Přejít na obsah

Prischerné fotky

prischera

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Hlásím další přírůstek ze sekce vintage :). Opět mě zlákaly Omegy, konkrétně model Geneve Dynamic. Vyráběly se na přelomu šedesátých a sedmdesátých let ve spoustě variant. Ta moje je nejjednodušší, ruční nátah bez data, tedy cal. 601. Na svojí dobu hodně netradiční a poměrně velké hodinky s atypickým uchycením tahu/řemene. Hodinky nemají nožičky, Tah (nebo řemen) je chycený pomocí kroužku přímo na pevné dýnko. K hodinkám mi přišel i aftermarket řemen, ale ten šel obratem k Zrnovi, aby podle něj vyrobil kvalitnější náhradu. Moc mě potěšilo, že se hodinky líbí i mojí ženě, takže výhledově skončí spíš u ní, já je budu nosit spíš sporadicky. Udělal jsem dneska jen pár fotek venku, až dorazí od Oty řemen, udělám ještě nějaké studiové. 

post-18334-0-10684100-1425644226_thumb.jpg

post-18334-0-06647400-1425644227_thumb.jpg

post-18334-0-08130500-1425644228_thumb.jpg

a tři mobilovky, které už fórem proběhly, jen pro dokreslení

post-18334-1425417459,62.jpg

post-18334-0-99636700-1425644309_thumb.jpg

post-18334-1425562237,43.jpg

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No kluci je to nádhera! Má žena je zkrátka chce, jen nevím, zda na ni nebudou příliš velké ... ale chce velké hodinky. Já bych je chtěl taky, ale už mám PO ... ale třeba na střídačku :)

Na mě by byly ale asi zas malé.

Odkaz ke komentáři

Nádhera! že by 10 s :)

No kluci je to nádhera! Má žena je zkrátka chce, jen nevím, zda na ni nebudou příliš velké ... ale chce velké hodinky. Já bych je chtěl taky, ale už mám PO ... ale třeba na střídačku :)

Na mě by byly ale asi zas malé.

Díky :). Dneska je nádherně a jsem zase nuceně doma, tak si aspoň užívám preso na balkóně :)

post-18334-1426686007,76.jpg

post-18334-1426686019,27.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Spousta nadhernych fotek, fakt parada. Z novych bondovek bude casem klasika jako ze starych, libi se mi vic a vic a Tvoje fotky je dokazuji jake jsou to super univerzalky. Jo a ty stare Certiny jsou fantasticky!

Mám je už rok a půl a pořád mě nepřestaly bavit. Vždycky je nový kousek na chvíli zažene na winder, ale dýl jak pár dní to nevydrží :). A Certinky jsou super úlovek, za ty prachy neuvěřitelný hodinky!

Jako zapřísáhlý příznivec tahů musím konstatovat, že kůže na těch Omegách vypadá, jsou-li hodinky sundané z ruky, perfektně. 

Mě na těch keramikách baví právě ta univerzálnost, kterou zmiňoval kloubik. Můžu si hrát s řemenama a spol do zblbnutí, a zrovna tohle kombo je jedno z mých nejoblíbenějších. A navíc je asi i nejpohodlnější.

Perfektní počtení a pokoukání! :)

Děkuji :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...