JaRooN Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Mne se nejvic libil ten chlapek na startu, co tam "štrikoval"
Honza.manta Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Na politiku a ideologii se klidně v.....u ale čím mě příšerně a definitivně n....i je ta záležitost s těmi mláďaty kosatek. To opravdu bliju, to je chucpe.edit: a samozřejmě, že se asi budu na něco dívat a fandit. ale na otázku ze začátku odpovídám - ne, netěším se . A netěší mě to, jindy jsem se těšil :-(. To mně minulo - teprve teď jsem si to našel - to je přesně to ruské velikášství a je to na Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Jedeme dvanáctý, Evičko, do toho, do toho :-)
railmaster Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Toto ma pobavilo, Zdeno s kanadskou krasokorčuliarkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 tak dám jednu tematickou olympijskou z dneška....z vlákna bike Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Toto ma pobavilo, Zdeno s kanadskou krasokorčuliarkou. ten co stoji za zdenom tiez pekne papkal ked mamka na stol nakladala..
jankoxxx Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 to len ja som si vsimol ze Zdeno ma na ruke hodinky? otazka teda znie: ake??
Gustaf Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 naší biatlonisti....že by první medaile?
ondra.palas Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Ole a Jarda S. skvěle! Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk
Frostie Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Ole a Jarda S. skvěle! Odesláno z mého LG-D605 pomocí TapatalkParáda! Hezkej bronz pro Jardu!
StanoBare Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Nezmar Björndalen a výborný českí biatlonisti, pretože aj Moravcovo 8.miesto je parádne.
tommas4 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 (upraveno) Na těch boulích musí mít po dvou letech závodění kolena na odpis, fakt drsný. Upraveno 8. února 2014 uživatelem tommas4
Frantik Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Na těch boulích musí mít po dvou letech závodění kolena na odpis, fakt drsný.A proto je Sudova uz na čtvrté olympiade :-)
tommas4 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 V tom případě až budu starý, tak bych chtěl mít její kolena
Návštěvník Snow Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Na OH se těším, ostatně tak jako vždy. U televize strávím maximální počet hodin a budu sledovat ČT Sport a ČT2, nedokážu si představit, že bych sledoval sport prokládaný pravidelnými, půlhodinovými reklamními bloky. Též si nejsem jistý kvalitou sportovních komentátorů, stačí mi výkony odborníků, které si musím přetrpět při přenosech F1. Mrzí mě, že práva nezakoupil Eurosport, moderátoři jsou perfektní, kvalita obrazu na Eurosportu HD je přímo skvělá. Co se týče samotných OH, je mi úplně jedno v jaké zemi se konají a kdo a jak se na nich napakoval, jde mi pouze o sport a sportovní výsledky.
Rodkopf Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Proč je ten sjezd tak brzo ráno. :/ Ta trať vypadá hodně nepříjemně, bude to asi dost napínavé.
utrejch Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 No co rict ... ostentativni nezajem ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se