Přejít na obsah

Soci 2014

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Romane,videl to kazdej trochu soudnej,ale nechtej po nas jen kritiku. V celem turnaji to bylo maximum,bohuzel proti souperi,kterej byl uplne jinde.

Ale já mám náš hokej taky rád. A mrzí mě, že dostali nakládačku. Mně jen vadí ty kecy, jedeme si pro placku,  skupina na rozehrání, se Švédy se seznamujeme s halou, Švýcaři betonují, se slávou jsme porazili těžké Lotyše, kteří jinak dostávají na prdel od každýho,  šetříme se proti Slovensku na čtvrtfinále, když nám Slováci foukli tři góly,  atd. atd. 

trochu pokory a míň kecání si do vlastní kapsy....  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale já mám náš hokej taky rád. A mrzí mě, že dostali nakládačku. Mně jen vadí ty kecy, jedeme si pro placku,  skupina na rozehrání, se Švédy se seznamujeme s halou, Švýcaři betonují, se slávou jsme porazili těžké Lotyše, kteří jinak dostávají na p...l od každýho,  šetříme se proti Slovensku na čtvrtfinále, když nám Slováci foukli tři góly,  atd. atd. 

trochu pokory a míň kecání si do vlastní kapsy....  

Romane,snad te neurazim,ale ty w..e :-))),ty ses naucil ted cist? Vzdyt tohle jsi musel slyset uz tolikrat,ze bys to mel prechazet a jit rovnou k jadru veci. Ty reci k tomu proste patrej. A podle tvejch reci vim,ze se o hokej zajimas,neboj.

Odkaz ke komentáři

Romane,snad te neurazim,ale ty w..e :-))),ty ses naucil ted cist? Vzdyt tohle jsi musel slyset uz tolikrat,ze bys to mel prechazet a jit rovnou k jadru veci. Ty reci k tomu proste patrej. A podle tvejch reci vim,ze se o hokej zajimas,neboj.

Jaký řeči k tomu patří?  Přečti si vyjádření  třeba Lukáše Bauera. To je objektivní, noblesní hodnocení výkonu a formy, před kterým lze jen smeknout a říct, to je Pan sportovec.  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

CZECH BANK jedeééééé

Je fakt, že Ondra na sebe upoutal pozornost....druhý flek v kombinačním sjezdu, po dojezdu do cíle přetáhl hůlkou Bode Milerovic ženušku a teď jel v super fazóně i obří slalom......myslím, že překvapil hlavně sám sebe a ve světovým poháru ještě něco ukáže!!!!

Odkaz ke komentáři

Tak už je to tady. Hadamczik sebekriticky přiznal, že on nic špatně neudělal a nevidí důvod, proč by měl odstoupit. Vypadli jsme, protože Pavelec neměl svůj den.

Jo,cetl jsem to. Az na jednu tretinu se svedama se pry nemame za co stydet,asi jsem koukal na jine zapasy :-(((.

A Ondra Bank? To je pan frajer,dle meho v amaterskych podminkach dokazal neco neskutecnyho,snad se to v budoucnu doceni.

Odkaz ke komentáři

u tohoto jsem se pobavil. A je fakt, že Bosák je jako vždy skvělej a je to asi nejlepší komentátor co ČT má. Vždy když dávaj ligu mistrů tak doufám, že ji bude komentovat, protože zážitek ze sledování vždycky posune o kousek dál.

Odkaz ke komentáři

kez by Ondrovi vydrzela tahle forma i dal, moc mu to preju :) a Sarce taky preju, at ten slalom zajede alespon jako v kombinaci :) at je pak ve svetaku konecne zas na co koukat.

maji muj obdiv, co dokazou vicemene sami, proti vsem tem velkym tymum.

Upraveno uživatelem Anela
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...