Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za mě Grand Tour taky parádní, většina z těch "kritiků" si nevidí do huby... Cituji z csfd: Tady se dva chlapy a “transka/lesba”(sestřih podle hrnce, náušnice, hysterické projevy, růžové auto… sorry ale ne) projíždí v super drahých autech (nebo nezrytě vykrádají TG/GT).

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Diamondking napsal:

Fortitude - okolo toho filmu jsou nějaké zmatky:

https://www.csfd.cz/novinky/9952-netflix-zalovan-v-kauze-ztraceneho-filmu/

No těžko říct: Vyšetřování stále probíhá a film zatím čeká na distributora i datum premiéry. Aktuální trailer sice slibuje neurčité „coming soon“, žádný konkrétní termín však oznámen nebyl. Je to vlastně příhodně absurdní osud: Fortitude vypráví o špionech, kteří vyráběli falešné armády, falešné zprávy a falešné filmy, aby oklamali nacisty. A než se dostal k divákům, někdo skutečně ukradl jeho kopii. Snad nebude nakonec podvodné i tvrzení, že snímek opravdu brzy uvidíme v kinech.

Ale tak doufejme, že když už do toho ty prachy nalili, že to nehodí jen tak do koše.

Upraveno uživatelem Klotzman
Doplnění
  • Like 1
Odesláno
21 minutes ago, JakubJ said:

Skyshowtime mám, to skúsim, díky! 👍

Já na to přišel tak, že to v podcastu doporučovali lidi z MI6 jako nejlepší špionážní seriál..

a tahle recenze to popisuje dobře:

Unlike some of the other reviewers, I am British, the old enemy :)

This TV Series is absolutely brilliant. It is a masterpiece spy thriller that delves deeply into the fascinating world of French espionage and counter espionage. The production values are excellent and all of the actors do a stunning job in their roles.

Season one was already an amazing TV production, and the second Season is even better. I cannot recommend this French series enough, for viewers like myself whose French is not great there are options to view the series online with English subtitles. If you like spy dramas or TV series which delve deeply into the human experience then I believe you will love this.

This is one of the best TV series I have watched. Absolutely fantastic.
  • Like 2
Odesláno (upraveno)

Le Bureau des Legendes je absolutní klasika a (nejen u mě) nejlepší špionážní seriál vůbec. První tři série 100 %, ty dvě další z Ruska 90 %. Amíci to převzali/koupili sakumprásk a vytvořili svoji kopii v podobě The Agency, která není úplně blbá, ale srovnat se to nedá.
Jak psal chuckie2, rozhodně francoužštinu a titulky.

Upraveno uživatelem Muffik
  • Like 1
Odesláno

Má to celé jednu dejovú linku, alebo je to oddelené po sériách, alebo dokonca po dieloch? Lebo neviem či sa mi chce začínať niečo čo sa ťahá cez XY sérií 😄 

Odesláno (upraveno)

Jak Le Bureau des Legendes  tak i Fauda musí být jen v originále s titulama,jinak to není 100% zážitek😉

Upraveno uživatelem spineshank
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Ta Fauda je teda nářez! Ten 7 a 8 díl, kterej má varování ohledně násilí a popisuje ten útok 7. října je masakr a fakt jsem to vydejchaval. Dneska to dojedu a dam si voraz chvili a rozjedu Pitavala, což je taková československá Fauda 🙂 

Odesláno
před 22 hodinami, chuckie2 napsal:

Fauda je supr, ty dily z 7.rijna jsou tedy silny...

nicmene jestli chcete jeste o tridu lepsi seros z tajnych sluzeb tohohle strihu, tak tohle: https://www.csfd.cz/film/24985-le-bureau-des-legendes/prehled/

to je naprosta bomba. A doporucuji koukat v originale s titulku...a je to na skyshowtime

Ty jo, úplně mi uniklo, že to má další série. Viděl jsem 1. sérii a super. Dokouknu to.

US verze taky cajk.

Odesláno
před 5 hodinami, JakubJ napsal:

Má to celé jednu dejovú linku, alebo je to oddelené po sériách, alebo dokonca po dieloch? Lebo neviem či sa mi chce začínať niečo čo sa ťahá cez XY sérií 😄 

Řekl bych, že po sériích, i když ty na sebe navazují. Prostě se začni koukat a ono tě to "vcucne". A kdyby ne, tak holt přestaneš, no big deal.

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...