Kalifx Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2011 No ja si ju najviac pamatam z ineho filmu Hádanka? Nahoď nápovědu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Hádanka? Nahoď nápovědu! Hadanka ani nie. Ale hral tam nevycvalaneho teenagera asi najznamejsi scientista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Hadanka ani nie. Ale hral tam nevycvalaneho teenagera asi najznamejsi scientista Risky Business - ani si ji tam moc nepamatuju, přitom tam má takovou pěknou halenku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 http://www.csfd.cz/film/3054-spina-londyna/ odporucam, zial ako zastupca proletarov som to v noci uz nedal do konca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Risky Business - ani si ji tam moc nepamatuju, přitom tam má takovou pěknou halenku. Jo v casoch mojej mladosti to bol velmi oblubeny film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 The Lincoln Lawyer Jsem spokojen, moc dobré!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Yes Man ...jaký je říkat na všechno "ANO", výborná pohodovka s Jimem Carrey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Doporučuji výbornou komedii Paul . S mimozemšťanem Paulem bych klidně letěl až na konec vesmíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Pokud máte rádi historické filmy, tak doporučuji třeba Barry Lyndon (S. Kubrick) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 The Adjustment Bureau Jsem spokojen, líbilo se mi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Tak dohrala L.A. Woman a ja si dal s Jimem Morrisonem lahvinku u TV. R.I.P. Jesterci krali! Oliver Stone - The Doors. Je to stejne dobry jako kdyz mi bylo dvacet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 dostal jsem tip na Celu 211 ,prej výborný,vězeňský drama. Dnes večer na to juknu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 (upraveno) Právě jsem dokoukal film Mysterious Skin, na který jsem narazil v podstatě náhodou, když jsem pátral po hercích z filmu Počátek. A musím říct, že mě fakt dostal... Není to žádná selanka, ale spíš výpověď o tom, jak umí bejt tenhle náš svět pěkně z......j. Opět doporučuju nečíst komentáře na CSFD (speciálně Faye spoileruje jako divá), ale prostě si tenhle film pustit. Nemůžu říct, že to bude vyloženě pohodová podívaná, ale i tak je tenhle film svým způsobem neuvěřitelně lidskej. Jako bod navíc je skvělej hudební doprovod. Závěrečná scéna... celkem nic neprozradí... http://www.youtube.com/watch?v=D0lOFEHhg70 Upraveno 16. června 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 A další tip pro milovníky WUXIA a vůbec čínskejch Gong fu filmů : KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 dostal jsem tip na Celu 211 ,prej výborný,vězeňský drama. Dnes večer na to juknu..... Jo, je to dobrý. Hlavně se jeden nenudí, plné zvratů ale logickejch. Líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Co takhle Hlava 22 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 (upraveno) Ufff, dokoukal jsem film Libanon. Společně se čtveřicí Izraelskejch vojáků prožijeme první den libanonskýho konfliktu v roce 1982... celej jenom v tanku. Pohled ven nám, stejně jako jim, zprostředkovává hledí. Docela depka, ale fakt jsem měl pocit, že jsem tam s nima. A měli tam bordel jak v tanku. http://www.youtube.com/watch?v=Kjzcc6IgXDU Upraveno 17. června 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 (upraveno) Já včera dal Pohřben zaživa. Hodně depresivní představa, kterou ve filmu kazí občasná nelogičnost, ale celkově působí dost silně. Určitě vám tenhle film jen tak nezapadne mezi průměrné, alespoň námětem. Pro místní osazenstvo - hlavní (a jediný) hrdina má na ruce Hamiltony, poznáte je i v traileru. http://www.youtube.com/watch?v=j1Yyhxq56Xg Upraveno 18. června 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 na dnešní večer mám další wuxia - 14 ostří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Pokud jste i na seriály a hledáte něco na dlouhé nudné večery tak doporučuji seriál CHUCK, po týdnu a půl mám za sebou 4 sezony a prostě nenudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se