StanoBare Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Fotky zodpovedajúce hodinkám = krása. Poprosím ešte o potvrdenie, či minútovka s bodom na lunete má zelené lumi, zvyšok modré. Na jednej fotke je to dobre vidieť, na druhých ani tak nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Největší gratulace! Taky se těším, až je uvidím naživo. Zatím se budu kochat povedenýma fotkama, díky za ně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Mě nejvíc baví, jak se do kategorie vysněnejch hodinek dostaly úplně náhodou vlastně ze dne na den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Mě nejvíc baví, jak se do kategorie vysněnejch hodinek dostaly úplně náhodou vlastně ze dne na den. Ty aby sis nerejp . Není to tak úplně pravda a dobře to víš . Jen drobný přesmyk . Fotky zodpovedajúce hodinkám = krása. Poprosím ešte o potvrdenie, či minútovka s bodom na lunete má zelené lumi, zvyšok modré. Na jednej fotke je to dobre vidieť, na druhých ani tak nie.Potvrzuju, je to vidět dobře v uplný tmě, zelená svítí subjektivně malinko méně výrazně Všem díky za chválu, zatím jsem pořád v rauši a prodej si vůbec nepřipouštím. Nejvíc řeším na co je zrovna nasadím, teď to bude asi chvíli na gumě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Tak jako jsem nikdy nenasel cestu k tem klasickym modrym vlnkovanym, tak tyhle me "prastili' do oka hned... je to parada a moc fajn oziveni puvodniho modelu :-) <br /><br />z mobilu...<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Paráda. Moje DW jsou POčka, klasické seamastery mě nikdy moc nebrali, ale tahle barevná kombinace a jednoduchost je prostě výborná. GRATULUJU! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Jsou výborný, o fotkách nemluvě. Toužíval jsem po modrejch, ale tohle je z mýho pohledu lepší volba... Gratuluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 ty ručičky jsou super, jak jsou vyřezaný a to okrajové lumi a stejně jako já na PO ta rozdílná barva hodinovky a minutovky, hodně pěkný to máš:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Kubo, super hodinky a parádní fotky. Moc Ti gratuluju a těším se, až je uvidím na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Máš to pěkný, Jakube. Blahopřeju ke splněnému snu. A přeju, aby si se z něj radoval co nejdýl. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Měl jsem je dnes v ruce a jsou fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Super! Škoda že sem je neviděl naživo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Vymazleny fotky, na ruce to sou prijemny hodinky. Na gume a nato nejlepsi :-) Sent from my machine using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Kdo říká, že jim NATO nesluší, neví o čem mluví . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 (upraveno) No nevim, nevim... Ale proti gustu. Upraveno 10. února 2014 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Pěkný to máš (hodinky i fotky). Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schumi Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Krásné hodinky a ty noční fotky úplně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Gratuluji k parádním kouskům- nejdříve jsem keramikám nemohl odpustit absenci vlnek, ale jakmile jsem je spatřil naživo, tak jsem změnil názor....tyto černé patří mezi top univerzály z mého pohledu...takže foť co to jde, vždy se rád podívám na pěknou fotku pěkných hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Tady je další várka,variace na téma "Večery pod lampou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Tá druhá fotka je luxusná. Ten AR nemá chybu, fakt ako by tam sklo ani nebolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se