méně tradičními materiály, takže další peněženka na motivy slim-peněženka :)

vypadá výborně, jaký má rozměry? Můžeš tam dát pro názornost nějaký karty?
Odesláno

Teda dneska jsem si otlapkal ty Bellroye a docela mě to zklamalo, mrňavý a zas tak tenký nejsou. Navíc za ty prachy...

• po 2 týdnech...
Odesláno

a já se v rámci seznamování se šicími technikami na stroji pouštím do experimentování s různými méně tradičními materiály, takže další peněženka na motivy slim-peněženka :)

vyzera pekne ;)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dorazila první várka nových Slimfoldů. Ještě čekám jednu (černo-oranžová). Vypadají velmi dobře, byť jsou malinko tlustší díky softshellu, který nahradil původní Tyvek.

post-6759-0-45893900-1418194278_thumb.jpg

Odesláno

Matroš se mi vůbec nelíbí ale mám averzi vůči plastům (v této oblasti) takže to neni problém peněženky :-) Ale zpracované to máš moc pěkně!

Odesláno
  V 10. 12. 2014 v 6:51, KFL napsal:

Dorazila první várka nových Slimfoldů. Ještě čekám jednu (černo-oranžová). Vypadají velmi dobře, byť jsou malinko tlustší díky softshellu, který nahradil původní Tyvek.

A přišel Ti mail, že to poslali? Měli na začátku posílat oranžový a furt nic, sakra:-((
Odesláno
  V 10. 12. 2014 v 10:26, Moty123 napsal:

A přišel Ti mail, že to poslali? Měli na začátku posílat oranžový a furt nic, sakra:-((

Jako první měli posílat zelený (extra edice) a na to přišel mail před týdnem. Na oranžády ještě avízo nešlo.
Odesláno
  V 10. 12. 2014 v 10:48, Moty123 napsal:

Takze leda vystrihnout?

Jo, do škvíry pro kartu strčit nůžky, rozdělit na víc kusů a vytáhnout. Technicky proveditelný. Nějak jsem to nezkoumal, páč nepřehybám.
Odesláno
  V 10. 12. 2014 v 10:48, Moty123 napsal:

Takze leda vystrihnout?

Bite my shiny metal *** with Tapa

jestli do toho půjdeš, jsem zvědavý na výsledek. softshell je podle mě výrazně silnější než ten původní papír.

Odesláno
  V 10. 12. 2014 v 11:56, sibirnaya napsal:

drobny sou k nicemu :) du taky vobjednat slimfoldku softshell, tyvekova uz se mi rozpadla. hlavne, kdyz sem v nekerym slotu nosil dve karty, tak tam pak uz jen jedna nedrzi..

jsou k ničemu ale hromadí se :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...