Ludwig Wittgenstein Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Ano, zrovna jsem chtel rict, ze se tam vubec nestrili a skoro to vypada, ze se bohuzel ani nezacne. Kdyz to srovnam s dnem nezavislosti, tak je to vylozene nuda ;-) Tak vezmu to jako žert, protože jen málo filmů nenávidím víc, než Den nezávislosti. Ale možná jsem přišel na to, co mně na tom filmu vadí především. Ta řada "komunikačních" tónů nepříjemně připomíná znělku komunistickejch Aktualit...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Na dvojce právě začíná Tokio!
quaero Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Tak vezmu to jako žert, protože jen málo filmů nenávidím víc, než Den nezávislosti. Ale možná jsem přišel na to, co mně na tom filmu vadí především. Ta řada "komunikačních" tónů nepříjemně připomíná znělku komunistickejch Aktualit... Jedinej dobrej Independence Day je tento: :-)
sibirnaya Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Tak vezmu to jako žert, protože jen málo filmů nenávidím víc, než Den nezávislosti. Ale možná jsem přišel na to, co mně na tom filmu vadí především. Ta řada "komunikačních" tónů nepříjemně připomíná znělku komunistickejch Aktualit... valka svetu s cruisem je sracka, ale den nezavislosti je nahodou fantastickej, ja jsem na techhle filmech odkojenej, rambo, commando, atd, ted sem pustil ten film, cos doporucil, a za chvili sem to musel vypnout, ja to nedavam. uz ten vas japonskej vodnik byl uchylnej, ted je to pro zmenu o hovne, no
Ludwig Wittgenstein Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 valka svetu s cruisem je sracka, ale den nezavislosti je nahodou fantastickej, ja jsem na techhle filmech odkojenej, rambo, commando, atd, ted sem pustil ten film, cos doporucil, a za chvili sem to musel vypnout, ja to nedavam. uz ten vas japonskej vodnik byl uchylnej, ted je to pro zmenu o hovne, no Tak to vidíš. Pro mě je Válka světů s Cruisem jeden z těch povedenějších sci-fi filmů. Na Rambovi, Commandu, Terminátorovi, etc... jsem byl taky odkojenej a jsou to moje oblíbený filmy. Ale Den nezávislosti je pro mě prostě jen obyčejná sračka, která se v mých očích změnila na nechtěnou parodii sama sebe. Nebo jinak - Mars útočí je pro mě v podstatě vším tím, čím měl bejt ID.
tombed Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 (upraveno) Klid Ludvo co chces po nekom co nosi masoffky, z toho intos nebude, vid sibir , ale ty zaponce nedavam taky a to nosim Seiko Upraveno 9. dubna 2012 uživatelem tombed
utrejch Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 (upraveno) Na toho vodnika stejne nakonec urcite nikdo nesel, takze jsem to bohuzel videl jenom ja PS: Valku svetu mi zkazil scenar. Asi to bylo dost zalezene na te puvodni hre .. na zacatku dvacateho stoleti bych veril, ze si martani zapomenou prasky na alergii, ale pocatkem dvacateho prvniho uz jim to nesezeru ... minority report je ale celkem v poradku ... Upraveno 9. dubna 2012 uživatelem utrejch
Ludwig Wittgenstein Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Klid Ludvo co chces po nekom co nosi masoffky, z toho intos nebude, vid sibir , ale ty zaponce nedavam taky a to nosim Seiko Šak jasné, každej podle svýho gusta. Na toho vodnika stejne nakonec urcite nikdo nesel, takze jsem to bohuzel videl jenom ja PS: Valku svetu mi zkazil scenar. Asi to bylo dost zalezene na te puvodni hre .. na zacatku dvacateho stoleti bych veril, ze si martani zapomenou prasky na alergii, ale pocatkem dvacateho prvniho uz jim to nesezeru ... minority report je ale celkem v poradku ... Vodníka jsem viděl už před časem a je fakt, že na Fébiu jsem dal přednost filmu Palombella Rossa a bylo to fakt vynikající. Vlastně to byl jedinej film, kterej jsem v rámci festivalu stačil vidět, ale stálo to za to.
utrejch Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Ja jsem videl zenu z pateho a docela to uslo ... bohuzel jsem nestihl jit na puvodne planovany film angeliny jolie, tak nevim co v ni je
Ludwig Wittgenstein Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Ja jsem videl zenu z pateho a docela to uslo ... bohuzel jsem nestihl jit na puvodne planovany film angeliny jolie, tak nevim co v ni je Mimo občasného (dřívějšího) výskytu přirození Billy Bob Thortona celkem nic moc. Ale je fakt, že mně vůbec nevadí.
sibirnaya Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 ja vodnika videl, proto rikam, ze byl uchylnej, jinak bych si to nedovolil tvrdit a valka svetu od wellse je dobra, s cruisem je to chujovina, a jedinej pozitivni prinos vidim v tom, ze jsem pak pochopil narazky ve scary movie..
ricous Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Válka světů dobrá, obzvlášť ta ponurá nálada byla dobře vykreslena - třeba scéna s projíždějícím hořícím vlakem byla hodně silná. Jen se mi moc nelíbilo, jak vypadali mimozemšťani a pak ten závěr - jako by Spielbergovi došly prachy nebo ho to přestalo bavit a potřeboval rychle konec - 80%Den nezávislosti - typickej Emmerich. Velkofilm plnej triků ale hlavně patosu a klišé, které ten film sráží a kolikrát nechtěně paroduje sám sebe - 30%Burtonův Mars útočí je oproti tomu skvělá parodie plná hereckých hvězd, která se sice nelíbí všem, ale u mě za 100%
marosh Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Válka světů-dobráDen nezávisloti-sračkaA všichni Rambové a jiné ultraschponé potvory-tak to byly megasračky, tím jsem opovrhoval už v sedmnácti, když kolovaly ty skvěle nadabované VHS s tím nezúčastněným hlasem.
Dantechno Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Na Ramba mi nesahej. Jednicka je bombova....
sibirnaya Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 holt nemuzem bejt vsichni intosi, no
railmaster Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Rambo I, tento psychologicko-emociálny príbeh, mnohých z našej stratenej generácie formoval.
marosh Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Kucí, Vás které tyto filmy formovaly nebo jen bavily, tak nic proti Vám.Vaše volba, Váš vkus.Bez plamenu.Pro mě to je prostě tak, jak jsem to v krátkosti nastínil výše.
911 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 holt nemuzem bejt vsichni intosi, no si chtel napsat, holt nemuzeme bejt vsichni marosi , ne? jinak si jeste pamatuju, jak sem sjizdel asi uz 30 kopii na beta kazete Commando. tenkrat sem chtel hrozne ty hodinky
klobadysek Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 (upraveno) MassacreSunset LimitedSynecdoche, New YorkThe boss of it all. Mimochodem, viděl jste už někdo Melancholii od Triera? Upraveno 10. dubna 2012 uživatelem klobadysek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se