prischera Odesláno 21. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 (upraveno) Odložím si sem pár fotek z nedělního focení, ať to mám pěkně pohromadě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. dubna 2015 uživatelem prischera
prischera Odesláno 22. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Je to tak, všecko to jsou Kuncákovy hodinky.
siwi Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Jsem na ně byl totiž dost zvědavý. Ta zelená luneta se mi dost líbí. A tvoje fotky celou tu krásu jen podtrhují.
prischera Odesláno 24. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Dík siwi, přidám aktuální mobilovku. Tahle fotka totiž přesně vystihuje, proč jsou pro mě SMP definitivní. Tenhle pohled prostě žeru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kandrdas Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Jsou fakt hustokrutopřísný! a Krásný!
Tichus Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 prischera, ty me se*es... ja jsem s tema svyma dvojima hodinkama fakt spokojeny...ale pak nekde uvidim fotku bondovek, jeste nedejboze povedenou jako tady, a posledni dve hodiny jsem sjizdel net a prohlizel dalsi fotky...a najednou mam hrozne nutkani si koupit bondovky...a ja vim, jak u me tyhle nutkani konci!!!!
prischera Odesláno 4. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Jsou fakt hustokrutopřísný! a Krásný! prischera, ty me se*es... ja jsem s tema svyma dvojima hodinkama fakt spokojeny...ale pak nekde uvidim fotku bondovek, jeste nedejboze povedenou jako tady, a posledni dve hodiny jsem sjizdel net a prohlizel dalsi fotky...a najednou mam hrozne nutkani si koupit bondovky...a ja vim, jak u me tyhle nutkani konci!!!! Díky, jsem rád že se líbí . Já jsem konečně předal ženě vintážní Omegy na řemeni od Zrna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Dík siwi, přidám aktuální mobilovku. Tahle fotka totiž přesně vystihuje, proč jsou pro mě SMP definitivní. Tenhle pohled prostě žeru... ImageUploadedByTapatalk1429893952.963214.jpg Na tom meshi jsou super Kubo. Já od té doby co jsem ho dal na Sinny tak zcela zanedbávám řemeny. A vážně uvažuju nad pořízením nějakého dalšího, tentokrát dražšího a super kvalitního sharku.
prischera Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2015 (upraveno) Mesh mě naprosto uchvátil, Ondro, jak jsem se mu mohl tak dlouho vyhýbat. Nasadil jsem ho i na svoje nové hodinky. Dalo by se říct, že koupené podruhé, ale předtím jsem měl starý a teď mám nový model, tak se to snad nepočítá . Minulou středu dorazili ze Singapuru a dolů šly až dnes. Tohle Seiko prostě umí, za pár korun, fantasticky zábavný hodinky. Moje nová oranžová Monstra. Sluníčko na ruku a hurá na pláž . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. května 2015 uživatelem prischera
kuncák7 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Sakra,ja si snad diky tobe nejaka ta seika asi poridim :-))). Moc pekny fotky Kubo.
prischera Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Sem po velmi dlouhé době zase vytáhl kytaru, hraní nestálo za nic tak aspoň fotka
prischera Odesláno 24. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Tyhle hodinky jsem koupil vlastně na chvíli, abych otupil stesk po 399, které mám v servisu. Na rozdíl od 399 jim jubilee vyloženě sekne, a vůbec mě nějak baví. Asi spolu chvíli pobudem ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Jsem osoba zvědavá, i když se to nemá. Takže jsem po dlouhém váhání otevřel svoje Certinky 288. Kupoval jsem je jako údajně NOS ještě s folií na dýnku. Díky tomu se můžeme nejen podívat na poměrně vzácný manufakturní kalibr 25-682, ale potvrdilo se mi i tušení že hodinky nejsou NOS, podle všeho už na nich proběhl i servis. To nic nemění na faktu že jsou v pěkném stavu a že je mám rád . Po otevření jsem se i utvrdil ve svém rozhodnutí poslat je na servis, krom zřejmě strženého pera potřebují zcela zjevně i očistu. Každopádně jukněte na detaily, tyhle hodinky byly ve své době prostě extra třída . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. května 2016 uživatelem prischera
Karussell Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 To je nádhera, super fota super stroje
siwi Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Miluju fotky strojků. Nejvíc se mi líbí ta předposlední.
prischera Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2015 To je nádhera, super fota super stroje Miluju fotky strojků. Nejvíc se mi líbí ta předposlední.Díky . Mám nový přírůstek, tentokrát nehodinkový, ale přesto sem patří. Stařičká 50D začala pozlobívat, zoom odešel do věčných lovišť nejspíš úplně. Tak jsem po velkém váhání po cca osmi letech upgradoval . A zatím jsem moc spokojený . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Krása, Kubo. Přesně takhle mám nightshoty rád, když jsou trochu vidět i hodinky.
prischera Odesláno 3. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Díky Martine. Začínám se s novou technikou sžívat, přidávám pár testovacích fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se