milan79 Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) Ona měla od rusů ( Kuzminová ) přikázáno, kde smí startovat a kde ne, musela odvádět výhry do státního a musela se klepat, zda dostane povolení k výjezdu ? Kamaráde, zkus si přečíst něco o ní ( Navrátilové )a pak se tu rozčiluj ( ve škole by to chtělo občas poslouchat při dějepise ). Tímto končím tuhle debatu o h...ě, jí zlato přeju a nemíním snižovat její občanství a právo startu za zemi, kterou si vybere. Ty nepleť jablka a hrušky dohromady a trochu ochlaď své emoce a jdi slavit zlato!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja sa rozčuľujem? A na to si ako prišiel? Kuzminová vôbec nemala prikázané kde môže štartovať. Hlavný problém bol ten , že mala malého syna a Rusi ju chceli od neho odtrhnúť a mala sa venovať len biatlonu. Slováci jej vytvorili podmienky aké chcela, tak prijala občianstvo to je všetko a schladiť sa choď sám, ja to nepotrebujem. Upraveno 9. února 2014 uživatelem milan79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 jóo až budeme mít ojra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Minimálně buduou mít schválený HW s nějakým certifikátem. Jako třeba ty florbalky, které tu padly.A jak je to s tou stíhačkou?Budu startovat so stratami z pretekov na 7500m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) jóo až budeme mít ojra Chlape, ty si muflon. Snazis sa flejmovat, ale ani to ti nejde :-)Sorry za 2 prispevky. Upraveno 9. února 2014 uživatelem shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Ja sa rozčuľujem? A na to si ako prišiel? Kuzminová vôbec nemala prikázané kde môže štartovať. Hlavný problém bol ten , že mala malého syna a Rusi ju chceli od neho odtrhnúť a mala sa venovať len biatlonu. Slováci jej vytvorili podmienky aké chcela, tak prijala občianstvo to je všetko a schladiť sa choď sám, ja to nepotrebujem.Chlape, momentálně se dohadujem o h...ě, já to nezpochybňuju ani v nejmenším ( sport sleduju dost a vím, o co šlo ). Mě nadzvedla tvá přirovnávka k Navrátilce, nic jinýho. Pokud jsi tomu nerozuměl, je mě líto, víc nenadělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Jo a už se chladím, u dalších přenosů z OH , ale dík za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Budu startovat so stratami z pretekov na 7500m.budú štartovať v poradí a s časovými rozostupmi tak ako skončili dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Jo a už se chladím, u dalších přenosů z OH , ale dík za radu Měl bys, aby to nepřekročilo míru a nemusel tě chladit já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Chlape, ty si muflon. Snazis sa flejmovat, ale ani to ti nejde :-)Sorry za 2 prispevky.trochu prdel ne,zítra začíná prac.týden. Už mlčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Chlape, momentálně se dohadujem o h...ě, já to nezpochybňuju ani v nejmenším ( sport sleduju dost a vím, o co šlo ). Mě nadzvedla tvá přirovnávka k Navrátilce, nic jinýho. Pokud jsi tomu nerozuměl, je mě líto, víc nenadělám. co ta na tom malo co nadvihnut - Navratilova tiez odisla tam kde mala lepsie podmienky - iny cas, ine miesto. Neutekala cez ostnaty drot na hranici a nenahanali ju vlciaky, nechapem o co ti ide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 C?????? Nasťa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 No, doufám, že se najde i někdo takový, kdo přeje na Slovensko zlatou medaili.......pokud ne, tak gratuluju já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Jasné, že nájde. Som to pozeral a držal palce. Hlavné je, že bojuje za naše farby.. Dnes si dám za jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 K přilbám: na kole jsem odrovnal dvě, první po pádu přes řídítka z kopce v Rychlebkách, druhou na asfaltu při spurtu v Rožnově, kdy jsem položil kolo na asfalt, vždycky praskla, od toho je, ale moje tykev díky tomu zůstala celá, rovnou říkám, že i kdyby nepraskla, po pádu by i tak šla by do popelnice a kupoval bych novou, existuje i tzv. únava materiálu a přilbu bys měl cca po 5 letech vyměnit... Ad Kuzmina - slovenským bratom medaili prajem ( je to skoro naše, holt se už po 23 letech v jednom státě nepředělám), ale není to "čistokrevná" slovena, jako by to nebyla i češka, ovšem doba k tomu spěje, třeba za švajc hrají repre fotbal asi 3 švýcaři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Tak naš a vaše televize NOVA si smlsla řádně na Šárce Pančochové.....asi 5 x to opakovali ze všech úhlů, několikrát detail rozbité přilby, dvakrát nám řekli, co se vlastně všechno mohlo stát a nakonec redaktor prohlási......hlavně, že se naší závodnici nic nestalo...... a řekl to takovým tónem, že jsem mu fakt moc nevěřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Já jsem to ale tak vůbec nemyslel, já ji držel palce, když to našim nevyšlo, taky jsem odkojenej společným státem. Ani neřeším, že běhá za SVK ( proč ne, nabídka a poptávka funguje nejen ve sportu a bafunáři u nás třeba zaspali ). Šlo mě jen a pouze o srovnání Navrátilová, stejnej případ ( což prostě dle mého nebylo ani náhodou ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) Kluci, já to s tou Kuzminou nemyslel zle, když jsem to vykopl, jen mě zajímalo, kde se vzala...Nesleduju to... Jela jinou ligu, tak mě zaujala. Upraveno 9. února 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) Trochu teorie k přilbám:Sorry že tu ještě vytahuju tu helmu, ale pár přileb na různý sporty mi prošlo rukama, plus nějaká ta teorie k nim. Helma je právě konstruovaná tak, aby v mezní situaci praskla- při nárazu absorbuje energii a výplň i skořepina začíná měnit tvar, podobně jako deformační zóny u auta. Od určitý hranice už je materiál ale tak "zhuštěný" že rázová energie se už nemá kam rozložit, a dochází k destrukci skořepiny / výplně a i tento proces plní dál funkci absorpce energie. To vše samozřejmě v setinách sekundy.Co se týče přilby Šárky, ta hrana může být odrbaná od toho pádu nebo to nůže být sníh, určitě to nebude low-end aušus. Upraveno 9. února 2014 uživatelem PNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 PS: Nezničitelná helma by byla na hlavě platná asi tak jako kastrol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 len som sem nakukol a dufal som, ze tu bude sranda. vdaka, nesklamali ste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se