Přejít na obsah

Slim peněženka

Doporučené příspěvky

Tak slibene foto...

e83cb44b2848fa36ba65d25f7adaf793.jpg

7e68b8811baf6ff4a96a85186ccc9081.jpg

b76cd958a43742ec5f8bd7c31fb493ba.jpg

58f2cb9cd5f32d32a077b0c04a9c9cd9.jpg

Je nacpana vsim co bezne nosim a jeste dvema kartama navic...zkusmo. Volne polozena ma v nejtlustsim miste 2cm. V kapse se to stlaci tak na 1-1,5cm.

Edit: cekal jsem na ni asi tri tydny, ale jsem spokojen

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste pridam par postrehu. Je to mala penezenka, nezvykleho stylu. Nemusi to kazdemu sedet. Pristup dovnitr je pouze vrchem a jednim bokem. Spodek a druhy bok jsou napevno prisite. Kdyz se penezenka naplni, tak ten "otevreny roh", navolno docela odstava. To je videt na fotce. Ale v kapse se to zase priplacne hezky k sobe. Druha vec jsou vnejsi kapsy. Ne kazdy prekousne, ze mu nejpouzivanejsi karty koukaji "na svet". Dalsi dve kapsicky na karty jsou uvnitr, z kazde strany jedna. Ale ty jsou hur pristupne, tak je lepsi tam strkat ty karty, ktere moc nepozivate. Doprostred vnitrniho prostoru se davaji penize, normalne napul slozene. Taky to neni moc na prehrabovani... Celkove to neni moc vhoddna penezenka pro sberatele karet a jinyho bordelu. Mam tam platebni kartu, kartu na vlak, vstupku do prace, ridicak, karticku pojistovny, papirovou karticku k uctu, obcanku (starou, lehce ostrihnutou, jinak tam nevleze), nejaky ten peniz a dve tri stravenky. To odhaduju na komfortni maximum. Urcite by tam jeste jedna dve veci vlezly, ale to uz pak ztraci smysl a byla by lepsi vetsi penezenka, nebo jiny model. Ja jsem velmi spokojen, vleze se mi tam vsechno co potrebuju. Couhajici karty jsou nezvyk, ale s tim vedomim jsem ji bral, takze ok. Zpracovani perfektni, u poptavky si muzete navymyslet prakticky cokoliv a konzultovat. Za cekacku to stoji.

Odkaz ke komentáři

Tiez prispejem. Pouzivam toto a uz asi 3 roky. Myslim, ze stale v uplnej pohode a pred tym som asi 5 rokov mal TH. Je to tenke a mas vsetko co potrebujes....VP, OP, karty, cash /aj ked tu musim objektivne povedat, ze len operativka lebo ked mam vacsiu hotovost tak to vyzera smiesne. 0115322ab75d7f188159e54f0d6479b5.jpgfab4740467af1256be58bd13a6abbc4b.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Mám tohle asi 2měsíce, je opravdu malá, někdy mi příjde až moc malá  :-)

Pravdou ovšem je, že velké bankovky(2tis., 5tis) vyčuhují, nicméně s tím osobně problém nemám, prostě je nenosím.

jinak zpracování a pohodlnost perfektní. Spokojenost

http://bellroy.com/wallets/low-down-wallet?color=black

Odkaz ke komentáři

Lidi, jak to u těch slimek děláte s drobákama? Přece jen se ještě najde dost míst, kde platit kartou nemůžu a občas drobný i potřebuju. Mám od Tomáše Lingera pouzdro na iPhone a je to bomba, takže bych rád do budoucna ve stejný kombinaci kůže - šití i peněženku

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Drobaky mam hozeny v aute a obcas si jich par vezmu do ty maly kapsicky v pravy kapse jeansu. To snad delaj u vsech. A papirovy penize nosim zvlast v kapse od ty doby co mi jednou nekdo ukradl takovou tu peknou penezenku ve ktery sem mel vsecko.

Odkaz ke komentáři

Noooo, tak to já bych uvítal raději něco takového, v designovejsim provedeni :-) velikost celého bazmeku je rovna velikosti kreditní karty, vejde se jich tam 26 ks, to znamená doklady, kredity, přemíra všelijakých kartiček a lze tam "vložit" i nějaká ta tisícovka. Jen ten design nic moc :-) ale po všech možných peněženkách všech možných velikosti jsem nejvíce spokojený s tímto no :-)

http://www.delmas.cz/kozene-pouzdro-na-karty-cerne-uniko-968011

Upraveno uživatelem Jirikzostravy
Odkaz ke komentáři

Manek49

Ty drobný jsou, alespoň u mně, docela průser. Mám od p. Lingera set Morris 3 + "Buřtíka" na drobné. Jenže...Buřtíka jsem línej nosit a když mám v kapse moc drobných, tak mně to s..e. Pak to vypadá následovně: v práci už mám 2 plné půllitry  - ty staré ušáky. Docela už přetékají. Doma je to ještě lepší - drobných mám už skoro plnou dortovou formu. Divím se, že z toho ještě nemám deprese. Dokonce jsem si pohrával s kacířskou myšlenkou, že se vrátím k šrajtofli s kapsičkou na drobáky. Zatím jsem ji drsně zavrhl. Kdyby se mi ale ve snech, začal zjevovat strýček Skrblík, a jeho slavné skoky, pak nevím, nevím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...