organic Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Radši se netěš. Prej je to mexická country telenovela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Radši se netěš. Prej je to mexická country telenovela.tak to bude boží .... úměrný mýmu věku ....koupím si smradlavej popcorn, aby si spoludiváci užili + nasycenou cokacolu a budu říhat blahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 tak pak rekni, jestli's neusnuls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 tak úplná telenovela to nebyla ..... obzvlášť ta mexická část ..... vona ta romantika sylvestrovi moc nejde ...... každopádně pro rambo fans je to takříkajíc povinnost shlédnout, páč v dalším dílu by mu už bylo devadesát *ani sem si nevšim co měl za hodinky ..... nějaký černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Rozkoukat jsem Město na kopci a docela dobrý. https://www.csfd.cz/film/691969-mesto-na-kopci/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Making a Murderer. Včera sem to na hotelu vomylem (v domnění, že je to klasickej 1-dílnej dokument) rozkoukal, sem u 6. dílu a napnutej jak guma u trenclí. Hodně dobrý! Doporučuju si borca negooglit, ať nepřijdete vo překvápko. https://www.csfd.cz/film/418072-making-a-murderer/komentare/ diky za tip, tyhle doku ze zivota me bavi nejvic, doporucuju vsem stejne zamerenym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Po Mindhunterovi jsem presedlal na oddychovku a dávám The Boys https://www.csfd.cz/film/657621-the-boys/prehled/Je to pecka. Kdo ma plný zuby všech priposranejch marvelovskejch superhrdinu, bude nadsenej :-) Ja sem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Po Mindhunterovi jsem presedlal na oddychovku a dávám The Boys https://www.csfd.cz/film/657621-the-boys/prehled/Je to pecka. Kdo ma plný zuby všech priposranejch marvelovskejch superhrdinu, bude nadsenej :-) Ja sem!The Boys jsou skvělí. Ten Mindhunter mě ve druhé sérii nenadchl. Od pátého dílu se to táhlo a nemělo to šťávu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 No do dvojky Mindhuntera taky uz nepůjdu. Mam stazeno Fauda a Yellowstone, tak uvidime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Já se moc těším na BOYS S02 - protože ten závěr byl fakt pecka Jo a včera jsem viděl toto: https://www.csfd.cz/film/564912-anna/komentare/ a za mě docela dobrý. Něco jako Red Sparrow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Včera jsem byl na Slunovratu a hned jak to skončilo jsem si říkal "co jsem to kua akorát viděl?" Hodně ulítlej film, ale v dobrým, líbilo se mi to...od rána na to musím myslet a zřejmě to ještě chvíli z hlavy nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 (upraveno) Som si konecne pozrel John Wick III Parabellum. Uvod super, koniec super. Prostriedok filmu uplne zruinovala Hale Berry. odporucam aj toto, aj ked nie ste fanusik motocyklov. je to ostrovna specialita, pre nas neuveritelne. Ked uvazim ze taky John McGuiness je o rok starsi ako ja a stale jazdi TT.. Upraveno 23. září 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Rozkoukat jsem Město na kopci a docela dobrý. https://www.csfd.cz/film/691969-mesto-na-kopci/prehled/A já nevím, zdá se mně to zatím takový uřvaný, nezáživný a nenapínavý. Mám tomu dát šanci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 No do dvojky Mindhuntera taky uz nepůjdu. Mam stazeno Fauda a Yellowstone, tak uvidime :-)Franto, Fauda obě série naprosto peckovní,hlavně to dej v origo zvuku,ne angl.....už se natáčí 3.série Mindhunter určo dej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 A já nevím, zdá se mně to zatím takový uřvaný, nezáživný a nenapínavý. Mám tomu dát šanci?Dost věcí jsem prošel a zoufale jsem hledal něco koukatelného. Tohle je první věc, která mi přišla pod ruku a byla stravitelná. Jsem zatím u třetího dílu a asi to dorazím. Prý to má ale blbě otevřený konec, psali na ČSFD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Tak dneska Ad-Astra. Jak jsem byl natesenej z traileru, tak me prekvapila kritika v Odvaznych palcich minuly tyden. Rekl jsem si, udelam si vlastni nazor. Ukecana filozoficka sci-fi. 6.5/10. Nabarvene ptace ve mne zanechalo hlubsi dojem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 (upraveno) Dost věcí jsem prošel a zoufale jsem hledal něco koukatelného. Tohle je první věc, která mi přišla pod ruku a byla stravitelná. Jsem zatím u třetího dílu a asi to dorazím. Prý to má ale blbě otevřený konec, psali na ČSFD.Njn, já mám někdy pocit, že už sem všechno zajímavý viděl. No nic, zkusím to eště někde splašit s titulkama, ten dabing je strašnej. Upraveno 23. září 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Wu tang je koukatelny, zatím baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Rambo parada, celou druhou pulku filmu sem se smal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batman* Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Koukátě někdo aktuálně na McMafia? Za mě supr seriál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se