Přejít na obsah

Prischerné fotky

prischera

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Po delším váhání jsem neodolal, a když Seiko oznámilo ukončení výroby některých svých modelů, objednal jsem SARB0035. Volba modelu byla jasná, černé 033 jsou spíš univerálky, Alpinisty mě moc nelákaly, bílý cifr mám jen na Diplomatech, musely to být 035. Musím říct, že to jsou (nebo minimálně z mé strany byly) neprávem opomíjené hodinky. Kvalita zpracování je skvělá, velikost a pohodlnost nošení taky. Nemůžu se dostat k tomu je pořádně nafotit a sepsat delší recenzi, tak tuhle jednu balkónovku, berte jako závdavek na věci příští :).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak jsem se k tomu konečně dostal :). Musím říct, že se SARBy staly velmi oblíbeným kouskem ve stáji. Díky menší velikosti mi výborně sedí na ruce, dobře se čtou a jsou dost odlišné od jiných kousků, aby se dostávaly na ruku dostatečně často.

Kombinace leštěných a broušených ploch přitahuje oči a nutí se k na první poheld nenápadným hodinkám vracet. Daní za to, je lesklá luneta, která je přímo magnet na mikroškrábance. Ale jak praví klasik, nic co by nešlo přeleštit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Hodinky jsou vzhledem velikosti celkem vysoké, ale není to nic co by překračovalo normu. A díky tvaru pouzdra sedí na ruce báječně. Signovaná korunka je bonus.

V detailu se Seiko umí vyřádit i u relativně levných kusů. Aplikované plastické indexy jsou téměř samozřejmost. Ale všiměte si ruček. Krom vsazené černé čáry uprostřed, která ručky půlí, mě zaujala lumi. Barva je naprosto totožná s barvou ciferníku, takže ručky působí jako skeletonové.

A lumi samozřejmě Seiko umí. Takže i když jsou tady plošky menší, je zajištěná bezproblémová čitelnost až do rána a můj oblíbený wow efekt při přechodu světlo/stín

Odkaz ke komentáři

Ještě přidám fotku bondovek na tropic gumě na přání pro Povidláčka, upřímně bál jsem se že to bude vypadat hůř :)

Odkaz ke komentáři

Fotky super. Uz zase me to nuti premyslet o SARBech, kdyz se jeste daji sehnat a jsou v podstate za babku.

Tropic na keramikach me naopak nepresvedcil. Mozna na starych vlnkach by to bylo lepsi, ale tady za me ee. Na druhou stranu to mohlo vypadat hur, to je fakt :)

Odkaz ke komentáři

Jo SARBy jsou za ty peníze skoro zadarmo. Kdybych byl konzerva, tak si je taky přídím, ale bojím se, že bych je moc nenosil. Je to zkrátka tak trochu nůďo. Ale detaily maj moc pěkný. Škoda, že možná ještě neudělali "slonovinovej" datovej věnec. Ale možná už by to bylo moc. Co se týče tropicu na bondovkách, tak se přiklánim k Andymu- ty hodinky jsou na něj moc lesklý, respektive hlavně luneta. Ale těžko hodnotit na základě jedný fotky, v reálu to může vypadat úplně jinak.

A fotky jsou samozřejmě parádní, hlavně ta lumi. Já se při lumi fotkách vždycky hrozně natrápim a nikdy to tak úplně nesplní původní záměr

Odkaz ke komentáři

Že už má 50 :) Andy ale nechceme přece dělat Příšerovi OT v jeho skvělém vlákně, nedej bože zbytečné dohady, toho by zrovna zde bylo opravdu škoda.

A ať to není OT, tak Příšero super počin, ta decentní lumi fotka je parádní. Vyjádřím se i k tropicu na SMP, to i za mě ne. Vím, že to byl pokus pro někoho jiného, ale je to prostě divné, na druhou stranu je fajn, že se toho nebojíš a zkusíš cokoliv a třeba tímto jsi kolegovi asi ušetřil nějakou tu kačku :)

Odkaz ke komentáři

Dík za pochvalu :). Sarby jsou prostě super. Ohledně tropicu na SMPc, tak za mě taky ne. Keramické bondovky jsou moderní hodinky, pokud gumu tak origo udělá parády víc než dost. Snaha o zkloubení vintage stylu a moderních hodinek je jako když pejsek s kočičkou dělali dort. Jen jsem čekal, že se to bude tlouct ještě mnohem víc :). Ještě sem přehodím fotky putovních Junkersů. Sice jsou v putovním vlákně, ale odložím si je s dovolením i sem :). Snad se ten double nikoho nedotkne.

Odkaz ke komentáři

Omluva Prischerovi. Ja mu nechtel trolit ve vlakne. Jen uz me ten clovicek rozciloval, jak zase zaplacaval forum. A nemam prehled kdo je vlastne ted mod, ale myslim, ze Prischera byl/je, tak jsem si rikal, ze ty plky muze smazat :)

Odkaz ke komentáři

Kdepak se dá sehnat tahle supr cool Seiko tužka .. Nutně ji potřebuji :-)

Dostal jsem jí při nějakém focení pro Seiko, takže bohužel ti s tím nepomůžu.

Omluva Prischerovi. Ja mu nechtel trolit ve vlakne. Jen uz me ten clovicek rozciloval, jak zase zaplacaval forum. A nemam prehled kdo je vlastne ted mod, ale myslim, ze Prischera byl/je, tak jsem si rikal, ze ty plky muze smazat :)

Od moderování jsem si minimálně na čas dal pauzu. Ale OT mi nevadí, já to časem posunu dál :). Přidávám pár fotek z víkendového focení :) venku.

Putovní Junkers

Testování Crafter Blue

A jedny klasické 65 na odrbaném canvasu od Zrna :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...