Daemonultimate Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Když to nejni vončo. :-( Upraveno 19. února 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Tak ted je potreba najit noveho trenera a postavit novej mansaft. To par let zabere, takze se aspon zase naucime radovat z kazde vyhry a nebrat to jako samozrejmost Sent from my machine using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Romane,videl to kazdej trochu soudnej,ale nechtej po nas jen kritiku. V celem turnaji to bylo maximum,bohuzel proti souperi,kterej byl uplne jinde. Ale já mám náš hokej taky rád. A mrzí mě, že dostali nakládačku. Mně jen vadí ty kecy, jedeme si pro placku, skupina na rozehrání, se Švédy se seznamujeme s halou, Švýcaři betonují, se slávou jsme porazili těžké Lotyše, kteří jinak dostávají na prdel od každýho, šetříme se proti Slovensku na čtvrtfinále, když nám Slováci foukli tři góly, atd. atd. trochu pokory a míň kecání si do vlastní kapsy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Ja bych rekl, ze jim moc krivdis. Ja byt taky v duchodovem veku jako nekteri, nebudu se honit jak chuj a nenecham se dojebat o mantinel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Ale já mám náš hokej taky rád. A mrzí mě, že dostali nakládačku. Mně jen vadí ty kecy, jedeme si pro placku, skupina na rozehrání, se Švédy se seznamujeme s halou, Švýcaři betonují, se slávou jsme porazili těžké Lotyše, kteří jinak dostávají na p...l od každýho, šetříme se proti Slovensku na čtvrtfinále, když nám Slováci foukli tři góly, atd. atd. trochu pokory a míň kecání si do vlastní kapsy.... Romane,snad te neurazim,ale ty w..e :-))),ty ses naucil ted cist? Vzdyt tohle jsi musel slyset uz tolikrat,ze bys to mel prechazet a jit rovnou k jadru veci. Ty reci k tomu proste patrej. A podle tvejch reci vim,ze se o hokej zajimas,neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Romane,snad te neurazim,ale ty w..e :-))),ty ses naucil ted cist? Vzdyt tohle jsi musel slyset uz tolikrat,ze bys to mel prechazet a jit rovnou k jadru veci. Ty reci k tomu proste patrej. A podle tvejch reci vim,ze se o hokej zajimas,neboj. Jaký řeči k tomu patří? Přečti si vyjádření třeba Lukáše Bauera. To je objektivní, noblesní hodnocení výkonu a formy, před kterým lze jen smeknout a říct, to je Pan sportovec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Odbocim od hokeje... Trochu me mrzi, ze je zastinen super vykon Ondry Banka. Jak se predvadi tuto olympiadu, to je neskutecne. Po vsech tech zdravotnich problemech... Skoda, placka by byl asi zazrak, ale moc jsem mu ji pral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 CZECH BANK jedeééééé Je fakt, že Ondra na sebe upoutal pozornost....druhý flek v kombinačním sjezdu, po dojezdu do cíle přetáhl hůlkou Bode Milerovic ženušku a teď jel v super fazóně i obří slalom......myslím, že překvapil hlavně sám sebe a ve světovým poháru ještě něco ukáže!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Par fotek z obraku, 2 posledni Ondrej Bank: zdroj: http://www.nbcolympics.com/sport/alpine-skiing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 škoda aj Rusov. Pripravili špičkové hry a kebyže vyhrajú hokej oslavy by boli neskutočne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Tak to me teda nemrzi vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Tak už je to tady. Hadamczik sebekriticky přiznal, že on nic špatně neudělal a nevidí důvod, proč by měl odstoupit. Vypadli jsme, protože Pavelec neměl svůj den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Tak už je to tady. Hadamczik sebekriticky přiznal, že on nic špatně neudělal a nevidí důvod, proč by měl odstoupit. Vypadli jsme, protože Pavelec neměl svůj den.Jo,cetl jsem to. Az na jednu tretinu se svedama se pry nemame za co stydet,asi jsem koukal na jine zapasy :-(((.A Ondra Bank? To je pan frajer,dle meho v amaterskych podminkach dokazal neco neskutecnyho,snad se to v budoucnu doceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 http://www.tyden.cz/rubriky/sport/soci-2014/demence-ceskeho-sportaka_298611.html#.UwU38fl5OSo. něco na odlehčení :DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 co člověk, to názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 pokud toto Pavelc opravdu řekl a myslel vážně tak to je dobrá haluz,asi to viděl z jiného úhlu jak my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 http://www.tyden.cz/rubriky/sport/soci-2014/demence-ceskeho-sportaka_298611.html#.UwU38fl5OSo.něco na odlehčení :DD u tohoto jsem se pobavil. A je fakt, že Bosák je jako vždy skvělej a je to asi nejlepší komentátor co ČT má. Vždy když dávaj ligu mistrů tak doufám, že ji bude komentovat, protože zážitek ze sledování vždycky posune o kousek dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 (upraveno) kez by Ondrovi vydrzela tahle forma i dal, moc mu to preju a Sarce taky preju, at ten slalom zajede alespon jako v kombinaci at je pak ve svetaku konecne zas na co koukat.maji muj obdiv, co dokazou vicemene sami, proti vsem tem velkym tymum. Upraveno 20. února 2014 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 co tam dneska mame? nic zajimavyho nevidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Tomáš Kraus jel, ale bohužel je končí v osmifinale trochu mu pomohl slovinec Flischar, ale skicross takovej proste je Upraveno 20. února 2014 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se