tommas4 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Potřebujeme někoho méně děravýho do tý brány. Edit. a než jsem dopsal tak výměna :-) Upraveno 12. února 2014 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 To je zase vejprask, sakra hrajem, co to jako je' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Potřebujeme někoho méně děravýho do tý brány.Edit. a než jsem dopsal tak výměna :-)Jak to měl Kovar chytat sám? Nulová obrana, naši se jich boji dotknout Upraveno 12. února 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Myslím, že tady to nevyřeší v bráně ani cihlová zeď. Ti Švédové nás přehrávají úplně ve všech směrech :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 To bude děsítečka jak vyšitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 alespoň naši otestují všechny brankáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Ja si myslim, ze tomu vubec nerozumite. Curling je super. Co se lyzi nebo snowboardy tyce, at si kazdej jezdi na cem chce .... Jo, jenom ta rampa mi teda prisla jako velka nuda ... ale rikal jsem si ze mozna to je tim, ze mezi tema stenama je dvacetimetrova rovinka ... no tolik k memu ostentativni ignoraci olymposky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 možná ty 4 banány potřebovali jako budíček a teď pome do nich!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) už je to asi v ....deli, ale alespoň nějakejn ten gól Upraveno 12. února 2014 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 tak teď mne hoši mile překvapili, už se sehrávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 začali hrát, protože klasika : přestali poslouchat Álois a jedou si svoje, včetně složení pětek tak, jak se spolu znají.... jenom pořád ten důraz v našem obranném pásmu chybí...oni pořád chtějí hrát hokejkou, místo aby přišpendlili protihráče na prkna a ten ztratil kontrolu nad pukem...to je jak v základce.... Ale aspoň, že toho zkurvenýho Hada vyignorovali ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 No pome bratia, snad 4:4 do zaverecneho hvizdu stihnete. Makajte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Ten Nedved neni normalni. Jak je mozne, ze hrac jeho stari a zkusenosti, se necha vyloucit poprve za sekani, zrovna kdyz to daji na 2:4 a zacne se trochu darit a pak podruhe, kdyz maji presilovku opet sekani a naprosto zbytecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 začali hrát, protože klasika : přestali poslouchat Álois a jedou si svoje, včetně složení pětek tak, jak se spolu znají.... jenom pořád ten důraz v našem obranném pásmu chybí...oni pořád chtějí hrát hokejkou, místo aby přišpendlili protihráče na prkna a ten ztratil kontrolu nad pukem...to je jak v základce.... Ale aspoň, že toho z...venýho Hada vyignorovali !Chlape, ty to mas zmaknute... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Chlape, ty to mas zmaknute......jj živil jsem se tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 ale jo, po tom našem golu začli makat a po zbytek zápasu jsme byli lepší....Ono to půjde, a nééé že néééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 nojo no asi se taky musej trochu sehrát, když se skoro vůbec neviděj jak je rok dlouhej...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 ale jo, po tom našem golu začli makat a po zbytek zápasu jsme byli lepší....Ono to půjde, a nééé že néééé no, budu optimisticky věřit, že máš pravdu.... mě ale děsí, jak si nezpracují přihrávky, ty přihrávky, které dělají šance...nechají si to odskočit od lopaty, jako žáčci...to nevypadá na nesehranost, to vypadá na problém s hlavou (tím myslím nepohodu v kabině : tipoval bych to na toho Lojzu, ač to nerad říkám). No uvidíme další zápas. Jinak moc mě překvapil Salák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 já věřím, že to půjde...starty na turnajích nemáme nikdy bůhví jak dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Svedove se taky nevideli... A nezacalo se nasim darit az po te, co Svedove prestali hrat a zacali branit? Ja bych to tak optimisticky nevidel /a to jsem prvni tretinu nesledoval/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se