Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Tak pro mě to byl zas jeden z nej filmu uplně jsem tomu propadl hold každej jinak :)

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Tos mi neměl dělat, docela návykovka. Při monotónní činnosti to mám jako kulisu a kazím si tím pracovní morálku. Pak si vždycky říkám jestli ty seriály mají smysl, když jsem schopný přelouskat x sérií během pár dní :)

Tak moment. Jak jsem rikal, ze prvni serie dobra, tak druha jeste lepsi :-)))

Odesláno

Tak jsem včera "protrpěl" tuhle zbytečnost...

http://www.csfd.cz/film/311783-jako-za-starejch-casu/

Nechal jsem se zlákat hercema, neztrácejte tím filmem čas.

...dnes si musím spravit náladu touhle kvalitkou http://www.csfd.cz/film/6444-nelitostny-souboj/

jj Nelítostný souboj je super,mám rád filmy M.Manna májí dobře rozpoznatelnej jeho rukopis ,no asi se ho dnes pustím. nebo toto http://www.csfd.cz/film/205734-miami-vice/

Návštěvník Radius
Odesláno

Klasickej příklad toho, že řídit se nějakejma bodama z CSFD nemá smysl, leda když je to brak pod 40, tak je to jasný :)

Tak pro mě to byl zas jeden z nej filmu uplně jsem tomu propadl hold každej jinak :)

Mám to úpně stejně, Mann je prostě dokonalej, MIAMI VICE, COLLATERAL, HEAT...to jsou pro mě jedny z nejlepších filmů vůbec, od hudby až po jeho jedinečnou digi-kameru, oblíbené noční záběry, oblíbení herci... prostě perfektní.

jj Nelítostný souboj je super,mám rád filmy M.Manna májí dobře rozpoznatelnej jeho rukopis ,no asi se ho dnes pustím. nebo toto http://www.csfd.cz/film/205734-miami-vice/

Odesláno

Klasickej příklad toho, že řídit se nějakejma bodama z CSFD nemá smysl, leda když je to brak pod 40, tak je to jasný :)

Mám to úpně stejně, Mann je prostě dokonalej, MIAMI VICE, COLLATERAL, HEAT...to jsou pro mě jedny z nejlepších filmů vůbec, od hudby až po jeho jedinečnou digi-kameru, oblíbené noční záběry, oblíbení herci... prostě perfektní.

máme to stejný,ta jeho kamera je prostě geniální,stejně jako ty noční záběry....prostě je to machr

co jsem se díval v dohledné době od něj nic nebude,což mě docela mrzí........ale je lepší kvalita jak kvantita :cheers:

Odesláno

Tak moment. Jak jsem rikal, ze prvni serie dobra, tak druha jeste lepsi :-)))

První série dokoukána, ach ta elektronika. Na seriál fakt dobré.

Odesláno

Tak Gravity bylo dobrý, ale v IMAXU by to bylo určo lepší. Páč jsem už něco ve 3D viděl a doma provozuju 3D tak musím říct, že to bylo z technickýho hlediska pěkně zvládnutý 3D - asi nejlíp co jsem z hraných filmů (rozuměj nikoliv animovaných či dokumentů ) viděl. Film byl tak akorát dlouhej a vůbec jsem se nenudil. Nevšiml si někdo Clooneyho hodinek, byly to nějaký chrona ale na Moony to nevypadalo? 

Odesláno

zpet z kina, kuci nezklamali. ma to vtip, ma to akci, ma to naboj, aji trochu naznak deje, za me dobry. kdyz arnie vyndal kulomet z vrtulniku ze stojanu a zacal to kosit z ruky, smal jsem se dojetim na cely kino..

Odesláno (upraveno)

zpet z kina, kuci nezklamali. ma to vtip, ma to akci, ma to naboj, aji trochu naznak deje, za me dobry. kdyz arnie vyndal kulomet z vrtulniku ze stojanu a zacal to kosit z ruky, smal jsem se dojetim na cely kino..

Expendables 2? to teď někde v kině je?

Upraveno uživatelem Sedlin
Odesláno

Taky se na to těším :-) Mě Arnie dojal už v tom filmu "The last stand" nebo jak se to jmenovalo :-)

Odesláno

Taky se na to těším :-) Mě Arnie dojal už v tom filmu "The last stand" nebo jak se to jmenovalo :-)

Last Stand - Konečná, v USA vraj prepadák (išla v TV cez víkend), s teatrálnym zloduchom proti viditeľne starnúcemu hrdinovi. Vintage Gatling sa k nemu hodil... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...