Přejít na obsah

Soci 2014

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Potřebujeme někoho méně děravýho do tý brány.

Edit. a než jsem dopsal tak výměna :-)

Jak to měl Kovar chytat sám? Nulová obrana, naši se jich boji dotknout Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja si myslim, ze tomu vubec nerozumite. Curling je super.

Co se lyzi nebo snowboardy tyce, at si kazdej jezdi na cem chce .... 

Jo, jenom ta rampa mi teda prisla jako velka nuda ... ale rikal jsem si ze mozna to je tim, ze mezi tema stenama je dvacetimetrova rovinka ...

no tolik k memu ostentativni ignoraci olymposky ;-)

Odkaz ke komentáři

začali hrát, protože klasika : přestali poslouchat Álois a jedou si svoje, včetně složení pětek tak, jak se spolu znají.... jenom pořád ten důraz v našem obranném pásmu chybí...oni pořád chtějí hrát hokejkou, místo aby přišpendlili protihráče na prkna a ten ztratil kontrolu nad pukem...to je jak v základce.... Ale aspoň, že toho zkurvenýho Hada vyignorovali !

Odkaz ke komentáři

Ten Nedved neni normalni. Jak je mozne, ze hrac jeho stari a zkusenosti, se necha vyloucit poprve za sekani, zrovna kdyz to daji na 2:4 a zacne se trochu darit a pak podruhe, kdyz maji presilovku opet sekani a naprosto zbytecne. 

Odkaz ke komentáři

začali hrát, protože klasika : přestali poslouchat Álois a jedou si svoje, včetně složení pětek tak, jak se spolu znají.... jenom pořád ten důraz v našem obranném pásmu chybí...oni pořád chtějí hrát hokejkou, místo aby přišpendlili protihráče na prkna a ten ztratil kontrolu nad pukem...to je jak v základce.... Ale aspoň, že toho z...venýho Hada vyignorovali !

Chlape, ty to mas zmaknute...

Odkaz ke komentáři

ale jo, po tom našem golu začli makat a po zbytek zápasu jsme byli lepší....Ono to půjde, a nééé že néééé  :lol2:

no, budu optimisticky věřit, že máš pravdu.... mě ale děsí, jak si nezpracují přihrávky, ty přihrávky, které dělají šance...nechají si to odskočit od lopaty, jako žáčci...to nevypadá na nesehranost, to vypadá na problém s  hlavou (tím myslím nepohodu v kabině : tipoval bych to na toho Lojzu, ač to nerad říkám). No  uvidíme další zápas. Jinak moc mě překvapil Salák. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...