Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, Hanebný pancharti jsou fakt dobrý - i když (stejně jako před lety s Pulp Fiction) jsem to viděl v mírně podroušeném stavu a až při druhém shlédnutí za střízliva jsem si film pořádně vychutnal.

Odesláno
Já už to nevydržím :crybaby: !

Včera jsem Avatara 3D konečně viděl. Ano, dabing průměr, příběh je jednoduchý, postavy černobílé až by se dalo by se říct, že je to klišé. Ovšem pánové, já se bavil. já se neuvěřitelně, neskutečně a naprosto dokonale bavil. Ten film dokázal něco, o čem jsem si myslel, že je to dávno pohřbeno v minulosti.Děj mě totiž naprosto pohltil. Já totiž ten film neviděl, já ho prožíval. Byl jsem přímo tam, na planetě Pandora. Cítil jsem vodu, vítr , dotýkal se, vnímal ten svět. Vrátil jsem se do časů dětství, kdy člověk dýchal s hrdinou. Sakra, já seděl v kině a jenom jsem se okouzleně usmíval, chvílemi jsem byl naměko,

nebo držel ruce v pěst a ani nedýchal. Vzpomeňte si, když vám bylo 12 a fandili jste v kině Indymu, Lukovi Skywalkerovi, E.T.mu nebo třeba Rambovi. Je mi 31 a já byl na ten večer zase malej kluk. Když přišly titulky, ani se mi nechtělo z kina a nebyl jsem sám. Uff, musel jsem se podělit :smile_anim:

Odesláno (upraveno)
Včera jsem Avatara 3D konečně viděl. Ano, dabing průměr, příběh je jednoduchý, postavy černobílé až by se dalo by se říct, že je to klišé. Ovšem pánové, já se bavil. já se neuvěřitelně, neskutečně a naprosto dokonale bavil. Ten film dokázal něco, o čem jsem si myslel, že je to dávno pohřbeno v minulosti.Děj mě totiž naprosto pohltil. Já totiž ten film neviděl, já ho prožíval. Byl jsem přímo tam, na planetě Pandora. Cítil jsem vodu, vítr , dotýkal se, vnímal ten svět. Vrátil jsem se do časů dětství, kdy člověk dýchal s hrdinou. Sakra, já seděl v kině a jenom jsem se okouzleně usmíval, chvílemi jsem byl naměko,

nebo držel ruce v pěst a ani nedýchal. Vzpomeňte si, když vám bylo 12 a fandili jste v kině Indymu, Lukovi Skywalkerovi, E.T.mu nebo třeba Rambovi. Je mi 31 a já byl na ten večer zase malej kluk. Když přišly titulky, ani se mi nechtělo z kina a nebyl jsem sám. Uff, musel jsem se podělit :smile_anim:

Naprosto souhlasím s výše napsaným. Byla to bomba, půjdu ještě jednou. Doporučuju IMAX, to 25m vysoké plátno má opravdu v tomto případě smysl.

edit:překlep

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno
byl jste nekdo v normalnim kine na 3D? ja do IMAXu nemuzu, bolej me z toho oci. pritom ve Francii ve Futuroscopu mi to nevadilo.

Slyšel jsem od 3 lidí, že byli na 3D mimo Imax a prej to bylo super. Jen je to prej trošku tmavší, než normální film.

Odesláno
byl jste nekdo v normalnim kine na 3D? ja do IMAXu nemuzu, bolej me z toho oci. pritom ve Francii ve Futuroscopu mi to nevadilo.

Včera na floře v 3D digital.. Zpočátku to neni moc příjemný ale za chvilku se to srovná, ale to mám v IMAXU taky. Jinak neni to tak obrovský, takže by ti to nemuselo být tak nepříjemný. 3D funguje stejně dobře jako v IMAXU. Avatar je "impressive" zážitek :thumbsup_anim:

Odesláno
Včera jsem viděl Hanebný pancharty od Tarantina a opět mne nezklamal.

Životní role Brada Pitta. (doufám, že se to tak nějak píše)

Doporučuji všem co chtějí na chvíli zapomenout na vánoční slátaniny a romantické komedie.

:suicide_anim: :gun_bandana: :wheelchair:

Jooo :thumbsup_anim: přesně tak.... typický Tarantino + netypický Pitt - a ono to funguje.... chvílema jsem ani nedutal a chvílema jsem se řezal smíchy....

Odesláno

Futuroscope používá tekutý krystaly v brejlích při synchronizaci a vysílání pohledu a trigonometricky, při vysoký frekvenci, propouští info kam se díváš. IMAX technologie promítá na plátno přes dva projektory, kde každej má jinej polarizační filtr (vertikální a horizontální) to samý je i v brejlích, takže do každýho voka ti jde jen ten pravej vobraz a hlava ti to už nějak do toho 3D složí, navíc má daleko větší formát..atd. což je taky důležitý. Poslední a nejblbější je princip takový tý dětský hračky...červený a modrý brejle, myslím, že se tomu říká anaglyf. Jestli se ti při těchto dvou posledních projekcích dělá šoufl, je si potřeba zvyknout, nebo sedět přímo v ose promítacího plátna.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak jste mě namlsali, že jsem si zrovna koupil lístky na Avatar na zítra. :thumbsup_anim:

Odesláno
To sa vobec da? Titulky v 3D nevidiet. Iba ak by to dali v eng.

Da, ono i v tom Avataru je tak ctvrtina doby s titulkama, mluvi totiz pandorsky. :)

A co se tyka Avatara, tak pro me zklamani a to jsem byl ze vsech recenzi pripraven na opravdu prostoduchy pribeh. I pres to zpracovani (tech 500 milionu dolaru na tom fakt je videt) jsem se nedokazal vzit do pribehu o Pocahontas kombinovane se Smoulama.

Odesláno
Máš se na co těšit, je to fakt dobrý (pro mě)

Až to zkoukneš napiš jak se ti to líbilo. :suicide_anim: :gun_bandana: :wheelchair:

Tak včera se konečně poštěstilo a mrknul jsem se na ně.No mazec :thumbsup_anim:

Odesláno

The Blind Side... chlapi, mě ten příběh docela dostal, po všech stránkách. Jestli to je těma vánocema? Na konci jsem zamáčkl slzu.

Pak jsem si uvědomil, že jsem o letošních vánocích možná zažil něco na podobný způsob. Přítel a přítelkyně mých ratolestí pocházejí z takových rodinných poměrů, že jsou na vánoce sami. Fakt je, že spoustu času tráví a nocují u nás doma. Takže když nás letos u štědrovečerního stolu bylo místo pěti sedm, tak mě to vůbec nerušilo a měl jsem z toho docela dobrý pocit ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...