Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

tak úplná telenovela to nebyla ..... obzvlášť ta mexická část ..... vona ta romantika sylvestrovi moc nejde :D ...... každopádně pro rambo fans je to takříkajíc povinnost shlédnout, páč v dalším dílu by mu už bylo devadesát

*ani sem si nevšim co měl za hodinky ..... nějaký černý

Odesláno

Making a Murderer.

Včera sem to na hotelu vomylem (v domnění, že je to klasickej 1-dílnej dokument) rozkoukal, sem u 6. dílu a napnutej jak guma u trenclí. Hodně dobrý!

Doporučuju si borca negooglit, ať nepřijdete vo překvápko.

https://www.csfd.cz/film/418072-making-a-murderer/komentare/

diky za tip, tyhle doku ze zivota me bavi nejvic, doporucuju vsem stejne zamerenym

Odesláno

Po Mindhunterovi jsem presedlal na oddychovku a dávám The Boys https://www.csfd.cz/film/657621-the-boys/prehled/

Je to pecka. Kdo ma plný zuby všech priposranejch marvelovskejch superhrdinu, bude nadsenej :-) Ja sem!

The Boys jsou skvělí. Ten Mindhunter mě ve druhé sérii nenadchl. Od pátého dílu se to táhlo a nemělo to šťávu..
Odesláno

Včera jsem byl na Slunovratu a hned jak to skončilo jsem si říkal "co jsem to kua akorát viděl?" :eek: Hodně ulítlej film, ale v dobrým, líbilo se mi to...od rána na to musím myslet a zřejmě to ještě chvíli z hlavy nedostanu

Odesláno (upraveno)

Som si konecne pozrel John Wick III Parabellum. Uvod super, koniec super. Prostriedok filmu uplne zruinovala Hale Berry.

odporucam aj toto, aj ked nie ste fanusik motocyklov. je to ostrovna specialita, pre nas neuveritelne. Ked uvazim ze taky John McGuiness je o rok starsi ako ja a stale jazdi TT..

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

No do dvojky Mindhuntera taky uz nepůjdu. Mam stazeno Fauda a Yellowstone, tak uvidime :-)

Franto, Fauda obě série naprosto peckovní,hlavně to dej v origo zvuku,ne angl.....už se natáčí 3.série :clap:

Mindhunter určo dej :cheers:

Odesláno

A já nevím, zdá se mně to zatím takový uřvaný, nezáživný a nenapínavý. Mám tomu dát šanci?

Dost věcí jsem prošel a zoufale jsem hledal něco koukatelného. Tohle je první věc, která mi přišla pod ruku a byla stravitelná. Jsem zatím u třetího dílu a asi to dorazím. Prý to má ale blbě otevřený konec, psali na ČSFD.

Odesláno

Tak dneska Ad-Astra. Jak jsem byl natesenej z traileru, tak me prekvapila kritika v Odvaznych palcich minuly tyden. Rekl jsem si, udelam si vlastni nazor. Ukecana filozoficka sci-fi. 6.5/10. Nabarvene ptace ve mne zanechalo hlubsi dojem...

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Dost věcí jsem prošel a zoufale jsem hledal něco koukatelného. Tohle je první věc, která mi přišla pod ruku a byla stravitelná. Jsem zatím u třetího dílu a asi to dorazím. Prý to má ale blbě otevřený konec, psali na ČSFD.

Njn, já mám někdy pocit, že už sem všechno zajímavý viděl. No nic, zkusím to eště někde splašit s titulkama, ten dabing je strašnej.

Upraveno uživatelem Zmizík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...