prischera Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Ještě krabička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Jedna vodní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 (upraveno) Hlásím další přírůstek ze sekce vintage . Opět mě zlákaly Omegy, konkrétně model Geneve Dynamic. Vyráběly se na přelomu šedesátých a sedmdesátých let ve spoustě variant. Ta moje je nejjednodušší, ruční nátah bez data, tedy cal. 601. Na svojí dobu hodně netradiční a poměrně velké hodinky s atypickým uchycením tahu/řemene. Hodinky nemají nožičky, Tah (nebo řemen) je chycený pomocí kroužku přímo na pevné dýnko. K hodinkám mi přišel i aftermarket řemen, ale ten šel obratem k Zrnovi, aby podle něj vyrobil kvalitnější náhradu. Moc mě potěšilo, že se hodinky líbí i mojí ženě, takže výhledově skončí spíš u ní, já je budu nosit spíš sporadicky. Udělal jsem dneska jen pár fotek venku, až dorazí od Oty řemen, udělám ještě nějaké studiové. a tři mobilovky, které už fórem proběhly, jen pro dokreslení Upraveno 6. března 2015 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Krásný stav, Jakube. Jako kouzelný doklad o historii designu se mi tyhle Omegy moc líbi, kdyby se ale tahle móda měla vrátit, trochu by mě to zaskočilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 (upraveno) Tak zas jedna klasika, večerní lumi hrátky . Mimochodem jakpak asi byla dlouhá expozice? :) Upraveno 10. března 2015 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Nádhera! že by 10 s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosPF Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 No kluci je to nádhera! Má žena je zkrátka chce, jen nevím, zda na ni nebudou příliš velké ... ale chce velké hodinky. Já bych je chtěl taky, ale už mám PO ... ale třeba na střídačku Na mě by byly ale asi zas malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Nádhera! že by 10 s No kluci je to nádhera! Má žena je zkrátka chce, jen nevím, zda na ni nebudou příliš velké ... ale chce velké hodinky. Já bych je chtěl taky, ale už mám PO ... ale třeba na střídačku Na mě by byly ale asi zas malé.Díky . Dneska je nádherně a jsem zase nuceně doma, tak si aspoň užívám preso na balkóně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruzitko Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Home office na balkone :-) hezka fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Pár outdoor fotek z Velikonoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Spousta nadhernych fotek, fakt parada. Z novych bondovek bude casem klasika jako ze starych, libi se mi vic a vic a Tvoje fotky je dokazuji jake jsou to super univerzalky. Jo a ty stare Certiny jsou fantasticky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Jako zapřísáhlý příznivec tahů musím konstatovat, že kůže na těch Omegách vypadá, jsou-li hodinky sundané z ruky, perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandrdas Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Perfektní počtení a pokoukání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Spousta nadhernych fotek, fakt parada. Z novych bondovek bude casem klasika jako ze starych, libi se mi vic a vic a Tvoje fotky je dokazuji jake jsou to super univerzalky. Jo a ty stare Certiny jsou fantasticky!Mám je už rok a půl a pořád mě nepřestaly bavit. Vždycky je nový kousek na chvíli zažene na winder, ale dýl jak pár dní to nevydrží . A Certinky jsou super úlovek, za ty prachy neuvěřitelný hodinky! Jako zapřísáhlý příznivec tahů musím konstatovat, že kůže na těch Omegách vypadá, jsou-li hodinky sundané z ruky, perfektně. Mě na těch keramikách baví právě ta univerzálnost, kterou zmiňoval kloubik. Můžu si hrát s řemenama a spol do zblbnutí, a zrovna tohle kombo je jedno z mých nejoblíbenějších. A navíc je asi i nejpohodlnější. Perfektní počtení a pokoukání! Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Jedna blbost, bondovky trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Až se mojí peněžence jednou zacelí rána, kterou jí uštědřily Perrelety, tak tohle je opravdu vážný kandidát... nádherné fotky a ještě krásnější hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Díky Dneska si sem odložím jeden západ slunce na Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 ... zakažte mi sem někdo přístup, nebo zruinuju sebe i rodinu . Krásný fotky a hodně moc se mi líbí bondovky na tý gumě ... dá jim to úplně jiný rozměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) Odpolední káva Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Vyšlo sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se