Zlý Jabko Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Užívám si Good Omens, tu knížku si pak projedu jen pro ty fóry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Ta knizka nema chybu, tu ja miluju od mala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Poslední díl černobylu topka. Dalo se to zhltnout na jeden nádech. Zpočátku se mi astronomicky vysoká hodnocení nezdála, ale 95% bych s klidným svědomím udělil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Celý ten Černobyl je fakt neskutečný, lepší seriál jsem neviděl a závěrečný díl neměl chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 (upraveno) Tak zaver pro me malinko nudnejsi nez ten zbytek. Ty prvni ctyri dily to byla jizda, konec a soud dobry, ale...... :-) Ale jinak fantastická série. Upraveno 5. června 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Ja som práve čakal, že koniec už bude nodný, ale príjemne ma prekvapili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Nevite kde se da socnout film Ivan? https://www.csfd.cz/film/576083-ivan/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Jinak dva typy: https://www.csfd.cz/film/617745-zena-na-valecne-stezce/prehled/ https://www.csfd.cz/film/512866-kursk/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Po třech dílech Černobylu říkám dobrý. Ale určitě ne na 97%. Rozhodně to podle mě není lepší jak třeba Bratrstvo neohrožených, když už bych měl hledat z produkce HBO Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Právě teď na Nova Cinema Sexmise...... opět ji shledávám nadčasovou.... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Nechyběla v Černobylu fáze, kdy se povedlo vytvořit "sarkofág"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Nechyběla v Černobylu fáze, kdy se povedlo vytvořit "sarkofág"?Ano sagkofagu ktery byl postaven jeste v roce 1986 a ktery v roce 2016 nahradil novej kterej ma vydrzet sto let se tam tvurci nevenovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 (upraveno) Chernobyl u mne v TOPu. Nejvic se mi libila tusena pritomnost strachu u soudu, politbiro i kgb v pozadi a neuveritelny tlak na obsluhu elektrarny. Zahrany paradne. Upraveno 6. června 2019 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Jsem včera zkoukl Trhlinu a nevim nevim. Protože jsem četl knihu, tak to byla pro mě taková hraná ilustrace, ale kdo nezná předlohu, tak z toho asi bude rozpačitý. Šťavnaté situace z knihy ani pořádně nedokázali použít, je to takový jalový a celkově to vypadá jak točený na první dobrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Černobyl mě nadchnul. Seriál bezvadnej, úplně mě dostala ilustrační fáze u soudu, to jsem fakt ocenil, jak bezvadně Legasov vysvětlil, co se stalo, že to musel pochopit i úplnej dement.Za těch pár tejdnů jsem načet tuny informací, koupil dvě knihy (Modlitba za Černobyl je hroznej masakr), i oficiální zprávu z Vídně stáhnul.. fakt dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Zacal jsem sledovat na doporuceni nejen mistnich Gomoru, neni to vubec spatny. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Černobyl mě nadchnul. Seriál bezvadnej, úplně mě dostala ilustrační fáze u soudu, to jsem fakt ocenil, jak bezvadně Legasov vysvětlil, co se stalo, že to musel pochopit i úplnej dement.Za těch pár tejdnů jsem načet tuny informací, koupil dvě knihy (Modlitba za Černobyl je hroznej masakr), i oficiální zprávu z Vídně stáhnul.. fakt dobrý!+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Uspech Cernobylu je zasluzeny,... nenapada ma co tomu serialu vytknut. Som zvedavy kto sa to tema pokusi nejako dalej vytazit a ako sa s tym popasuje, latka je vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Já nebyl doma a tak se na poslední díl chystam s drahou až dneska. Sem napnutej jak struna Za mě tenle počin asi těžko někdo/něco překoná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se