Návštěvník Jagman Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Tak pro mě to byl zas jeden z nej filmu uplně jsem tomu propadl hold každej jinak Upraveno 17. října 2013 uživatelem Jagman
cira Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Doporucuju umeni lhat, zajimavy napad na film, clovek se u toho dobre pobavi. Odesláno z mého Nexus 10 pomocí Tapatalk 4
Frantik Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Tos mi neměl dělat, docela návykovka. Při monotónní činnosti to mám jako kulisu a kazím si tím pracovní morálku. Pak si vždycky říkám jestli ty seriály mají smysl, když jsem schopný přelouskat x sérií během pár dní Tak moment. Jak jsem rikal, ze prvni serie dobra, tak druha jeste lepsi :-)))
spineshank Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Tak jsem včera "protrpěl" tuhle zbytečnost...http://www.csfd.cz/film/311783-jako-za-starejch-casu/Nechal jsem se zlákat hercema, neztrácejte tím filmem čas. ...dnes si musím spravit náladu touhle kvalitkou http://www.csfd.cz/film/6444-nelitostny-souboj/jj Nelítostný souboj je super,mám rád filmy M.Manna májí dobře rozpoznatelnej jeho rukopis ,no asi se ho dnes pustím. nebo toto http://www.csfd.cz/film/205734-miami-vice/
Návštěvník Radius Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Klasickej příklad toho, že řídit se nějakejma bodama z CSFD nemá smysl, leda když je to brak pod 40, tak je to jasný Tak pro mě to byl zas jeden z nej filmu uplně jsem tomu propadl hold každej jinak Mám to úpně stejně, Mann je prostě dokonalej, MIAMI VICE, COLLATERAL, HEAT...to jsou pro mě jedny z nejlepších filmů vůbec, od hudby až po jeho jedinečnou digi-kameru, oblíbené noční záběry, oblíbení herci... prostě perfektní.jj Nelítostný souboj je super,mám rád filmy M.Manna májí dobře rozpoznatelnej jeho rukopis ,no asi se ho dnes pustím. nebo toto http://www.csfd.cz/film/205734-miami-vice/
spineshank Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Klasickej příklad toho, že řídit se nějakejma bodama z CSFD nemá smysl, leda když je to brak pod 40, tak je to jasný Mám to úpně stejně, Mann je prostě dokonalej, MIAMI VICE, COLLATERAL, HEAT...to jsou pro mě jedny z nejlepších filmů vůbec, od hudby až po jeho jedinečnou digi-kameru, oblíbené noční záběry, oblíbení herci... prostě perfektní.máme to stejný,ta jeho kamera je prostě geniální,stejně jako ty noční záběry....prostě je to machrco jsem se díval v dohledné době od něj nic nebude,což mě docela mrzí........ale je lepší kvalita jak kvantita
azeppelin Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Tak moment. Jak jsem rikal, ze prvni serie dobra, tak druha jeste lepsi :-)))První série dokoukána, ach ta elektronika. Na seriál fakt dobré.
Ondoni Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 Včera šel první díl dokumentu Domov aneb Kam směřuje naše cesta...příští neděli druhý díl. Úžasné záběry...
whoelse Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 Právě jsem dokoukal tento skvost North of the sun (ke stažení zde)
gandalf Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Včera v noci jsem si pustil film " 2 zbraně" - samá akce, hodně střílení ..... Zde více http://www.csfd.cz/film/313977-2-zbrane/
klobadysek Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Tak Gravity bylo dobrý, ale v IMAXU by to bylo určo lepší. Páč jsem už něco ve 3D viděl a doma provozuju 3D tak musím říct, že to bylo z technickýho hlediska pěkně zvládnutý 3D - asi nejlíp co jsem z hraných filmů (rozuměj nikoliv animovaných či dokumentů ) viděl. Film byl tak akorát dlouhej a vůbec jsem se nenudil. Nevšiml si někdo Clooneyho hodinek, byly to nějaký chrona ale na Moony to nevypadalo?
sibirnaya Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 ja du vecer na Sly&Arnie, juchu. skoda, ze kuci nehrali spolu uz zamlada..
Klotzman Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Homeland už běží ve 3 řadě....jsem to nevěděl, tak mě to potěšilo...
sibirnaya Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 zpet z kina, kuci nezklamali. ma to vtip, ma to akci, ma to naboj, aji trochu naznak deje, za me dobry. kdyz arnie vyndal kulomet z vrtulniku ze stojanu a zacal to kosit z ruky, smal jsem se dojetim na cely kino..
Sedlin Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 (upraveno) zpet z kina, kuci nezklamali. ma to vtip, ma to akci, ma to naboj, aji trochu naznak deje, za me dobry. kdyz arnie vyndal kulomet z vrtulniku ze stojanu a zacal to kosit z ruky, smal jsem se dojetim na cely kino..Expendables 2? to teď někde v kině je? Upraveno 22. října 2013 uživatelem Sedlin
Tomas_2002 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 zpet z kina, kuci nezklamali. ma to vtip, ma to akci, ma to naboj, aji trochu naznak deje, za me dobry. kdyz arnie vyndal kulomet z vrtulniku ze stojanu a zacal to kosit z ruky, smal jsem se dojetim na cely kino.. Taky se na to těším :-) Mě Arnie dojal už v tom filmu "The last stand" nebo jak se to jmenovalo :-)
Sedlin Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 ale prd, Escape Plan Ty voe, dík!!!!!to mě úplně minulo
railmaster Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Taky se na to těším :-) Mě Arnie dojal už v tom filmu "The last stand" nebo jak se to jmenovalo :-)Last Stand - Konečná, v USA vraj prepadák (išla v TV cez víkend), s teatrálnym zloduchom proti viditeľne starnúcemu hrdinovi. Vintage Gatling sa k nemu hodil...
sibirnaya Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 btw, Fifty nosil Panerai, Sly ttam byl v civilu jen chvili a hlavni zlosyn nosil Pateky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se