Přejít na obsah

Soci 2014

Doporučené příspěvky

Ona měla od rusů ( Kuzminová ) přikázáno, kde smí startovat a kde ne, musela odvádět výhry do státního  a musela se klepat, zda dostane povolení k výjezdu ? Kamaráde, zkus si přečíst něco o ní ( Navrátilové )a pak se tu rozčiluj ( ve škole by to chtělo občas poslouchat při dějepise ). Tímto končím tuhle debatu o h...ě, jí zlato přeju a nemíním snižovat její občanství a právo startu za zemi, kterou si vybere. Ty nepleť jablka a hrušky dohromady a trochu ochlaď své emoce a jdi slavit zlato!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sa rozčuľujem? A na to si ako prišiel? Kuzminová vôbec nemala prikázané kde môže štartovať. Hlavný problém bol ten , že mala malého syna a Rusi ju chceli od neho odtrhnúť a mala sa venovať len biatlonu. Slováci jej vytvorili podmienky aké chcela, tak prijala občianstvo to je všetko a schladiť sa choď sám, ja to nepotrebujem.

Upraveno uživatelem milan79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja sa rozčuľujem? A na to si ako prišiel? Kuzminová vôbec nemala prikázané kde môže štartovať. Hlavný problém bol ten , že mala malého syna a Rusi ju chceli od neho odtrhnúť a mala sa venovať len biatlonu. Slováci jej vytvorili podmienky aké chcela, tak prijala občianstvo to je všetko a schladiť sa choď sám, ja to nepotrebujem.

Chlape, momentálně se dohadujem o h...ě, já to nezpochybňuju ani v nejmenším ( sport sleduju dost a vím, o co šlo ). Mě nadzvedla tvá přirovnávka k Navrátilce, nic jinýho. Pokud jsi tomu nerozuměl, je mě líto, víc nenadělám.  

Odkaz ke komentáři

Chlape, momentálně se dohadujem o h...ě, já to nezpochybňuju ani v nejmenším ( sport sleduju dost a vím, o co šlo ). Mě nadzvedla tvá přirovnávka k Navrátilce, nic jinýho. Pokud jsi tomu nerozuměl, je mě líto, víc nenadělám.  

co ta na tom malo co nadvihnut - Navratilova tiez odisla tam kde mala lepsie podmienky - iny cas, ine miesto. Neutekala cez ostnaty drot na hranici a nenahanali ju vlciaky, nechapem o co ti ide.

Odkaz ke komentáři

K přilbám: na kole jsem odrovnal dvě, první po pádu přes řídítka z kopce v Rychlebkách, druhou na asfaltu při spurtu v Rožnově, kdy jsem položil kolo na asfalt, vždycky praskla, od toho je, ale moje tykev díky tomu zůstala celá,  rovnou říkám, že i kdyby nepraskla, po pádu by i tak šla by do popelnice a kupoval bych novou, existuje i tzv. únava materiálu a přilbu bys měl cca po 5 letech vyměnit...

Ad Kuzmina -  slovenským bratom medaili prajem ( je to skoro naše, holt se už po 23 letech v jednom státě nepředělám), ale není to "čistokrevná" slovena, jako by to nebyla i češka, ovšem doba k tomu spěje, třeba za švajc hrají repre fotbal asi 3 švýcaři...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

Tak naš a vaše televize NOVA si smlsla řádně na Šárce Pančochové.....asi 5 x to opakovali ze všech úhlů, několikrát detail rozbité  přilby, dvakrát nám řekli, co se vlastně všechno mohlo stát a nakonec redaktor prohlási......hlavně, že se naší závodnici nic nestalo......

a řekl to takovým tónem, že jsem mu fakt moc nevěřil :frusty:

Odkaz ke komentáři

Já jsem to ale tak vůbec nemyslel, já ji držel palce, když to našim nevyšlo, taky jsem odkojenej společným státem. Ani neřeším, že běhá za SVK ( proč ne, nabídka a poptávka funguje nejen ve sportu a bafunáři u nás třeba zaspali ). Šlo mě jen a pouze o srovnání Navrátilová, stejnej případ ( což prostě dle mého nebylo ani náhodou ).

Odkaz ke komentáři

Trochu teorie k přilbám:

Sorry že tu ještě vytahuju tu helmu, ale pár přileb na různý sporty mi prošlo rukama, plus nějaká ta teorie k nim. Helma je právě konstruovaná tak, aby v mezní situaci praskla- při nárazu absorbuje energii a výplň i skořepina začíná měnit tvar, podobně jako deformační zóny u auta. Od určitý hranice už je materiál ale tak "zhuštěný" že rázová energie se už nemá kam rozložit, a dochází k destrukci skořepiny / výplně a i tento proces plní dál funkci absorpce energie. To vše samozřejmě v setinách sekundy.
Co se týče přilby Šárky, ta hrana může být odrbaná od toho pádu nebo to nůže být sníh, určitě to nebude low-end aušus.

Upraveno uživatelem PNS
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...