prischera Odesláno 4. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Konecne jsem stahnul fotky z dovcy do pocitace. Zacina to se mnou jit s kopce, pouzitelna hodinkova je jen jedna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Jedna mozna, ale je luxusni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 A dalsi dovolenkova, opět hirsh performance Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Konecne jsem stahnul fotky z dovcy do pocitace. Zacina to se mnou jit s kopce, pouzitelna hodinkova je jen jedna. IMG_8377-2.jpgSbiram dnes prispevky, abych mohl prodavat. Takze? Krasne hodinky, super remen a fotka paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Tak mi z dovolené vyšla zas jediná fotka hodinek. V alpách bylo tak krásně, že jsem fotil jen krajinky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 No, ale je úžasná! Krásně poladěné bavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Fotka krásná, ale s vyšroubovanou korunkou! A kde najdu ty krajinky? Kde jste byli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 No, ale je úžasná! Krásně poladěné bavy.Dík Fotka krásná, ale s vyšroubovanou korunkou! A kde najdu ty krajinky? Kde jste byli? Povolenou, neúmyslně. Vůbec nevím, jak k tomu došlo, zjistil jsem to krátce po focení. Asi nemá smysl dávat na chmag fotky z dovčy, toho je plnej internet, možná hodím něco malinko do dovolených. Nebo sem jednu dám. Byli jsme u Grundlsee (na hranicích Štýrska a Horního Rakouska), je to vlastně okraj Mrtvých hor. A tenhle výhled jsme měli z okna. Fantastické ubytování přímo na břehu jezera. Ještě teď jsem z toho hotovej . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 A ještě jsem při úpravách našel jednu hodinkovou Stejné hodinky i řemen, nějak jsem se do těch Orisek zamiloval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Hmmm... Kdyz jsem ty Orisky videl nazivo na srazu, nijak extra odvarenej jsem z nich nebyl, ale ted se mi to rozlezelo a musim uznat, ze jsou vazne super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 ...Ještě teď jsem z toho hotovej .Nadhera. Muzu poprosit o blizsi info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Ten řemen jim neskutečně padne! Jinak dlouho jsem je od tebe neviděl, už už jsem se bál, že je nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Nadhera. Muzu poprosit o blizsi info?Máš SZ Ten řemen jim neskutečně padne! Jinak dlouho jsem je od tebe neviděl, už už jsem se bál, že je nemáš Já jen málo fotím, mobilem to moc nejde. Skoro nenosím nic jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Fotka paradni. Mels tam vzit ty sve prim sporty a omegy, to by se fotilo samo :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Martine měl jsem tam ještě SKX009, hromadu řemenů a dalších hodinkových blbostí. Ale bylo tam tak krásně, že jsem po tom vůbec nevzdechl. A navíc zjišťuju, že sem těm oriskám nějak nebezpečně propadl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Naprosto ti rozumim, jsou podmanivy. A vlastne sem lezu, abych ti pochvalil zu pivni fotku, ta je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Padla na mě totální podzimní chronodeprese. Ještě jsem se s horko těžko a bez motivace donutil nafotit Manťákovy sluneční hodinky, které se mi tu válí půl roku (sorry) a přitom opět cvaknul jediné hodinky, které nosím. Od té doby, co na nich mám koně od Zekona, jsou vlastně to jediné co potřebuju, Asi všechny ostatní nastrkám do krabice a pokud mě to do jara nepřejde, tak bude výprodej. To jsem dopadl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Ty Orisky asi budu potřebovat. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Po delsi dobe jeden pridavek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Přiznám se, že jsem teď měl dlouhé období, kdy jsem v sobě nedokázal vykopat žádnou tvůrčí aktivitu. Veškerá chuť k focení (obecně) i hodinkám někam odešla a já jí marně hledal. Až minulý týden začal červ hlodat a já si řekl, že je na čase se trošku rozhýbat a oprášit fotovýbavu. Snad vám těch pár fotek půjčených hodinek přinese alespoň kousek radosti, kterou jsem cítil při jejich focení. Díky zúčastněným za možnost si chvíli hrát a doufám, že další fotky budou následovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se