SCIFI Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 (upraveno) Už aby byl další díl True detective, konečně se to začalo rozjíždět a byla nějaká akce taky se těším ale teď hltám pořád Homeland. Je to masakr. Tolik zvratů jsem v žádným seriálu ještě neviděl. Co se může pos.at se pose.e a co nemůže to se taky pose.e. Neuvěřitelnej zcénář ale strašně dobře koukatelný. Začínám třetí serii. Neviděl někdo z vás ten izraelskej originál? Upraveno 15. února 2014 uživatelem SCIFI
vadim6 Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Netfix vypustil House of cards 2.Všech 13 tajlů naráz))
m.n. Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Jen pro pořádek - včera odstartovala nová série House of cards! 6.března bude pokračovat třetí série Suits a 13.dubna začne sedmá série Mad Men. //tak koukám, že Vadim mě HoC předběhl...
sibirnaya Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 ja si jedu svuj House of lies, 3.serie je v plnem proudu..
montemar Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 v kine me tenhle film dost bavil. zitra na hbo. http://www.csfd.cz/film/285419-nic-nas-nerozdeli/
PNS Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 (upraveno) Takže po uheráku si tu na chronomagu nechám doporučit další, tentokrát seriál True Detective- ale běda vám... běda vám...!!! Upraveno 15. února 2014 uživatelem PNS
tombed Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 tombed: ja jsem tam ale porad nepochopil, kvuli cemu po nich ten kartel sel? Pokud mu zaplatili predem, tak kartelu mohlo byt jedno co se s tim nakladakem stalo a pokud ne a kartel si myslel, ze je chteli okrast jeste nez doslo k predani, tak mohli prece radsi zaplatit nez si nechat rezat hlavy, kdyz vicemene dopredu vedeli, ze se pred kartelem neschovaji. kloubik ale oni si prave mysleli ze pojedou na svoje triko a nikdo se to nedozvi. Jeden kseft a hotovo.kloubik - viděl bych to jako the MJ, ale hlavně to myslím v tom filmu není podstatné, jde spíše o "biblické", že za své rozhodnutí, ať je jakékoliv vždycky poneseš důsledky, ať jsou jakékoliv, vždycky tě to dostihne... Jinak ačkoli nejsem serošový tip, nebaví mě čekat na další díl, nebaví mě přijít o posloupnost, vynechám li nějaký díl, nechal jsem se i já strhnout mánií okolo True detective... http://www.edna.cz/true-detective/, někomu to nevyhovuje, ale já noir miluju, a pomalý styl, tíživé vzduch nad všude se rozprostírající rovinou... kua já tu Luisianu úplně cítím, nemluvě o McConaugheyovi, kterého role zastihla v životní formě, zadatně mu sekundujícímu Harrelsonovi... žeru to! Jo a dejte si Sviňáka, McAvoy ještě líp nehrál... http://www.csfd.cz/film/296776-svinak/
marosh Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 (upraveno) Na teho detektiva čučím tež a čuju tak p.i.č.u s ryžu... Upraveno 16. února 2014 uživatelem marosh
Návštěvník tonytrubka Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 True DetectiveBylo to prvně co sem zapochyboval o tom co napsal Ježíšův strejda Karel,Čuk Rorýs zvaný - verbal.Prostě když napíše že se něco vleče jak důchodce do kauflandu tak na tom něco je.Podrobný rozbor tří epizod zde: http://www.csfd.cz/uzivatel/195357-verbal/komentare/ Já se taky dál nedostal.
Radius Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 (upraveno) Včera Temné nebe, spíše nadprůměrný scifi - psycho - horor, nehledě na to, co zase píše zfetovanej verbal, mně se to líbilo, dal bych tomu tak o 10% víc, než csfd. Upraveno 17. února 2014 uživatelem Radius
Návštěvník tonytrubka Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 .....nehledě na to, co zase píše zfetovanej verbal, mně se to líbilo, dal bych tomu tak o 10% víc, než csfd. Ten se s tím nemazlí
Radius Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Dřív mi přišel vtipnej, teď mi přijdou jeho komentáře úplně mimo...
rommir Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Tak já si dal včera první čtyři True detective a nemůžu říct, že by se mi ti nějak vleklo (spíš mi přišla rušivá ta akčnost s motorkářema).Má to atmosféru a tak..., jsem moc zvědavý jaký nestandart z toho nakonec vyleze :-). Zatím *****.
MJ. Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Já sem na ten 4tej díl dostal 2 přehypovaný recenze, takže mě to už tak moc nerozhodilo. Ale tim jak to bylo jiný oproti těm předešlejm dílum, se mi to líbilo.Zvlášť dobrá byla ta pasáž kdy vlezly do toho baráku a od té chvíle až po nastoupení do auta to bylo bez střihu.
sta Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 jdete nekam s tema spoilerama, ja videl jen dva dily a na dalsi dva se chystam :-)
organic Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 ta pasáž kdy vlezly do toho baráku a od té chvíle až po nastoupení do auta to bylo bez střihu.Fakt? To se musím mrknout znovu. BTW dneska by měl být pátý díl.
montemar Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 jo, dneska je pátej dil.. jeste, ze to nekoliduje s ordinací..
montemar Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 fakt nuda.o jediny napeti se snazi zvuk..
El Nano Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 já se teď momentálně nemůžu odtrhnout od seriálu Breaking Bad/Perníkový táta...včera 4 díly, dneska 3 a na další se chystám, hrozný ty seriály...už vím proč jsem se na ně kdysi přestal dívat...ale tenhle je fakt pecka!
MJ. Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Tak mě se ten 5tej díl TD líbil. Začíná se to tříbit a posouvat dál. Tušil sem o co těm dvou poldum jde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se