spineshank Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Zeptám se,dlouho jsem odkládal seriál Vikingové a dal s velkým úsilím první sérii Můj dotaz,budou další série výrazně lepší nebo stejné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Tak první byla super, takže jestli te to nechytlo, tak je to asi pase :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Koukám na Robin Hood /2018/ - co k tomu říci? Snad jen to, že místo karabin používají luky, jinak SEALs jak vyšitý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Nemělo to s Robin Hoodem nic společného :-( Koukám na Robin Hood /2018/ - co k tomu říci? Snad jen to, že místo karabin používají luky, jinak SEALs jak vyšitý :-)Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Tak první byla super, takže jestli te to nechytlo, tak je to asi pase :-)diky Franto,já to tak nějak tušil ,takže půjdu na něco jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 True Detective... to je jako konec?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 True Detective... to je jako konec?!Treti rada podle me nejslabsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 True Detective... to je jako konec?!Jak konec? Poslední osmý díl půjde zítra. Každopádně se mi to vůbec nelíbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Ajo, já myslel že je to takový otevřený jakože konec. Asi tím, jak to spadlo do příběhového stereotypu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Složka 64, diky za tip. Tohle urcite dam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Tak se přidávám a chvalim,Složka 64 nejlepší díl série a pěkná podívaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Zeptám se,dlouho jsem odkládal seriál Vikingové a dal s velkým úsilím první sérii Můj dotaz,budou další série výrazně lepší nebo stejné ?Zkus Last Kinkdom prislo my to koukatelnejsi a taky vikingska tematika. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Dávám si podruhé Gomoru a A prokládám poněkolikáté s Band of brothers Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Já nevim, po první sérii Punishera a krásným masakrování je ta druhá řada nějaká vyměklá...Takhle si komiksáckýho Franka moc nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Dostal jsem tip na Peaky Blinders, videl někdo?https://www.csfd.cz/film/330877-peaky-blinders-gangy-z-birminghamu/prehled/vyborny serial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Mám to na disku, ještě jsem se k tomu nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Koukám na nový Das Boot, i když to nemá moc vysoký hodnocení a zatím po 2 dílech jsem spokojenej. Stejně jako Petersenův film z 80. let je to natočený podle Buchheima, ale tentokrát nejen podle knihy Das Boot ale i podle o dvacet let mladší knihy Die Festung (která u nás nevyšla). Není to primárně ponorkový seriál, hodně děje se odehrává v Lorientu.https://www.youtube.com/watch?v=lfAKqByDEts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Včera jsem zkouknul film Vlákna (Threads), jestli někomu chybí pořádná depka, doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Koukám na nový Das Boot, i když to nemá moc vysoký hodnocení a zatím po 2 dílech jsem spokojenej. Stejně jako Petersenův film z 80. letA má to trochu spád? Jelikož Le Mans a das Boot jsou pro mě strašně usínací filmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se