Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podle mě basa za žádný prachy nestojí :-) Můj vrstevník ze sousední vesnice zpronevěřil asi 30 mio, žil si pár let skvěle a pak nafasoval 5 let na tvrdo. Má se vracet někdy za rok podle mě mu do skoku (nebo do chůze :D) nebude ....

Odesláno (upraveno)

Podle mě basa za žádný prachy nestojí :-) Můj vrstevník ze sousední vesnice zpronevěřil asi 30 mio, žil si pár let skvěle a pak nafasoval 5 let na tvrdo. Má se vracet někdy za rok podle mě mu do skoku (nebo do chůze :D) nebude ....

No nevim, podle te jeho knihy i zaberu z konce filmu to nebyl zadnej tvrdej kriminal. Je jasny, ze to asi nebylo jednoduchy, ale presto to za to asi stalo a nijak ho to nezlomilo. A dneska je porad uspesnej a pracuje - radi take lidem v oboru a je dost vyhledavanej  :lol2:

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

No nevim, podle te jeho knihy i zaberu z konce filmu to nebyl zadnej tvrdej kriminal. Je jasny, ze to asi nebylo jednoduchy, ale presto to za to asi stalo a nijak ho to nezlomilo. A dneska je porad uspesnej a pracuje - radi take lidem v oboru a je dost vyhledavanej  :lol2:

To možná jo, ale když si chce prdnout tak to udělá jenom takový něžný:"pššššššš" :D Nene, kriminál néé :-)

Odesláno

A když už do pekla, tak raděj na pěkným koni ?

Já ještě pamatuju makléřský exces po česku, večírek bankovního domu Skala ve stanu na Letný s ledovou fontánou, kterou tekla tequila. Skala ovšem žije v Monaku, krimu se vyhnul a koupil si tančící barák.

Odesláno

Já mám celkem slušnou televizi, takže si myslím, že to bude v pohodě :-)

Ja videl Gravity v kine v normalni verzi a i v 3D a muzu rict, ze klasicke 3D kino stoji za h...o :-) Kazi barvy a to 3D si na 3D jen hraje... Jedine mozne poradne 3D je podle me IMAX... Kazdopadne z pohledu zazitku bylo lepsi Gravity v normalnim kine, nez v tom 3D... a pokud nemas TV s uhloprickou pres 3 metry :-) nebo projektor, tak necekej na 3D modry paprsek a pokud muzes, skoc si do IMAXu nebo do toho obycejneho kina... ten film je moc fajn, ale podle me vizualni stranka a zvuk delaji tak 85 procent tohohle filmecku :-)

Odesláno

Vlk z Wall Street, tříhodinová smršť zábavy, která Vás nenechá oddechnout, Leonid Kapriovič lepší než nejlepší a Scorsese, takže dávám plnej počet bodů!

Odesláno (upraveno)

Vlk z Wall street - když pominu že je to obrovská reklama na prachy :D tak výkon Leonarda skvělej, určitě lepší než v Great Gatsby. Jinak nic moc :( taková OVB (z jinýho oboru) nonstop pařba :D a já OVB nesnášim 

edit: upraveno OBV na OVB

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

OVB :pokey:  :goof:  to joooo..... Ten Sviňák vypadá velice nadějně a každopádně Irvine Welsh je výborný spisovatel, např. zfilmovaný Trainspotting a trojice povídek Acid House :-) což je klasika všech klasik, a můžu doporučit jak filmy tak i knižní předlohy (viděno i přečteno)... pokud Vás samozřejmě takový žánr baví.... REC jsem viděl, i 2ku, a jednička je faaakt dobrá, na to, že to je ohrané téma už milionkrát (a není to zrovna můj nejoblíbenější žánr), tak je výborná kamera (točeno jako vlastní rukou) a lekačky...příznivcům hororů můžu doporučit jednoznačně...a taky novinku The Conjuring (V zajetí démonů) - taky tisíckrát zpracované a natočené téma, ale díval jsem se na to v noci, sám a potmě, dokoukal jsem to kolem 02.00 ráno a pak se mi nechtělo jít do patra do ložnice a vlézt sám do postele...asi jsem na takové filmečky moc citlivý :eek:  

Odesláno

Vlk z Wall Street mě nějak zvlášť neohromil i když to špatné nebylo a Caprio to v podstatě odehraje celé sám, nicméně člověk spíš očekává inteligentnější film a ne zrovna toto mafiánské ztvárnění tohoto businessu. Film byl plný vulgarit, někdy přemrštěných a asi měl za úkol ukázat, že toto zaměstnání je ostudnou skvrnou společnosti bez morálních kvalit. Lepší na to jít rovnou z baru s kamarády než s přítelkyní.

Odesláno

Nahodou se nejedna o pana z kancelare v dolnich brezanech..?

Odesláno

Pavucina snu byla fakt hustej filmek...Moc se mi libila, ale jak MadButcher, opravdu ne kazdemu se asi bude libit...

Odesláno

Dam dalsi skvely co nemusi sednout kazdemu: Exit Wounds (Lovec policajtu), starsi ale s vybornym obsazenim: Steven Seagal, rapper DMX, Michael Jai White (komu to neco rika), Eva Mendes, Jill Hennessy, a taky super dvojka magoru Tom Arnold / Anthony Anderson. Podle me nejlepsi Seagaluv film (a asi taky jeho jediny co ma dej). Nepoustet s dabingem, pouze original EN a s nejakou slusnou sound aparaturou, at si muzete vychutnat DMX verzi "Ain't Sunshine" !!!

http://www.csfd.cz/film/464-lovec-policajtu/

Odesláno

Dneska jsem viděl Escape plan a v podstatě podle očekávání, logika si dala dovolenou, ale to i ve filmech zlaté éry Slye i Arnieho plus konečně ty dva spolu, takže za mě palec nahoru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...