Ondoni Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Koukám koukám, že už jsi se s tím safírem po fotografické stránce docela popasoval Ty hodinky mají neskutečné čaro, dá se na ně zírat celé minuty...
Badys Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 ty fotky jsou parádní - a tyhle Oris 65 jsou jak chameleon - vyměníš řemen a hodinky mají hned jiný styl a z tohoto důvodu jsem si je koupil já, ale ve finále je nosím na vodě odolné kůži od DI-modell Rallye a mám dokupovaný tropic, který byl na hodinkách asi týden a teď mám ještě objednaný origo černý Nato s překlápěčkou a chystám se ještě na vintage kůži, ale mne nějak ty řemínky nebaví měnit - jsem asi moc velká konzerva.
prischera Odesláno 24. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Díky, musím říct, že ve mě Orisky znova, alespoň na chvíli, probudily chuť fotit . Tak snad brzy něco přibude, třeba i jiných kousků
siwi Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Je prostě vidět, že ti Orisky dělají radost. Moc pěkné fotky.
prischera Odesláno 8. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Už od pondělka mám od Oty nové řemeny, tyhle hodinky si o ten vintage styl prostě říkají
Kid_A Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 krasne jim dopravas. presne tohle potrebuji:))
Povidláček Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 S každou tvojí fotku se čím dál tím víc utvrzuju, že tyhle šedesátpětky budou hodinky, které si za rok nadělím ke třicátinám a na které šetřím. Jsou nádherné. A ten druhý a třetí řemen nemá chybu
MíraMíra Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Jsou fakt parádní a ten řemen jim sedí skvěle.
prischera Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Díky, mám z nich fakt radost. Každopádně dneska zas něco jiného
prischera Odesláno 12. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Udělalo se hezky, tak jsem vzal hodinky a foťák na vzduch
AndyAaron Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Nadhera. Nato jim jde skvele.A ty pilotky jsou taky super. Kolejnice mam rad
prischera Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Opět přidám pár venkovních fotek. Tentokrát se na řadu, krom Orisek, dostaly i nové želvy.
siwi Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Mně zase přijde ten řemen na Oriskách naprosto ideální do přírody. Je taový rustikální
prischera Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Jsem tak večer prohrabával hodinkovnici a vypadl na mě milano mesh, co sem koupil kvůli Wardům. Tak jsem to zkusmo cvaknul, co na to říkáte?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se