organic Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Přídám zde své slovo do pranice. Neznám předchozí dílo Terrence Mallicka ale Strom života, který jsem zhlédl o víkendu mě nemile překvapil. Rádoby intelektuální složitá podívaná, chvílemi se rozplizující do lyrických scén, pro mě težko pochopitelných. Ani jsem nezjistil, který z těch tří bratří vlastně umřel. Semo tamo zajímavý záběr, pěkný výkon toho kluka, ale prostě se mi to nelíbilo. A to nejsem moc náročný divák.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 A jestli sis vsim, tak mel Bratt P. v zaverecny scene na ruce Pateky. Dobre si tam zijou, v ty Americe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Přídám zde své slovo do pranice. Neznám předchozí dílo Terrence Mallicka ale Strom života, který jsem zhlédl o víkendu mě nemile překvapil. Rádoby intelektuální složitá podívaná, chvílemi se rozplizující do lyrických scén, pro mě težko pochopitelných. Ani jsem nezjistil, který z těch tří bratří vlastně umřel. Semo tamo zajímavý záběr, pěkný výkon toho kluka, ale prostě se mi to nelíbilo. A to nejsem moc náročný divák.. Já to sem ani nedával, koukal jsem na to někdy v září, ale takovou pseudointelektuálskou s....u jsem už dlouho neviděl. Napsal bych to asi stejně jako ty akorát s doplněním, že na tohohle režiséra si budu dávat bacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 na Brada mi nešahejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 A jestli sis vsim, tak mel Bratt P. v zaverecny scene na ruce Pateky. Dobre si tam zijou, v ty Americe. Jojo, to bych nebyl chronomagor, abych si té chyby ve skriptu nevšiml. Celou dobu měl na ruce nějaké hranaté zlaté vintáže a v závěrečné scéně měl Nautily. To asi vyfasoval v tom intelektuálním pseudonebi nebo co měla ta plážová scéna znamenat...Jinak jsem rád, že nejsem sám, kdo ten film nepochopil a nevstřebal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 Napsal bych to asi stejně jako ty akorát s doplněním, že na tohohle režiséra si budu dávat bacha. Musim se ozvat; je to muj nejoblibenejsi reziser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 http://www.bontonland.cz/marketa-lazarova-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 Musim se ozvat; je to muj nejoblibenejsi reziser. To je možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) To je možný. Já se taky ozývám, floutku . Byli jsme na něm s přítelkyní v kině, neříkám, že všemu jsem porozumněl, ale přišlo mi to krásný. Včetně toho otce, kterej zřejmě nic na světě nedokázal a zlost si vylíval na dětech. Něco o tom vím, k tomu nádherná hudba, vynikající Brad. Jasně, zdlouhavé to bylo, ale mi se to líbilo. Chci se na to podívat v brzké době znovu, protože u některých filmů zjišťuju, jak jsou scény geniálně provedeny, až když to vidím potřetí a nebo počtvrté. Ale co si budem povídat, Blade Runnera ikdyž vidím po x-té, tak tam najdu něco nového. Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 Já se taky ozývám, floutku . Byli jsme na něm s přítelkyní v kině, neříkám, že všemu jsem porozumněl, ale přišlo mi to krásný. Včetně toho otce, kterej zřejmě nic na světě nedokázal a zlost si vylíval na dětech. Něco o tom vím, k tomu nádherná hudba, vynikající Brad. Jasně, zdlouhavé to bylo, ale mi se to líbilo. Chci se na to podívat v brzké době znovu, protože u některých filmů zjišťuju, jak jsou scény geniálně provedeny, až když to vidím potřetí a nebo počtvrté. Ale co si budem povídat, Blade Runnera ikdyž vidím po x-té, tak tam najdu něco nového. Tak to já si dám raději Byl jednou jeden život a k tomu paralelně třeba Světlušky v zahradě a mám tam v podstatě všechno, o čem píšeš. A jako vynikajícího Brada si přimyslím jeho poslední scénu v Sedm. Ale tohohle kumštylibříka Malicka už raději nikdy... Ale jinak kluci, jak říkala moje babička: Proti gustu, žádný dišputát". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 To jsme to dopracovali, když Ty, takovej estét, nerozpozná velkolepost tohoto díla Jsi si u mě posral a počkej, až to řeknu libovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 To jsme to dopracovali, když Ty, takovej estét, nerozpozná velkolepost tohoto díla Jsi si u mě posral a počkej, až to řeknu libovi. A teď si ještě ke všemu představ, že je tu taková možnost, že se pleteš ty. I když uznávám, že je to možnost vyloženě zanedbatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 A teď si ještě ke všemu představ, že je tu taková možnost, že se pleteš ty. I když uznávám, že je to možnost vyloženě zanedbatelná. Já tady chtěl hodit původně nějakej pěknej film, co mě zaujal, ale už nemám chuť . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 Já tady chtěl hodit původně nějakej pěknej film, co mě zaujal, ale už nemám chuť . Nedělej Zagorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) Omlouvám se, že se vetřu do diskuse, ale ač mám Brada taky celkem rád, tak Strom života byl po dlouhé době film, který jsem nedokoukal, jelikož už to bylo na mě moc. Vizuálně možná dobrá podivaná, ale děj jsem nějak nepochytil. A to mám intelektuálně náročnější filmy v oblibě. Jít na to do kina tak se asi Z poslední doby mě zaujali především Správci osudu s Mattem Damonem, zajímavým způsobem natočená romantika Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Nazdarek budikari, pro mne je nej z nej Bratrstvo neohrozenych, Hanebny parchanti, Dopisy z Iwo Jimmy a na vrcholu je nej pohadka vsech dob S certy nejsou zerty, bo co herec, to exelentni vykon a hlasky, ktere ji nikdy nezmizi a lide je pouzivaji, ani o tom nevedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Já to sem ani nedával, koukal jsem na to někdy v září, ale takovou pseudointelektuálskou s....u jsem už dlouho neviděl. Napsal bych to asi stejně jako ty akorát s doplněním, že na tohohle režiséra si budu dávat bacha. to ani nemusíš, má celkem dlouhý pauzy mezi tím co natočí. Asi ten film málokdo pochopil, pro mě to bylo vo zmaru křesťanskýho modelu rodiny a jeho hodnot. a vo zbytečný energii vynaložený pro jeho udržení.....hodně hodně zbytečně vyplejtvaný energie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Poraďte prosím nějakou komedii, kde člověk vypne mozek a prostě se baví. Něco jako pařba ve vegas a HK..Včera jsem za tímto účelem koukal na Final Destination 5 a fakt kokotina, 5x vyvařený starý fusakle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Šéfové na zabití-celkem svěží film http://goo.gl/a0OyK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 kdo má rád Alejandra G. I?árritu (Amores Perros, 21 gramů, Biutiful), nenechá si dnes ujít na Nova Cinema Babel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se