Moty Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 a já se v rámci seznamování se šicími technikami na stroji pouštím do experimentování s různými méně tradičními materiály, takže další peněženka na motivy slim-peněženka vypadá výborně, jaký má rozměry? Můžeš tam dát pro názornost nějaký karty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 SlimFold se rozpadla, tak jsem zkusil koupit Golden Head (www.goldenhead.de) a všechno se tam vlezlo.. Odesláno z mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Teda dneska jsem si otlapkal ty Bellroye a docela mě to zklamalo, mrňavý a zas tak tenký nejsou. Navíc za ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Co kvalita těch Bellroy?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 a já se v rámci seznamování se šicími technikami na stroji pouštím do experimentování s různými méně tradičními materiály, takže další peněženka na motivy slim-peněženka vyzera pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) Tak co ta kvalita Bellroy?! Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Dorazila první várka nových Slimfoldů. Ještě čekám jednu (černo-oranžová). Vypadají velmi dobře, byť jsou malinko tlustší díky softshellu, který nahradil původní Tyvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 kde si kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Už jsou i na webu, KFL bral první várku z Kickstarteru. http://www.slimfoldwallet.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 a já se v rámci seznamování se šicími technikami na stroji pouštím do experimentování s různými méně tradičními materiály, takže další peněženka na motivy slim-peněženka Matroš se mi vůbec nelíbí ale mám averzi vůči plastům (v této oblasti) takže to neni problém peněženky :-) Ale zpracované to máš moc pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Dorazila první várka nových Slimfoldů. Ještě čekám jednu (černo-oranžová). Vypadají velmi dobře, byť jsou malinko tlustší díky softshellu, který nahradil původní Tyvek.A přišel Ti mail, že to poslali? Měli na začátku posílat oranžový a furt nic, sakra:-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 A přišel Ti mail, že to poslali? Měli na začátku posílat oranžový a furt nic, sakra:-((Jako první měli posílat zelený (extra edice) a na to přišel mail před týdnem. Na oranžády ještě avízo nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 ok, tak se nebudu vzrušovat, co to je vsuvka, kvůli který to nepujde přehnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 co to je vsuvka, kvůli který to nepujde přehnout?Plastová průhledka vsunutá mezi švy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Takze leda vystrihnout? Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Takze leda vystrihnout?Jo, do škvíry pro kartu strčit nůžky, rozdělit na víc kusů a vytáhnout. Technicky proveditelný. Nějak jsem to nezkoumal, páč nepřehybám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Takze leda vystrihnout? Bite my shiny metal *** with Tapajestli do toho půjdeš, jsem zvědavý na výsledek. softshell je podle mě výrazně silnější než ten původní papír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 (upraveno) ještě by to chtělo kapsičku na drobné Upraveno 10. prosince 2014 uživatelem vsudybyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 drobny sou k nicemu du taky vobjednat slimfoldku softshell, tyvekova uz se mi rozpadla. hlavne, kdyz sem v nekerym slotu nosil dve karty, tak tam pak uz jen jedna nedrzi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 drobny sou k nicemu du taky vobjednat slimfoldku softshell, tyvekova uz se mi rozpadla. hlavne, kdyz sem v nekerym slotu nosil dve karty, tak tam pak uz jen jedna nedrzi..jsou k ničemu ale hromadí se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se