tano Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Mne se libilo toto: rekneme trochu jiny pohled na tuto branzi. http://www.csfd.cz/film/279519-jeden-musi-z-kola-ven/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Miluj souseda svého mne bavilo moc, Jeden musí z kola ven - dobrý a Sicaria už bych si podruhé nepustil. A ještě k tomu Stážistovi....vím, že scénář byl, řekněme, plitký...ale mě bavila ta pozitivita filmu jako komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Suburra 1* .... díky za tipSherlock včera .... totální zklamani Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 http://www.csfd.cz/film/377462-wood-job/prehled/Kdyby jste někdo hledal naprostou oddechovku v japonském podání, tak doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 predevcirem sem dal v emirates madmaxe a muzu rict, ze takovou kravinu a slataninu sem uz dlouho nezral. pak sem ale sjel martana a ten film je paradni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) predevcirem sem dal v emirates madmaxe a muzu rict, ze takovou kravinu a slataninu sem uz dlouho nezral. pak sem ale sjel martana a ten film je paradni..Mad max na tom malym displayi nemuze bejt dobrej ... Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Suburra super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Včera jsem stihl dva kousky:Victoria - dost pozvolný rozjezd, ale pak to vezme hodně slušný spádRevenant - skvělá podívaná, Leo válí o tom žádná, ale přišla mi zbytečně napálená stopáž, mohlo to mít klidně o půl-třičtvrtě hodiny míň a film by moc neutrpěl ba naopak Dneska se chystám na Sicario a Suburra. Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Konečně Spectre...a jsem moc spokojenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 ...asi to tu jiz nekolikrat zaznelo, ale jelikoz miluju gangsterky, tak AMERICAN GANGSTER je velice zajimavej film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) predevcirem sem dal v emirates madmaxe a muzu rict, ze takovou kravinu a slataninu sem uz dlouho nezral. pak sem ale sjel martana a ten film je paradni.. Hele nejsem si jist jestli je to i pripad Emirates, ale vetsina aerolinek maj ty filmy silne zcenzurovany (nevim jak v F:)) a zrovna u Madmaxe to musi bejt dost zasadni..EDIT: No doprdele, petitisicej prispevek a takova blbost. Nemam chlastat:) Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 http://www.csfd.cz/film/377462-wood-job/prehled/Kdyby jste někdo hledal naprostou oddechovku v japonském podání, tak doporučuji.Už to stahuju, díky za tip, večer koukenem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Tak u mě Sicario rozporuplný - natočený výborně, akční scény super, napětí hustý, ale od scénáře jsem čekal víc, ten konec mě zklamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Hele nejsem si jist jestli je to i pripad Emirates, ale vetsina aerolinek maj ty filmy silne zcenzurovany (nevim jak v F:)) a zrovna u Madmaxe to musi bejt dost zasadni.. Madmax - miluju Toma Hardyho, nicmene Madmax je opravdu nemecka Kobra 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Jo komu chybí Sága Norén, může se podívat na http://www.csfd.cz/film/230172-arn/prehled/ Je to dobrej film a opravdu se ukáže, že Sága byla držka už zamlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Tak jsme volno uzavřel http://www.csfd.cz/film/256074-pod-vlivem-lasky/prehled/stopáž 237 minut , země původu Japonsko.Suburra mi nedávno ukázala, jak se dá natočit film o mafii a vůbec to nemusí být made in USA s De Nirem.Jack Strong byl výborné špionážní drama... ...z Polska.Všechno docela překvapení, a ještě bych tak chvilku mohl pokračovat.To je podobné překvapení z Japonska, takový kočkopes, který vůbec neumím zařadit. Komedie, drama, kdo ví co ještě.Ale je to jízda, co mě nenudila ani chvilku a i na poměry csfd se na tom shodlo nečekaně mnoho lidí.Za sebe doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Hele nejsem si jist jestli je to i pripad Emirates, ale vetsina aerolinek maj ty filmy silne zcenzurovany (nevim jak v F:)) a zrovna u Madmaxe to musi bejt dost zasadni..EDIT: No doprdele, petitisicej prispevek a takova blbost. Nemam chlastat:)krve bylo dost, vo tom zadna, ale jinak nuda nuda sed sed, dej vo nicom, zapletka vo nicom, postavy jednaly zkratkovite, ty blbci pri skoku o tyci z auta na auto mi prisli spis jako komici, basak na spagatech... boha jeho, to fakt byla kravina. a to muj oblibeny film je Rambo 3, 4, rychle a zbesile a podobny hovadiny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Dokoukali jsme s manželkou americkou verzi seriálu Zločin (The Killing) http://www.csfd.cz/film/294212-the-killing/prehled/ existuje i severská verze http://www.csfd.cz/film/252824-zlocin/prehled/. Zápletka se nám hodně líbila. Postavy mají své osudy a role. Vždy se objevil další díl do skládanky. Seriál má 13 epizod, ale celý příběh by byl lepší jako nějaká minisérie cca 7 dílů, pak by to bylo akorát. Ve spoustě epizod plácají o ničem. Doporučuji Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem Jimmy-Jimmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Jen tak přepínám bednu, a na Film + běží Dealer. Úplně stejnej scénář jako původní Dánská verze, ale tenhle je z Londýna a s jinými herci, samo. Jo, a je z roku 2012. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Já včera rozkoukal Revenant, s lehkou skepsí po pár přečtených recenzích a názorech, a jsem nadšenej. Skvělej film, vizuální orgie. Nechápu, že se to někomu nelíbilo. Akorát jsem byl utahanej, tak si dám druhou půlku až dneska a vůbec nebudu číst, co se tady píše, abych se náhodou nedozvěděl, jak to dopadne. A medvědí útok byl ultimátní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se