siwi Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 (upraveno) Den 2. - MONDAINE - pracovní Škola - to je konec konců taky vlastně takové nádraží... Při běžném používání jsem dnes narazil na jeden problém související s odečítáním času: Indexy na ciferníku jsou všechny stejné, což mě při letmém pohledu pod nepřímým úhlem několikrát přinutilo si indexy odpočítat. Prostě mi hned nebylo jasné, jestli je tři čtvrtě nebo za 5 minut tři čtvrtě. Cestou z práce jsem se zastavil v nově otevřeném Koscomu, kde zařadili do nabídky i hodinky této značky. Pokud bych si je někdy chtěl koupit, jako příznivec tahů bych určitě volil typ A667.30308.16SBM na kovovém tahu. Je perfektně zpracovaný, spona má zavírání na "zámek" s tlačítky a pojistku. Hodinky samotné jsou pak opatřeny šroubovacím dýnkem a vroubkovanou korunkou, s níž se podle mě lépe ovládají. Celkově působí tak nějak více dospěle. Upraveno 7. března 2014 uživatelem siwi
siwi Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Den 3. - MONDAINE ve světle reflektorů:
Návštěvník swanieck Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Moc pěkný foto siwi.....povedlo se, velká gratulace..... Jen to chtělo nějaký něžný až smyslný detail na dámském zápěstí s tím červeným řemenem, jak doporučoval Kamil. Zvlášť, když jsi fotil 8. března na MDŽ !
siwi Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Moc pěkný foto siwi.....povedlo se, velká gratulace..... Jen to chtělo nějaký něžný až smyslný detail na dámském zápěstí s tím červeným řemenem, jak doporučoval Kamil. Zvlášť, když jsi fotil 8. března na MDŽ ! Díky moc, tohle vždycky potěší Jinak - hodinky mám až do pátku, takže ženské zápěstí ještě snad stihnu. A když ne, zůstane tento námět pro další účastníky "projektu".
Milan156 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Krásný příběh. Ta komplikace "58 vteřin" mi přijde úžasná ... ač věřím, že by mnohým přidělala vrásek a nutkání přidat další post do sekce fobie a obsese
Sphinxx Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Teda Vojto, klobouk dolů, je to takový hezký chytlavý . Asi Ti někdy půjčím i své hodinky ... Fakt moc hezké, ale to se od Tebe dalo čekat.
kuncák7 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Vojto, taky se sklanim, paradni fotky, jsem rad, ze jsi se k hodinkam dostal.
siwi Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Chlapi, díky. Ty hodinky jsou sympatické a fotí se skoro samy
xmickey Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Skvely fotky, uz se na ne moc tesim :-)
siwi Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Takže, dnes jsem se s hodinkami rozloučil a odpoledne předal dalšímu členovi v pořadí (bude i předávací foto ). Předně bych chtěl poděkovat Kamilovi za realizaci tohoto nápadu. Jsem opravdu rád, že jsem se mohl tohoto projektu zúčastnit. Hodinky mi celý týden dělaly příjemnou společnost a dlužno dodat, že se líbily i lidem v mém okolí. Výzvu k fotkám na něžném ženském zápěstí jsem bohužel nevyslyšel. Nicméně snad neprozradím velké tajemství, když řeknu, že se to už chystá. A věřte, že je na co se těšit K hodinkám samotným už nemám moc co dodat. Vždycky jsem se na ně rád podíval, ovšem párkrát jsem ve zšeřelé chodbě měl problém odečíst čas. Výrobce ovšem nabízí i inverzní varianty, popř. luminiscenční ručky. V průběhu nošení jsem si párkrát pohrával s myšlenkou, že si je také koupím. Určitě by to ale nebyl tento typ. Nejspíše bych upřednostnil kovový tah, nebo černý ciferník. V nákupu mi zatím brání dojem, že bych je asi nevydržel dlouho nosit. Střídmý design je sice maximálně funkční, nicméně po týdnu nošení už uživateli hodinkomilovi nic nového nepřinese. Prostě zevšední. Nákup ale zcela nevylučuji. Jako doplněk k "hlavním" hodinkám je to dostatek zajímavé a neobyčejné muziky za slušný peníz. Novému dočasnému majiteli přeji, aby si hodinky užil, a těším se na pěkné fotky. Vojta
Hasňa Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Jak predat ekzem dvaceti lidem za co nejkratsi dobu...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Nebo syfl. Panove, je to velmi nebezpecne. Pozor!
xmickey Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 (upraveno) Poslusne hlasim, ze od vcerejska mam tyhle uzasny nadrazacky hodinky u sebe. Ve vlakne uz toho o nich bylo napsano hodne, takze zacnu samotnym predanim: S Vojtou jsme se domluvili na sraze na nadrazi, bohuzel jen autobusovem, ale aspon, ze tak, chvilku jsme se hledali - az jsme se nasli Vojtovo nadseni z hodinek bylo naklazlive a kamaradka, ktera u predani byla take, byla z hodinek nadsena, jeste vic pak po Vojtove vypraveni Hodinky lakaji pozornost okoli snad vic nez oranzova monstra a vsem se libi, prvni slova me zeny byly: "No vidis, konecne hezky hodinky, takovy si mas koupit!" Prikladam dve fotky, na damske rucce zapracuji snad zitra (a pro vlastni noseni je hodim na nato a vezmu je taky do skoly :-)) Kamile, diky za moznost si osahat tyhle krasky P.S.: predani probehne nejspis v utery ve Znojme Upraveno 15. března 2014 uživatelem xmickey
emef Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Jojo, já jsem je pořídil k Vánocům ségře a na dámský ruce vypadaj náramně. A prej je všichni chválej. No, uvidíme, jestli se ke mně dostanou ty Kamilovy, taky bych si je chtěl zkusit. Ségra je z ruky nedá.
cortes1990 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Ahoj pekne fotky pekne pribehy kluci len sa budem musiet vzdat tychto putovnych hodiniekhlavne uz niesom v Brne ale v Zline taktiez mam v praci dost fofry a musim tam byt kazdy bozi denWanderer uz o tom vie a ten sa uz snad spoji s Mirkom a to sme spolu mohli zazit nezabudnutelny tyzden
xmickey Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) tak jsem je hodil na nato, bohzel nemam spravny odstin cervene - tak jsem to ladil aspon s kosili (prikladam mobilovku, jen pro predstavu, Vojtu stejne s fotkama nedozenu :-)) nosi se bajecne, na nato snad jeste lip nez na puvodnim reminku tezko se mi s nimi bude loucit - ohlasy u blizkych nepostizenych chronobundusem na sebe nenechaji dlouho cekat Upraveno 17. března 2014 uživatelem xmickey
siwi Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 No, já myslím, že to ale nevypadá vůbec špatně, Martine.
Wanderer Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Takže hodinky předány v restauraci ve Znojmě, přivezl jsem je domů, pošteloval čas a přezul řemen. Zatím první poznatek, vypadají suprově, ta běhající plácačka je zajímavá záležitost a s tou hladkou korunkou bez vroubků se blbě kvedlá. Zítra se mnou jedou do práce.
xmickey Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 a mne uz se po nich styska :-) Honzo, diky za pokec i ukazku jinych tikajicich veci
Wanderer Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Taky díky, ta příjemná hodinka utekla velice rychle...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se