AndyAaron Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Diky za tip, rad bych to skoukl zitra. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 (upraveno) Zkoušel někdo pilota k novému seriálu http://www.csfd.cz/film/403167-the-man-in-the-high-castle/ ? Mohlo by to bejt celkem zajímavé, jinak je potvrzené natočení celé série. Já to viděl a zatím nevím - včera jsem načal druhej díl, ale přijde mi, že se tam jaksi nic neděje, respektive děje se na několik souběžných dějových linií a každá sama o sobě nějak stagnuje. Uvidíme, jestli se to rozjede. Každopádně to má pěknou výpravu. To vypadá dost dobře. Na to čučíte přes nějaký placený kanál/net bo jsou to "jiné zdroje"? Upraveno 30. července 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Tuším, že na amazonu se na pilot jde kouknout free. Vypadá to zajímavě, snad se to rozjede. Jinak teď jsem dokoukal Jack Strong - Polský film celkem dobrý.... pri bilanci 60x navštěva kina do roka tak nějak vše co mě zajímá vidím na plátně, ale sposta filmů k nám ani nedorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Nezkouknul někdo 7 dní v pekle ? http://www.csfd.cz/film/381757-7-days-in-hell/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 verbal *****43 minut v křeči. A radosti. Radosti z té fantastické kreativity. Rozhodně o tom nic nečtěte a nejdříve si to naprudko pusťte!!! STOP! Říkal jsem, kurva, nic o tom nečtěte! Tak padejte a vraťte se až po zhlédnutí. Já teda po prvních pěti minutách, když se objevil Mekenrou a prdelatá Serena, začal málem gůglit žebříčky ATP s údivem, jak mi jenom takové slavné finále Wimbledonu mezi extravagantní hajzlovou štětkou a retardem, dost připomínajícím Jendu Sněha, mohlo uniknout. A dost. Nemám rád bojlery, tak jen řeknu, že v takové poloze nedávno zavražděného ředitele Noční hlídky už asi jen tak neuvidíte. Naprosto seriózní pseukument a to nejvtipnější, co jsem za poslední dva roky viděl. A ano, jak zde trefně poznamenal nějaký zbuznělý homoromantik, pokud jste funoušci výhradně vyhřátého tumoru Ryčrda Kértise, vyhýbejte se tomu jako Djokovič albánským separatistům a Sampras depilaci.(16.7.2015) ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Tak dneska Kód Enigmy a za mě super. http://www.csfd.cz/film/283747-kod-enigmy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 na dvojce Trainspotting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Obeti Valky na Nova Cinema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Pelíška na CT 1.Nejlepší komedie za posledních pár let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 A hned potom rada Vacátko, další klasika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 vcera jsem sjel Limitless a hodne me to nakoplo a ted je to na markize, doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 a ted je to na markize, doporucuju.suhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Vcera som bol na Divokych historkach a bola to uplna bomba. http://www.csfd.cz/film/373181-divoke-historky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Bude zajímavé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Bude zajímavé...Uff, diky, uplne mi to pripomnelo jak hrozny Le Mans film je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Uff, diky, uplne mi to pripomnelo jak hrozny Le Mans film je.preco sa ti zda hrozny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 preco sa ti zda hrozny?Protoze se tam dve hodiny jezdi autem. Chapu, ze se to nekomu muze libit, ale ja od filmu cekam vic ... to uz se radsi podivam primo na zavod ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 na tohle se těším já.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) na tohle se těším já....mě by hrozně zajímalo, nakolik ten její přerod z vobyčejný holky na takovou pin-up girl byl řízenej plánovaně z její strany (líbilo se jí to) nebo ze strany managementu¨(teď to letí). Neberu v potaz to nechutný zhubnutí následkem drog. Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) Protoze se tam dve hodiny jezdi autem. Chapu, ze se to nekomu muze libit, ale ja od filmu cekam vic ... to uz se radsi podivam primo na zavod ...tak to si asi nevidel Titanic, tam sa cely den potapa nejaka lod.ved co si cakal od Le Mans, nejake prestrelky? ja preto nechodim na filmy o fotbale, lebo ma to tiez neberie, takze ta chapem, ze ked nie si na auta....ja som to videl este ako chlapec v panoramatickom kine a bol to pre mna uzasny zazitok, tie auta sme museli hladat aj na fotke a nie ze film, a zvuk a Steve...Jeho Bullit je nezabudnutelny! Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se