Přejít na obsah

Soci 2014

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kluci, já to s tou Kuzminou nemyslel zle, když jsem to vykopl, jen mě zajímalo, kde se vzala...

Nesleduju to... Jela jinou ligu, tak mě zaujala.

ved to sme pochopili ze si to zle nemyslel, ani my to zle nemyslime :)

Ad Kuzmina -  slovenským bratom medaili prajem ( je to skoro naše, holt se už po 23 letech v jednom státě nepředělám), ale není to "čistokrevná" slovena, jako by to nebyla i češka, ovšem doba k tomu spěje, třeba za švajc hrají repre fotbal asi 3 švýcaři...

..a ja by som uvodom do olympijskej eugeniky debatu o Nastenke radsej aj ukoncil :) pre istotu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..a ja by som uvodom do olympijskej eugeniky debatu o Nastenke radsej aj ukoncil :) pre istotu :)

Jasně, já bych šel do kina radši s Gábinou, mně zas tak nevadí, že trochu šilhá :-)

Odkaz ke komentáři

Ešte pár slov k Nasti Kuzminovej. Daniel žil ešte pred ich zoznámením v Banskej Bystrici, pracoval pre biatlonový zväz a chodil závodiť za rakúsky klub. Dali sa dokopy na závodoch v Rakúsku. Nasti ruská federácia zakázala otehotnieť a keď sa to stalo, tak ju proste odpísali. Vtedy ju manžel presvedčil, aby ho nasledovala do B. Bystrice a už tu ostala. Začala tiež pracovať vo zväze a pretekanie zanechala. Neskôr dostala ponuku zo slovenskej  reprezentácie a vrátila sa pomerne skoro po pôrode do formy. Keď Daniel nedostal ponuku od slovenskej reprezentácie, ponúkol vzhľadom na židovský pôvod služby Izraelu. Nastin brat reprezentuje Rusko.

Odkaz ke komentáři

Bern mám doma 2x model Watts. Koupil jsem je proto, že se z ní dá odepnout zimní vnitřek a můžu ji vzít v létě na kajak. Líbí se mi jak sedí  integrovaná sluchátka (používám pouzena freeride mimo sjezdovky), pak to, že je celá černá a matná. Nelíbí se mi hmotnost, je v ní vedro a blbě slyšet, tak tahám i starší Cebe...ta mi sedí více.

Podle místního odborníka máš doma totální šunt. Zkontroluj, jestli se Ti netřepí hrany....

Odkaz ke komentáři

Az ted koukam na sjezd a na slope style. Velka skoda ze to Bodemu nevyslo, moc jsem mu fandil a pral zlato. Zmena pocasi a horsi svetlo nez predchozi dny pri treninku mu nesedlo, vypadal nejak mimo, asi velka nervozita (kterou priznal i rano pred zavodem) a Mayer zajel fakt krasne, hodne ciste. Gratulace vitezi a snad si Bode spravi chut aspon v patek v kombinaci. 

Pad Sarky ve slopestyle byla velka skoda, prvni jizda ve finale byla skvela a jeji hodnoceni asi opravnene vyvolalo otazky, dokonce americti komentatori na NBC se hned po jeji jizde pozastavovali nad vyslednym hodnocenim a meli pripominky na rozhodci. 

A mimochodem Bodeho nova manzelka je docela dobrej material :) Stejne jako po vypadku Lindsey Vonn jednicka americkeho tymu Julia Mancuso

Odkaz ke komentáři

Pekny clanek z NBCOlympics.com: Olympic men's downhill is a lot of things, but fair isn't one of them

Kratka pasaz z clanku:

Pravdepodobne nejlepsi sjezdovy lyzari za poslednich 25 let, dominujici svetovemu poharu ve sjezdu:

Austrians Michael Walchhofer, Stefan Eberharter and the legendary Hermann Maier (the Herminator); the great Swiss skier Didier Cuche; fellow Swiss skier Franz Heinzer who won three consecutive World Cup downhill titles; France?s Luc Alphand who would become a race car driver; Norway?s current genius of the downhill Aksel Lund Svindal and, heck, let?s throw in Bode MIller because so many downhill skiers are in awe of his guts and will. 

Ani jeden z nich nikdy nevyhral olympijske zlato ve sjezdu. 

Odkaz ke komentáři

Podle místního odborníka..

myslim si, ze inteligentni clovek si dokaze prebrat, jak jsem to myslel.

proste jsem jen vyslovil spekulaci, ze by ta helma nemusela byt z tech nejkvalitnejsich. na zaklade zverejnene fotky. tot vse. na odbornika jsem se rozhodne nepasoval. je to muj nazor, a jakkoliv muze byt mylny, je muj.

mozna by se mohl do trestniho zakoniku (pripadne pravidel chronomagu) zanest novy trestny cin : o d l i s n y n a z o r

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

...ty sjezdy na lyžích jsou parádní, jen mi je líto těch, co nemají pro sebe 5 servisáků s laboratoří a na výběr z 30 párů lyží. To musí být frustrující.

Moc toho o mazání nevím, ale když jde o boardercrossová prkna, tak než se na nich začne jezdit, tak se půl roku minimálně každý týden mažou "doma ve sklepě"...kostka parafínového vosku s fluorem stojí 1600,-.

Bedjo, blbě se zeptám. K čemu tam rvou ten fluor do toho mazání?

Odkaz ke komentáři

Tak co, bude ZLATÁ MEDAILE ? Pokud nezaberou hokejisti a Martina na 5000 m, tak by to byl zázrak.

Bude, věřím biatlonistům, biatlonistkám a Sáblíkové. Naopak hokeji nevěřím, ale nechám se přesvědčit ( jako každej Čech jsem "odborník na nominaci" ) o omylu a budu slavit. Samozřejmě jim držím palce, jako všem ostatním, co mohou překvapit. Nebuď skeptik :clap: , je tam dost lidí, co můžou překvapit. I třeba Šárka Záhrobská ( Strachová ).

Odkaz ke komentáři

...IMHO máme splněno. Jsme malý národ a podpora sportu není nijak oslnivá např. v porovnání s Polskem. Myslím, že podpora sportu a systém, byl za bolševika docela dobrý. TSM - tréninková střediska mládeže, Dukla a střediska vrcholového sportu měla něco do sebe...bojím se, že brzy nebude z čeho brát. Už teď má velké potíže hokej, alespoň u nás v Ostravě. Snad se pletu.

Bedjasson: nebuď takovej skeptik, pravdu máš s tím systémem, ale vracíme se k TSM-kům ( nejen v hokeji ) a Dukla taky funguje, snad bude líp a splnění nevěřím, maj plno rezerv :-))). Vybojujou víc medailí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...