Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na politiku a ideologii se klidně v.....u ale čím mě příšerně a definitivně n....i je ta záležitost s těmi mláďaty kosatek. To opravdu bliju, to je chucpe.

edit: a samozřejmě, že se asi budu na něco dívat a fandit. ale na otázku ze začátku odpovídám - ne,  netěším se . A netěší mě to, jindy jsem se těšil :-(.

To mně minulo - teprve teď jsem si to našel - to je přesně to ruské velikášství a je to na 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ole a Jarda S. skvěle!

Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk

Paráda! Hezkej bronz pro Jardu!

Návštěvník Snow
Odesláno

Na OH se těším, ostatně tak jako vždy. U televize strávím maximální počet hodin a budu sledovat ČT Sport a ČT2, nedokážu si představit, že bych sledoval sport prokládaný pravidelnými, půlhodinovými reklamními bloky. Též si nejsem jistý kvalitou sportovních komentátorů, stačí mi výkony odborníků, které si musím přetrpět při přenosech F1. Mrzí mě, že práva nezakoupil Eurosport, moderátoři jsou perfektní, kvalita obrazu na Eurosportu HD je přímo skvělá. 

Co se týče samotných OH, je mi úplně jedno v jaké zemi se konají a kdo a jak se na nich napakoval, jde mi pouze o sport a sportovní výsledky. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...